Evenimentele SRCCV 2011

Evenimentele SRCCV 2011
In perioada 22 - 25 septembrie 2011 in incinta Hotelului Sport, Poiana Brasov, Societatea Romana de Chirurgie Cardiovasculara (SRCCV) in colaborare cu Societatea Romana de Anestezie - Terapie Intensiva Cardiaca si Tehnologie Extracorporala (SRATICTE) organizeaza evenimentele SRCCV 2011:

Al 7-lea Congres Național al Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara

Al 6-lea Simpozion al Societatii Romane de Anestezie - Terapie Intensiva Cardiaca si Tehnologie Extracorporala

Manifestari insotite de o expozitie medicala specializata.

Mesaj de Bun Venit:

Prof. Dr. Vlad Anton Iliescu
Presedinte SRCCV

Conf. Dr. Daniela Filipescu
Presedinte SRATICTE

“Acest eveniment stiintific si social va permite un util si interesant schimb de experienta privind cele mai recente proceduri in domeniu, intre centre de prestigiu din tara si strainatate, reprezentate de distinsi colegi cu experienta in domeniile chirurgiei cardiace, chirurgiei vasculare, anesteziei si terapiei intensive, cardiologiei, cardiologiei interventionale, si circulatiei extracorporeale, precum si o deosebita ocazie de educatie medicala pentru colegii mai tineri, in proces de formare profesionala.”

Tematica Congres

Chirurgie Cardiaca
• Actualitati in chirurgia coronariana
• Sindroamele aortice acute
• Chirurgia moderna a valvulopatiilor

Chirurgie Vasculara
• Ischemia critica a membrelor inferioare
• Anevrismele aortei abdominale
• Chirurgia carotidiana

Anestezie terapie intensiva
• Actualitati in anestezia cardio-vasculara
• Ghiduri in anestezia si terapia intensiva cardio-vasculara
• Siguranta pacientului in timpul circulatiei extracorporeale


Premii postere Congres
Societatea Romana de Chirurgie Cardiovasculara va premia in cadrul Congresului SRCCV 2011 cele mai reusite Postere dupa cum urmeaza:

Postere - tematica cardiologie
Premiul I 1.300 LEI
Premiul II 900 LEI
Premiul III 450 LEI

Postere - tematica chirurgie cardiaca
Premiul I 1.300 LEI
Premiul II 900 LEI
Premiul III 450 LEI

Postere - tematica chirurgie vasculara
Premiul I 1.300 LEI
Premiul II 900 LEI
Premiul III 450 LEI

In paralel cu lucrarile stiintifice se desfasoara o expozitie medicala specializata, unde firmele de medicamente, aparatura si dispozitive medicale vor prezenta cele mai noi produse in domeniu.

Managementul Congresului este asigurat de Ralcom Exhibitions srl

Pentru informatii suplimentare privind participarea la acest eveniment, va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului.


"Evenimentele SRCCV 2011" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Ralcom Exhibitions srl
Email:registration@srccvcongres.ro
Telefon:021-210.58.14, 021-210.65.40
Sursă:www.srccv.com

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Lansarea Tratatului de Chirurgie, volumul al doilea, 13 februarie 2013

Lansarea Tratatului de Chirurgie, volumul al II- lea, sub redacția prof. univ. dr. Irinel Popescu și prof. univ. dr. Constantin Ciuce, are loc în data de 13 februarie 2013, ora 12.30. citeste mai departeINOVAŢIE de la ALLERGAN. LANSARE JUVEDERM VOLUMA CU LIDOCAINĂ. VEZI şi SIMŢI diferenţa!

Chipul este primul care trădează trecerea timpului. Ridurile care îşi fac loc la nivelul feţei sunt rezultatul unei „înscenări” puse la cale de factorii interni, genetici şi factorii(...) citeste mai departeColegiul Medicilor din Romania: O atitudine denigratoare, neprobata de acte legale, la adresa(...)

Colegiul Medicilor din România dezavuează orice atitudine publică ce ar aduce atingere demnităţii şi prestigiului colegilor din Consiliul Ştiinţific al Agenţiei Naţionale de Transplant(...) citeste mai departeTi-ai luat nasul la purtare? Ce trebuie sa stim despre rinoplastie?

Nasul, prin situarea sa in centrul fetei, este cel care atrage atentia inca din primele momente ale interactiunii intre 2 persoane, astfel ca, orice asimetrie sau dizarmonie, neconcordanta a(...) citeste mai departeImplanturi de calitate de la Allergan, abordare individualizată pentru femei cu personalitate

După ce au luat decizia de a-şi face o intervenţie de mărire a sânilor, majoritatea femeilor îşi pun problema formei sau a dimensiunii implanturilor. Foarte puţine dintre doritoare se(...) citeste mai departe