"Al doilea Clinical Forum CUTERA"

Stimata redactie,


Avem deosebita plăcere să vă invităm la evenimentul organizat de noi VINERI, 10 DECEMBRIE 2010, “Al doilea Clinical Forum CUTERA”.


Evenimentul va avea loc la Hotelul CONTINENTAL GRAND (sala GRIGORESCU), Calea Victoriei 56, cu începere de la ora 09.00.

Este al doilea eveniment de acest gen organizat de LC Rhea Medical Care la care şi-au anuntat deja participarea un număr de peste 100 de medici specialişti, dermatologi si chirurgi plasticieni din Bucuresti si din tara. Aceştia îşi vor prezenta experienţa proprie şi le vor fi prezentate ultimele noutăţi. Participantii sunt utilizatori ai laserelor Cutera si a altor tehnologii de ultima ora din domeniul medicinii estetice.

Activitatea are loc în parteneriat cu Societatea Română de Dermatologie.
Vor fi abordate mai multe subiecte de interes, printre care: Rejuvenarea 3D, Liftingul nechirurgical, venectazii, hemangioame, leziuni pigmentare, cicatrici, fillere, etc. De asemenea noi proceduri de intinerire bazate pe injectarea unor concentrate sanguine, tratamente pentru vergeturi si celulita folosind undele de soc, etc.

Experienţa de aproape cinci ani în domeniul serviciilor dermato-cosmetice ne-a arătat următoarele:
- medicina estetică este un domeniu de un larg interes în afara ţării, cu un început spectaculos în România ultimilor ani şi cu o dezvoltare constantă; ea presupune participarea activa interdisciplinara.
- pacienţii îşi doresc rezultate spectaculoase, rapide, in deplina siguranta, prin proceduri noninvazive şi cu un timp de recuperare cât mai scurt.

LC Rhea Medical Care, prin activitatile de promovare continuua catre medici si pacienti, a celor mai noi tehnologii (cursuri, demonstratii, parteneriate cu clinicile de stat si private, centre de traning, clinical forumuri, tratamente gratuite copiilor cu hemangioame, etc.), a reusit sa imbunatateasca semnificativ calitatea serviciilor in domeniul medicinii estetice si flebologiei in Romania.
Spre exemplu parteneriatele cu Spitalele Clinice “Grigore Alexandrescu” si “Floreasca” in monitorizarea si tratamentul noninvaziv cu acest laser noninvaziv al malformatiilor vasculare si hemangioamelor: www.hemangiom.ro.


""Al doilea Clinical Forum CUTERA"" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Dr. Luigi CALAPOD
Telefon:0743-074-049
Sursă:www.cutera.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Intalnire cu coordonatorii regionali pe transplant la Ministerul Sanatatii

În data de 05.12.2016, la sediul Ministerului Sănătății a avut loc o întâlnire pe tema Programului Național de Transplant, la care au participat coordonatorii regionali pe transplant din Bihor,(...) citeste mai departeColegiul Medicilor din Romania: O atitudine denigratoare, neprobata de acte legale, la adresa(...)

Colegiul Medicilor din România dezavuează orice atitudine publică ce ar aduce atingere demnităţii şi prestigiului colegilor din Consiliul Ştiinţific al Agenţiei Naţionale de Transplant asupra carora(...) citeste mai departeLiposelectia VASER cu ultrasunete se poate efectua acum în premiera pentru Romania, la Clinica de(...)

Începând cu luna noiembrie, în premieră pentru România, la Clinica de Chirurgie ArcaLife se poate efectua liposelecţia VASER cu ultrasunete, cea mai avansată tehnică de remodelare corporală care(...) citeste mai departePrima editie a Congresului COMPASX, Timisoara, 2011

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, Clinica de Chirurgie Vasculară şi Societatea Română de Microchirurgie Reconstructivă organizează în perioada 1-2 aprilie 2011, la Timisoara, Primul(...) citeste mai departeScapa de obezitate limitandu-ti doar apetitul, nu si optiunile alimentare

Chirurgia bariatrica – sau chirurgia obezitatii – a devenit astazi cel mai eficient tratament al bolilor metabolice severe, in speta obezitatea si excesul ponderal, care prin complicatiile pe care le(...) citeste mai departe