"Al doilea Clinical Forum CUTERA"

Stimata redactie,


Avem deosebita plăcere să vă invităm la evenimentul organizat de noi VINERI, 10 DECEMBRIE 2010, “Al doilea Clinical Forum CUTERA”.


Evenimentul va avea loc la Hotelul CONTINENTAL GRAND (sala GRIGORESCU), Calea Victoriei 56, cu începere de la ora 09.00.

Este al doilea eveniment de acest gen organizat de LC Rhea Medical Care la care şi-au anuntat deja participarea un număr de peste 100 de medici specialişti, dermatologi si chirurgi plasticieni din Bucuresti si din tara. Aceştia îşi vor prezenta experienţa proprie şi le vor fi prezentate ultimele noutăţi. Participantii sunt utilizatori ai laserelor Cutera si a altor tehnologii de ultima ora din domeniul medicinii estetice.

Activitatea are loc în parteneriat cu Societatea Română de Dermatologie.
Vor fi abordate mai multe subiecte de interes, printre care: Rejuvenarea 3D, Liftingul nechirurgical, venectazii, hemangioame, leziuni pigmentare, cicatrici, fillere, etc. De asemenea noi proceduri de intinerire bazate pe injectarea unor concentrate sanguine, tratamente pentru vergeturi si celulita folosind undele de soc, etc.

Experienţa de aproape cinci ani în domeniul serviciilor dermato-cosmetice ne-a arătat următoarele:
- medicina estetică este un domeniu de un larg interes în afara ţării, cu un început spectaculos în România ultimilor ani şi cu o dezvoltare constantă; ea presupune participarea activa interdisciplinara.
- pacienţii îşi doresc rezultate spectaculoase, rapide, in deplina siguranta, prin proceduri noninvazive şi cu un timp de recuperare cât mai scurt.

LC Rhea Medical Care, prin activitatile de promovare continuua catre medici si pacienti, a celor mai noi tehnologii (cursuri, demonstratii, parteneriate cu clinicile de stat si private, centre de traning, clinical forumuri, tratamente gratuite copiilor cu hemangioame, etc.), a reusit sa imbunatateasca semnificativ calitatea serviciilor in domeniul medicinii estetice si flebologiei in Romania.
Spre exemplu parteneriatele cu Spitalele Clinice “Grigore Alexandrescu” si “Floreasca” in monitorizarea si tratamentul noninvaziv cu acest laser noninvaziv al malformatiilor vasculare si hemangioamelor: www.hemangiom.ro.


""Al doilea Clinical Forum CUTERA"" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Dr. Luigi CALAPOD
Telefon:0743-074-049
Sursă:www.cutera.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Conferinta de presa: Interventie medicala de exceptie, operatie de schimbare de sex de la femeie la(...)

Va invitam astazi, 1 iunie 2011, ora 14.30, in Amfiteatrul Spitalului Clinic de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti la o conferinta de presa prilejuita de realizarea unei operatii(...) citeste mai departeCongresul National de Chirurgie Cardiovasculara, 20 - 23 septembrie 2012

Subfinanţarea - piedică temeinică în calea performanţei în chirurgia cardiovasculară reprezintă doar una dintre actualităţile dezbătute pe agenda Congresului Naţional de Chirurgie(...) citeste mai departeConferinta de sterilizare, editia a VI-a, Zalau, 21-22 mai 2015

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău organizează în perioada 21-22 mai 2015 Conferinţa de sterilizare, ediţia a VI-a, ce are ca temă principală „Procedurile invazive şi siguranţa(...) citeste mai departeEvenimentele ARCE 2011

In perioada 24 - 26 noiembrie 2011 la Willbrook Platinum Business & Convention Center, Bucureşti, au loc evenimentele ARCE 2011: citeste mai departeOperatie de schimbare de sex de la femeie la barbat, realizata de o echipa medicala coordonata de(...)

O echipă medicală condusă de dr. Cristian Niţescu a efectuat o operaţie extrem de complicată de schimbare de sex, de la femeie la bărbat. După mai bine de 14 ore de intervenţie, medicii au(...) citeste mai departe