ORLY Luxury Gala

ORLY Luxury Gala
Participa si tu la ORLY Luxury Gala, concurs organizat de ORLY Romania pe Facebook si poti castiga un voucher in valoare de 1000 de euro la Keiko, un voucher pentru injectii cu Botox ( 3 zone in limita a 50 u.i) la Keiko D'ORobanti, un voucher pentru marire buze cu acid hialuronic(in limita a 1 ml) la Keiko D'ORobanti si multe alte premii de lux oferite de Stephan Pelger, ORLY Romania, Moet & Chandon si Leonidas Beller!

Participa si tu la ORLY Luxury Gala, concurs organizat de ORLY Romania pe Facebook si poti castiga un voucher in valoare de 1000 de euro la Keiko, un voucher pentru injectii cu Botox ( 3 zone in limita a 50 u.i) la Keiko D'ORobanti, un voucher pentru marire buze cu acid hialuronic(in limita a 1 ml) la Keiko D'ORobanti si multe alte premii de lux oferite de Stephan Pelger, ORLY Romania, Moet & Chandon si Leonidas Beller!

Pentru a participa la ORLY Luxury Gala trebuie sa raspunzi la intrebarea " Cu ce gand inchei anul 2010?" (poate fi dorinta ta pentru 2011, poate fi o urare, pot fi lucruri pe care esti mandra ca le-ai facut in 2010), sa iti inviti prietenii sa voteze raspunsul tau pana marti, 21 decembrie, orele 12:00.

Persoana care reuseste sa stranga cele mai multe voturi va castiga un voucher de 1000 de euro de la Keiko si o cutie cu bomboane de lux oferite de Leonidas Beller.

Locul 2 consta intr-un voucher pentru injectii cu Botox (3 zone in limita a 50 u.i) la Keiko D'ORobanti si o cutie cu bomboane de lux oferite de Leonidas Beller.


Locul 3 va castiga un voucher pentru marire de buze cu acid hialuronic (in limita a 1 ml) la Keiko D'ORobanti si o cutie cu bomboane de lux oferite de Leonidas Beller.

Locul 4 aduce un cadou special: un superb colier Stephan Pelger.


In fiecare saptamana de concurs vor fi oferite cate 3 premii ORLY prin tragere la sorti. ORLY este unul dintre cele mai bune brand-uri de ingrijire profesionala a unghiilor si mainilor din lume de mai bine de 30 de ani, ORLY fiind premiat cu 12 premii ABBIE (Oscar-ul frumusetii). Produsele ORLY nu contin DBP, formaldehida si toluen fiind perfect si pentru viitoarele mamici!

ORLY- Lux pana in varful unghiilor!


Pe 21 decembrie, la finalul ORLY Luxury Gala se va celebra cu sampania cea mai adorata si mai dorita din lume: Moet & Chandon! Va avea loc o tragere la sorti la care se vor castiga 5 sampanii de lux Moet & Chandon Imperial Brut impreuna cu 5 minunate Moet & Chandon Bubble Candle.

Sampania Moet & Chandon Imperial Brut este o excelenta compozitie de vinuri din ani diferiti in proportii variabile. Intalnim aici 3 soiuri de struguri: Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier.


Daca nu ai cont de Facebook, a venit momentul sa iti faci si sa te bucuri si tu de fabuloasele premii de la ORLY Luxury Gala, oferite de Keiko, ORLY Romania, Moet & Chandon, Stephan Pelger si Leonidas Beller.
www.facebook.com!/pages/ORLY-Romania/138958249459306


"ORLY Luxury Gala" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:cosmina@rowe.ro
Sursă:http://www.orlyromania.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Cum scăpăm de “colăceii” de pe abdomen?

Cum scăpăm de burtică, fără eforturi prea mari? O întrebare simplă, cu un răspuns complex. Cam acelaşi lucru se întreabă toate femeile care au adăugat ceva surplusuri pe ici pe colo,(...) citeste mai departePrima editie a Congresului COMPASX, Timisoara, 2011

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, Clinica de Chirurgie Vasculară şi Societatea Română de Microchirurgie Reconstructivă organizează în perioada 1-2 aprilie 2011, la Timisoara,(...) citeste mai departeCongresul Societatii Romane de Anestezie si Terapie, editia a XXXVII-a

Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva (SRATI), Societatea Franceza de Anestezie si Reanimare, Societatea Israeliana de Anestezie si Societatea Romana de Sepsis organizeaza in perioada(...) citeste mai departeConferinta de presa cu ocazia Zilei Nationale a Transplantului

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați vineri, 17 aprilie 2015, ora 11:00, la Conferinţa de presă organizată la Biblioteca Academiei Române, Amfiteatrul „Ion Heliade(...) citeste mai departeAstazi incepe Congresul ARCE 2013 - evenimentul stiintific care promoveaza chirurgia minim invaziva

Sub motto-ul: “Setting up standards in minimally invasive surgery. Better results for our patients”, evenimentele ARCE 2013: Al VII-lea Congres National al Asociatiei Romane pentru Chirurgie(...) citeste mai departe