ORLY Luxury Gala

ORLY Luxury Gala
Participa si tu la ORLY Luxury Gala, concurs organizat de ORLY Romania pe Facebook si poti castiga un voucher in valoare de 1000 de euro la Keiko, un voucher pentru injectii cu Botox ( 3 zone in limita a 50 u.i) la Keiko D'ORobanti, un voucher pentru marire buze cu acid hialuronic(in limita a 1 ml) la Keiko D'ORobanti si multe alte premii de lux oferite de Stephan Pelger, ORLY Romania, Moet & Chandon si Leonidas Beller!

Participa si tu la ORLY Luxury Gala, concurs organizat de ORLY Romania pe Facebook si poti castiga un voucher in valoare de 1000 de euro la Keiko, un voucher pentru injectii cu Botox ( 3 zone in limita a 50 u.i) la Keiko D'ORobanti, un voucher pentru marire buze cu acid hialuronic(in limita a 1 ml) la Keiko D'ORobanti si multe alte premii de lux oferite de Stephan Pelger, ORLY Romania, Moet & Chandon si Leonidas Beller!

Pentru a participa la ORLY Luxury Gala trebuie sa raspunzi la intrebarea " Cu ce gand inchei anul 2010?" (poate fi dorinta ta pentru 2011, poate fi o urare, pot fi lucruri pe care esti mandra ca le-ai facut in 2010), sa iti inviti prietenii sa voteze raspunsul tau pana marti, 21 decembrie, orele 12:00.

Persoana care reuseste sa stranga cele mai multe voturi va castiga un voucher de 1000 de euro de la Keiko si o cutie cu bomboane de lux oferite de Leonidas Beller.

Locul 2 consta intr-un voucher pentru injectii cu Botox (3 zone in limita a 50 u.i) la Keiko D'ORobanti si o cutie cu bomboane de lux oferite de Leonidas Beller.


Locul 3 va castiga un voucher pentru marire de buze cu acid hialuronic (in limita a 1 ml) la Keiko D'ORobanti si o cutie cu bomboane de lux oferite de Leonidas Beller.

Locul 4 aduce un cadou special: un superb colier Stephan Pelger.


In fiecare saptamana de concurs vor fi oferite cate 3 premii ORLY prin tragere la sorti. ORLY este unul dintre cele mai bune brand-uri de ingrijire profesionala a unghiilor si mainilor din lume de mai bine de 30 de ani, ORLY fiind premiat cu 12 premii ABBIE (Oscar-ul frumusetii). Produsele ORLY nu contin DBP, formaldehida si toluen fiind perfect si pentru viitoarele mamici!

ORLY- Lux pana in varful unghiilor!


Pe 21 decembrie, la finalul ORLY Luxury Gala se va celebra cu sampania cea mai adorata si mai dorita din lume: Moet & Chandon! Va avea loc o tragere la sorti la care se vor castiga 5 sampanii de lux Moet & Chandon Imperial Brut impreuna cu 5 minunate Moet & Chandon Bubble Candle.

Sampania Moet & Chandon Imperial Brut este o excelenta compozitie de vinuri din ani diferiti in proportii variabile. Intalnim aici 3 soiuri de struguri: Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier.


Daca nu ai cont de Facebook, a venit momentul sa iti faci si sa te bucuri si tu de fabuloasele premii de la ORLY Luxury Gala, oferite de Keiko, ORLY Romania, Moet & Chandon, Stephan Pelger si Leonidas Beller.
www.facebook.com!/pages/ORLY-Romania/138958249459306


"ORLY Luxury Gala" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:cosmina@rowe.ro
Sursă:http://www.orlyromania.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

INOVAŢIE de la ALLERGAN. LANSARE JUVEDERM VOLUMA CU LIDOCAINĂ. VEZI şi SIMŢI diferenţa!

Chipul este primul care trădează trecerea timpului. Ridurile care îşi fac loc la nivelul feţei sunt rezultatul unei „înscenări” puse la cale de factorii interni, genetici şi factorii(...) citeste mai departePrima editie a Congresului COMPASX, Timisoara, 2011

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, Clinica de Chirurgie Vasculară şi Societatea Română de Microchirurgie Reconstructivă organizează în perioada 1-2 aprilie 2011, la Timisoara,(...) citeste mai departeCongresul Societatii Romane de Anestezie si Terapie, editia a XXXVII-a

Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva (SRATI), Societatea Franceza de Anestezie si Reanimare, Societatea Israeliana de Anestezie si Societatea Romana de Sepsis organizeaza in perioada(...) citeste mai departeLiposelectia VASER cu ultrasunete se poate efectua acum în premiera pentru Romania, la Clinica de(...)

Începând cu luna noiembrie, în premieră pentru România, la Clinica de Chirurgie ArcaLife se poate efectua liposelecţia VASER cu ultrasunete, cea mai avansată tehnică de remodelare corporală(...) citeste mai departe16 studenti romani la medicina si-au incheiat stagiile de practica in Barcelona

Proiectul intitulat „Program de stagii de practică în chirurgie generală și ginecologică și consiliere profesională pentru studenți la medicină”, aflat în plină desfășurare în(...) citeste mai departe