"Al doilea Clinical Forum CUTERA"

Stimata redactie,


Avem deosebita plăcere să vă invităm la evenimentul organizat de noi VINERI, 10 DECEMBRIE 2010, “Al doilea Clinical Forum CUTERA”.


Evenimentul va avea loc la Hotelul CONTINENTAL GRAND (sala GRIGORESCU), Calea Victoriei 56, cu începere de la ora 09.00.

Este al doilea eveniment de acest gen organizat de LC Rhea Medical Care la care şi-au anuntat deja participarea un număr de peste 100 de medici specialişti, dermatologi si chirurgi plasticieni din Bucuresti si din tara. Aceştia îşi vor prezenta experienţa proprie şi le vor fi prezentate ultimele noutăţi. Participantii sunt utilizatori ai laserelor Cutera si a altor tehnologii de ultima ora din domeniul medicinii estetice.

Activitatea are loc în parteneriat cu Societatea Română de Dermatologie.
Vor fi abordate mai multe subiecte de interes, printre care: Rejuvenarea 3D, Liftingul nechirurgical, venectazii, hemangioame, leziuni pigmentare, cicatrici, fillere, etc. De asemenea noi proceduri de intinerire bazate pe injectarea unor concentrate sanguine, tratamente pentru vergeturi si celulita folosind undele de soc, etc.

Experienţa de aproape cinci ani în domeniul serviciilor dermato-cosmetice ne-a arătat următoarele:
- medicina estetică este un domeniu de un larg interes în afara ţării, cu un început spectaculos în România ultimilor ani şi cu o dezvoltare constantă; ea presupune participarea activa interdisciplinara.
- pacienţii îşi doresc rezultate spectaculoase, rapide, in deplina siguranta, prin proceduri noninvazive şi cu un timp de recuperare cât mai scurt.

LC Rhea Medical Care, prin activitatile de promovare continuua catre medici si pacienti, a celor mai noi tehnologii (cursuri, demonstratii, parteneriate cu clinicile de stat si private, centre de traning, clinical forumuri, tratamente gratuite copiilor cu hemangioame, etc.), a reusit sa imbunatateasca semnificativ calitatea serviciilor in domeniul medicinii estetice si flebologiei in Romania.
Spre exemplu parteneriatele cu Spitalele Clinice “Grigore Alexandrescu” si “Floreasca” in monitorizarea si tratamentul noninvaziv cu acest laser noninvaziv al malformatiilor vasculare si hemangioamelor: www.hemangiom.ro.


""Al doilea Clinical Forum CUTERA"" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Dr. Luigi CALAPOD
Telefon:0743-074-049
Sursă:www.cutera.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Pacient din Canada, operat de o echipă franco-română la Athena Hospital

Spitalul Athena organizează luni, 13 iunie 2011, pe Calea Aradului, nr.113, de la ora 09.00, o conferinţa de presă cu ocazia unei premiere naţionale în chirurgia coloanei vertebrale. Este vorba de(...) citeste mai departeIncep cursurile care preced Conferinta Nationala de Chirurgie, 14-17 octombrie 2015, Bucuresti

Tehnici minim invazive avansate adresate patologiei pelvine cu implicare colorectală şi ginecologică este workshop-ul hands-on care deschide seria cursurilor pre-Conferința Națională de Chirurgie,(...) citeste mai departeCongresul International de Chirurgie Robotica, in premiera in Romania

În perioada 29 - 31 octombrie 2015, la World Trade Center din București, va avea loc, în premieră în România, Congresul Internațional de Chirurgie Robotică, eveniment prezidat de Prof. Dr. Irinel(...) citeste mai departeORLY Luxury Gala

Participa si tu la ORLY Luxury Gala, concurs organizat de ORLY Romania pe Facebook si poti castiga un voucher in valoare de 1000 de euro la Keiko, un voucher pentru injectii cu Botox ( 3 zone in(...) citeste mai departeCancer de esofag operat cu succes, in PREMIERA pentru sistemul medical privat din Romania

Extirparea unei tumori la nivelul esofagului, o intervenție chirurgicală deosebit de complexă, a fost finalizată cu succes a fost realizată, în premieră în sistemul medical privat din România, la(...) citeste mai departe