Conferinta de presa: Interventie medicala de exceptie, operatie de schimbare de sex de la femeie la barbat

Conferinta de presa: Interventie medicala de exceptie, operatie de schimbare de sex de la femeie la barbat
Va invitam astazi, 1 iunie 2011, ora 14.30, in Amfiteatrul Spitalului Clinic de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti la o conferinta de presa prilejuita de realizarea unei operatii extrem de dificile de schimbare de sex, de o echipa medicala condusa de doctorul Cristian Nitescu.

Peste 14 ore de interventie, 10 cadre medicale implicate: O femeie transformata in barbat – acesta este rezumatul operatiei de schimbare de sex finalizata cu succes azi noapte.

Interventia de schimbare de sex de la femeie la barbat este mult mai dificila si presupune mai multa rigoare chirurgicala decat la operatiile de schimbare de sex de la barbat la femeie. Pacientul caruia i s-a implantat un neo-penis se afla in prezent sub atenta supraveghere si monitorizare medicala, medicii fiind optimisti in privinta sanselor de recuperare a acestuia.

La conferinta de presa vor participa:

Dr. Cristian Nitescu, coordonator echipa medicala
Dr. Catalin Stangu, medic primar chirurgie plastica
Dr. Vitalie Stan, Director medical / Manager Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri Bucuresti.

Cele mai importante imagini filmate in timpul interventiei si fotografii in premiera din saIa de operatii vor fi postate pe DVD-urile distribuite jurnalistilor prezenti la conferinta de presa.


"Conferinta de presa: Interventie medicala de exceptie, operatie de schimbare de sex de la femeie la barbat" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Cornelia Tone
Email:comunicare@sanatateapressgroup.ro
Telefon:0733.011.104

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Dr.Per Heden - Intervenţie chirurgicală live la Conferinţa Naţională Anuală a Asociaţiei(...)

Bustul reprezintă simbolul feminităţii şi centrul preocupărilor femeii moderne. Pe lângă beneficiile strict estetice, trebuie luat în calcul şi aportul de ordin psihologic, emoţional.(...) citeste mai departe"Al doilea Clinical Forum CUTERA"

Stimata redactie, Avem deosebita plăcere să vă invităm la evenimentul organizat de noi VINERI, 10 DECEMBRIE 2010, “Al doilea Clinical Forum CUTERA”. citeste mai departeIncep cursurile care preced Conferinta Nationala de Chirurgie, 14-17 octombrie 2015, Bucuresti

Tehnici minim invazive avansate adresate patologiei pelvine cu implicare colorectală şi ginecologică este workshop-ul hands-on care deschide seria cursurilor pre-Conferința Națională de(...) citeste mai departe”Thoma Ionescu – 150 de ani de la nastere, destinul chirurgiei românesti”

Va imaginati chirurgia romaneasca acum 100 de ani? Dotari, specialisti, implicarea statutului-se putea vorbi despre toate acestea la sfarsitul sec XIX si inceputul secolului XX? Unde suntem acum? Cum(...) citeste mai departeConferinta de presa prilejuita de inchiderea proiectului "Specializare pentru performanta,(...)

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi marti, 14 mai 2013, ora 11:00, la Conferinţa de presă organizată la Hotelul Howard Johnson din Bucureşti, Sala Platinum, cu ocazia(...) citeste mai departe