Conferinta Nationala de Chirurgie, 19-21 mai 2011

Conferinta Nationala de Chirurgie, 19-21 mai 2011
Societatea Romana de Chirurgie organizeaza in perioada 19-21 mai 2011, la Hotel Hilton din Sibiu, Conferinta Nationala de Chirurgie.

Organizatori: Societatea Romana de Chirurgie, Academia de Stiinte Medicale din Romania si Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Tematica stiintifica: Patologia colorectala; Noutati in chirurgie; Varia

Programul Conferinţei Nationale de Chirurgie poate fi citit in documentul atasat.


Download comunicat CHIRURGIE - Download fisier atasat comunicatului

"Conferinta Nationala de Chirurgie, 19-21 mai 2011" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:http://chirurgie2011.eventernet.ro/

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

ORLY Luxury Gala

Participa si tu la ORLY Luxury Gala, concurs organizat de ORLY Romania pe Facebook si poti castiga un voucher in valoare de 1000 de euro la Keiko, un voucher pentru injectii cu Botox ( 3 zone in(...) citeste mai departeDr.Per Heden - Intervenţie chirurgicală live la Conferinţa Naţională Anuală a Asociaţiei(...)

Bustul reprezintă simbolul feminităţii şi centrul preocupărilor femeii moderne. Pe lângă beneficiile strict estetice, trebuie luat în calcul şi aportul de ordin psihologic, emoţional.(...) citeste mai departePatru ani incununati de succes, in cazurile de chirurgie a OBEZITATII la Spitalul Sf. Constantin(...)

Spitalul Sf. Constantin din Brașov organizează, pe 26 și 27 iunie, la Spitalul Sf. Constantin, începând cu ora 14:00, celebrarea a 4 ani de Chirurgie Bariatrică. După prezentare, aniversarea(...) citeste mai departeAstazi incepe Congresul ARCE 2013 - evenimentul stiintific care promoveaza chirurgia minim invaziva

Sub motto-ul: “Setting up standards in minimally invasive surgery. Better results for our patients”, evenimentele ARCE 2013: Al VII-lea Congres National al Asociatiei Romane pentru Chirurgie(...) citeste mai departeConferinta de presa prilejuita de lansarea Societatii Internationale de Medicina si Chirurgie(...)

Suntem onoraţi să vă invităm la evenimentul de lansare a Societăţii Internaţionale de Medicină şi Chirurgie Regenerativă (SIMCR). Conferinţa de presă va avea loc în data de 2 aprilie(...) citeste mai departe