ORLY Luxury Gala

ORLY Luxury Gala
Participa si tu la ORLY Luxury Gala, concurs organizat de ORLY Romania pe Facebook si poti castiga un voucher in valoare de 1000 de euro la Keiko, un voucher pentru injectii cu Botox ( 3 zone in limita a 50 u.i) la Keiko D'ORobanti, un voucher pentru marire buze cu acid hialuronic(in limita a 1 ml) la Keiko D'ORobanti si multe alte premii de lux oferite de Stephan Pelger, ORLY Romania, Moet & Chandon si Leonidas Beller!

Participa si tu la ORLY Luxury Gala, concurs organizat de ORLY Romania pe Facebook si poti castiga un voucher in valoare de 1000 de euro la Keiko, un voucher pentru injectii cu Botox ( 3 zone in limita a 50 u.i) la Keiko D'ORobanti, un voucher pentru marire buze cu acid hialuronic(in limita a 1 ml) la Keiko D'ORobanti si multe alte premii de lux oferite de Stephan Pelger, ORLY Romania, Moet & Chandon si Leonidas Beller!

Pentru a participa la ORLY Luxury Gala trebuie sa raspunzi la intrebarea " Cu ce gand inchei anul 2010?" (poate fi dorinta ta pentru 2011, poate fi o urare, pot fi lucruri pe care esti mandra ca le-ai facut in 2010), sa iti inviti prietenii sa voteze raspunsul tau pana marti, 21 decembrie, orele 12:00.

Persoana care reuseste sa stranga cele mai multe voturi va castiga un voucher de 1000 de euro de la Keiko si o cutie cu bomboane de lux oferite de Leonidas Beller.

Locul 2 consta intr-un voucher pentru injectii cu Botox (3 zone in limita a 50 u.i) la Keiko D'ORobanti si o cutie cu bomboane de lux oferite de Leonidas Beller.


Locul 3 va castiga un voucher pentru marire de buze cu acid hialuronic (in limita a 1 ml) la Keiko D'ORobanti si o cutie cu bomboane de lux oferite de Leonidas Beller.

Locul 4 aduce un cadou special: un superb colier Stephan Pelger.


In fiecare saptamana de concurs vor fi oferite cate 3 premii ORLY prin tragere la sorti. ORLY este unul dintre cele mai bune brand-uri de ingrijire profesionala a unghiilor si mainilor din lume de mai bine de 30 de ani, ORLY fiind premiat cu 12 premii ABBIE (Oscar-ul frumusetii). Produsele ORLY nu contin DBP, formaldehida si toluen fiind perfect si pentru viitoarele mamici!

ORLY- Lux pana in varful unghiilor!


Pe 21 decembrie, la finalul ORLY Luxury Gala se va celebra cu sampania cea mai adorata si mai dorita din lume: Moet & Chandon! Va avea loc o tragere la sorti la care se vor castiga 5 sampanii de lux Moet & Chandon Imperial Brut impreuna cu 5 minunate Moet & Chandon Bubble Candle.

Sampania Moet & Chandon Imperial Brut este o excelenta compozitie de vinuri din ani diferiti in proportii variabile. Intalnim aici 3 soiuri de struguri: Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier.


Daca nu ai cont de Facebook, a venit momentul sa iti faci si sa te bucuri si tu de fabuloasele premii de la ORLY Luxury Gala, oferite de Keiko, ORLY Romania, Moet & Chandon, Stephan Pelger si Leonidas Beller.
www.facebook.com!/pages/ORLY-Romania/138958249459306


"ORLY Luxury Gala" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:cosmina@rowe.ro
Sursă:http://www.orlyromania.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Congresul National de Chirurgie Cardiovasculara, 20 - 23 septembrie 2012

Subfinanţarea - piedică temeinică în calea performanţei în chirurgia cardiovasculară reprezintă doar una dintre actualităţile dezbătute pe agenda Congresului Naţional de Chirurgie(...) citeste mai departeNoutatile in chirurgia hepato-bilio-pancreatica si transplant hepatic, prezentate la Simpozionul(...)

In perioada 25 - 28 martie 2015, la World Trade Center din Bucuresti, va avea loc cea de-a 10 editie a Simpozionului Asociatiei Romane de Chirurgie-Hepato-Bilio-Pancreatica si Transplant Hepatic,(...) citeste mai departeScapa de obezitate limitandu-ti doar apetitul, nu si optiunile alimentare

Chirurgia bariatrica – sau chirurgia obezitatii – a devenit astazi cel mai eficient tratament al bolilor metabolice severe, in speta obezitatea si excesul ponderal, care prin complicatiile pe(...) citeste mai departeAl XI-LEA Congres National al Societatii Romane de Angiologie si Chirurgie Vasculara cu participare(...)

Societatea Romana de Angiologie si Chirurgie Vasculara (SRACV), dupa 25 de ani de la infiintarea sa oficiala si 10 manifestari stiinţifice organizate, continua sa reprezinte o societate stiintifica(...) citeste mai departeConferinta de presa cu ocazia Zilei Nationale a Transplantului

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați vineri, 17 aprilie 2015, ora 11:00, la Conferinţa de presă organizată la Biblioteca Academiei Române, Amfiteatrul „Ion Heliade(...) citeste mai departe