ORLY Luxury Gala

ORLY Luxury Gala
Participa si tu la ORLY Luxury Gala, concurs organizat de ORLY Romania pe Facebook si poti castiga un voucher in valoare de 1000 de euro la Keiko, un voucher pentru injectii cu Botox ( 3 zone in limita a 50 u.i) la Keiko D'ORobanti, un voucher pentru marire buze cu acid hialuronic(in limita a 1 ml) la Keiko D'ORobanti si multe alte premii de lux oferite de Stephan Pelger, ORLY Romania, Moet & Chandon si Leonidas Beller!

Participa si tu la ORLY Luxury Gala, concurs organizat de ORLY Romania pe Facebook si poti castiga un voucher in valoare de 1000 de euro la Keiko, un voucher pentru injectii cu Botox ( 3 zone in limita a 50 u.i) la Keiko D'ORobanti, un voucher pentru marire buze cu acid hialuronic(in limita a 1 ml) la Keiko D'ORobanti si multe alte premii de lux oferite de Stephan Pelger, ORLY Romania, Moet & Chandon si Leonidas Beller!

Pentru a participa la ORLY Luxury Gala trebuie sa raspunzi la intrebarea " Cu ce gand inchei anul 2010?" (poate fi dorinta ta pentru 2011, poate fi o urare, pot fi lucruri pe care esti mandra ca le-ai facut in 2010), sa iti inviti prietenii sa voteze raspunsul tau pana marti, 21 decembrie, orele 12:00.

Persoana care reuseste sa stranga cele mai multe voturi va castiga un voucher de 1000 de euro de la Keiko si o cutie cu bomboane de lux oferite de Leonidas Beller.

Locul 2 consta intr-un voucher pentru injectii cu Botox (3 zone in limita a 50 u.i) la Keiko D'ORobanti si o cutie cu bomboane de lux oferite de Leonidas Beller.


Locul 3 va castiga un voucher pentru marire de buze cu acid hialuronic (in limita a 1 ml) la Keiko D'ORobanti si o cutie cu bomboane de lux oferite de Leonidas Beller.

Locul 4 aduce un cadou special: un superb colier Stephan Pelger.


In fiecare saptamana de concurs vor fi oferite cate 3 premii ORLY prin tragere la sorti. ORLY este unul dintre cele mai bune brand-uri de ingrijire profesionala a unghiilor si mainilor din lume de mai bine de 30 de ani, ORLY fiind premiat cu 12 premii ABBIE (Oscar-ul frumusetii). Produsele ORLY nu contin DBP, formaldehida si toluen fiind perfect si pentru viitoarele mamici!

ORLY- Lux pana in varful unghiilor!


Pe 21 decembrie, la finalul ORLY Luxury Gala se va celebra cu sampania cea mai adorata si mai dorita din lume: Moet & Chandon! Va avea loc o tragere la sorti la care se vor castiga 5 sampanii de lux Moet & Chandon Imperial Brut impreuna cu 5 minunate Moet & Chandon Bubble Candle.

Sampania Moet & Chandon Imperial Brut este o excelenta compozitie de vinuri din ani diferiti in proportii variabile. Intalnim aici 3 soiuri de struguri: Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier.


Daca nu ai cont de Facebook, a venit momentul sa iti faci si sa te bucuri si tu de fabuloasele premii de la ORLY Luxury Gala, oferite de Keiko, ORLY Romania, Moet & Chandon, Stephan Pelger si Leonidas Beller.
www.facebook.com!/pages/ORLY-Romania/138958249459306


"ORLY Luxury Gala" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:cosmina@rowe.ro
Sursă:http://www.orlyromania.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

A II-a Conferinta Nationala a Societatii de Chirurgie a Sanului. Participare Internationala

Va invitam la cea de-a doua editie a Conferintei anuale Actualitati in Diagnosticul si Tratamentul Cancerului Mamar, organizata de Societatea de Chirurgie a Sanului in colaborare cu Universitatea de(...) citeste mai departeTi-ai luat nasul la purtare? Ce trebuie sa stim despre rinoplastie?

Nasul, prin situarea sa in centrul fetei, este cel care atrage atentia inca din primele momente ale interactiunii intre 2 persoane, astfel ca, orice asimetrie sau dizarmonie, neconcordanta a(...) citeste mai departeEditie aniversara a Congresului National al Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara

În perioada 18-21 septembrie 2014, la Iaşi, va avea loc al 10-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară (SRCCV). citeste mai departeDanubian Transplant Symposium, Viena, 10 decembrie 2010

Manifestare medicală de anvergură în Austria. Tarus Media organizează pe 10 decembrie 2010, la Viena, a şaptea ediţie a conferinţei Danubian Transplant Symposium, cel mai mare eveniment(...) citeste mai departeIncep cursurile care preced Conferinta Nationala de Chirurgie, 14-17 octombrie 2015, Bucuresti

Tehnici minim invazive avansate adresate patologiei pelvine cu implicare colorectală şi ginecologică este workshop-ul hands-on care deschide seria cursurilor pre-Conferința Națională de(...) citeste mai departe