Gala premiilor Femeia Anului 2011

Gala premiilor Femeia Anului 2011
Revista Avantaje, în parteneriat cu Avon Cosmetics România şi JW Marriott, a desemnat câştigătoarele celei de-a paisprezecea ediţii a premiilor Femeia Anului.

Gala premiilor Femeia Anului 2011, organizată de revista Avantaje în parteneriat cu Avon Cosmetics Romania şi JW Marriott, a desemnat câştigătoarele celei de-a paisprezecea ediţii.
În acest an s-au acordat nouă premii de excelenţă, la şapte categorii. Revista Avantaje a acordat titlul Femeia Anului 2011 pentru următoarele categorii: Promovarea şi Apărarea Drepturilor Copilului, Promovarea şi Apărarea Drepturilor Femeii, Ambasador al Artei Româneşti peste Hotare, Implicare şi Responsabilitate Socială, Promovarea şi Apărarea Valorilor Democraţiei, Iniţiativă în Sprijinul Semenilor şi Consilierea mamelor aflate în situaţii de criză.

Cele nouă premii de excelenţă ale acestei ediţii sunt:

Implicare şi Responsabilitate Socială – Amalia Enache, prezentatoarea Ştirilor Nopţii de la PRO TV, pentru activitatea de reprezentare a organizaţiei Hope and Home for Children România, lider mondial în închiderea leagănelor de copii de tristă amintire. Vedeta se implică activ în sprijinirea copiilor abandonaţi, ajutându-i să se integreze în centre maternale sau case de tip familial.
Trofeu înmânat de prinţesa Marina Sturdza, militant activ în societăţii civile din România.


Ambasador al Artei Româneşti peste Hotare – actriţa Ada Condeescu, pentru profesionalismul şi profunzimea interpretării actoriceşti în filmele „Eu când vreau să fluier, fluier”, şi „Loverboy”, filme premiate la festivaluri internaţionale, dar şi pentru activitatea de implicare socială.
Trofeu înmânat de Iana Matei, directoarea Centrului de recuperare a victimelor traficului de persoane Reaching Out din Piteşti, desemnată „Europeanul anului 2010”.

Promovarea şi Apărarea Drepturilor Copilului – Olga Cridland, preşedinta Asociaţiei PAVEL, asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave, pentru devotamentul şi dăruirea necondiţionate de care dă dovadă în ajutorarea copiilor bolnavi şi a familiilor lor.
Trofeul a fost înmânat de Malvina Cservenschi, TVR 1.


Promovarea şi Apărarea Drepturilor Femeii – Roxana Togănel, director de proiect al Asociaţiei COLFASA, pentru implementarea în România a proiectului “Femeia contează”, care îşi propune combaterea fenomenului de mobbing, a discriminării pe piaţa muncii, prin promovarea incluziunii sociale a femeilor cu dizabilităţi.
Trofeul a fost înmânat de Daniela Palade Teodorescu, redactor şef Avantaje.

Promovarea şi Apărarea Valorilor Democraţiei – Cristina Guseth, directorul Freedom House România, pentru întreaga activitate de peste 20 de ani în slujba promovării presei independente, a justiţiei nepărtinitoare şi a bunelor practici in administraţia publică, una dintre cele două românce incluse în enciclopedia „1000 Peace Women across the Globe”.
Trofeu înmânat de Cristina Simion, co-fondator al concursului Tânărul Jurnalist al Anului.


Iniţiativă în Sprijinul Semenilor – la această categoria au dost acordate 3 premii:

Dorica Dan, preşedinta Asociaţiei Prader Willi din România, fondatoarea Centrului Pilot NoRo din Zalău, singurul Centru din ţară destinat îngrijirii copiilor cu boli rare, construit în cadrul Parteneriatului Norvegiano-Român pentru progres în bolile rare.
Trofeul a fost acordat de Excelenţa Sa, ambasadorul Norvegiei la Bucureşti, dl. Oystein Hovdkinn.

Angela Baciu, poetă, publicistă, manager pentru proiecte culturale şi educaţionale, iniţiatoare a numeroase proiecte culturale pentru copii şi tineret, desfăşurate în oraşul Galaţi, militantă activă în organizarea de acţiuni caritabile destinate strângerii de fonduri pentru diverse persoane fizice cu nevoi speciale şi asociaţii.
Trofeu acordat de Simona Gherasim, Women’s Success Coach, protagonista copertei Avantaje, ediţia de februarie, în cadrul Campaniei “Şi tu poţi fi pe copertă!”, adresate femeilor obişnuite cu poveşti neobişnuite de viaţă.

Anamaria Schweitzer, director executiv al Fundaţiei Baylor Marea Neagră România, din Constanţa, pentru activitatea de coordonare a Centrului clinic de Excelenţă HIV şi a creării Laboratorului Mobil de Testare si Consiliere Gratuită pentru HIV şi virusuri hepatitice B şi C.
Trofeu acordat de Răzvan Diraţian, director general Avon românia şi Moldova.


Consilierea mamelor aflate în situaţii dificile de viaţă – Andreea Marin Bănică, pentru proiectul „Şcoala mamelor”, cel mai amplu proiect de consiliere şi asistenţă gratuită a mamelor aflate în dificultate, şi pentru statutul de Ambasador Avon România Campania pentru Sănătatea Sânilor.

Trofeu acordat de Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon România şi Moldova.

Gala Premiilor Femeia Anului a fost prezentată pro-bono de Iuliana Tudor, TVR 1, prezentatoarea emisiunii “O dată-n viaţă”.

Momentul artistic a fost susţinut pro-bono de trupa Devas, din Braşov.

Evenimentul a fost transmis live pe internet pe site-ul revistei www.avantaje.ro prin intermediul serviciului Digi Net, furnizat de compania RCS – RDS si pe siteul www.avonconnects.ro


Şi la această ediţie, gazda evenimentului a fost JW Marriott Grand Hotel, partenerul tradiţional al acestui eveniment.

Lansată în octombrie 1995, Avantaje a devenit un succes imediat, impunînd un nou stil în presa adresată publicului feminin.
Cu o audienţă de peste 350.000 de cititoare în fiecare lună (audienţă cumulată pentru ediţia tipărită şi on-line), Avantaje este ghidul practic şi complet al femeii moderne, dedicată familiei, carierei şi implicată în viaţa comunităţii.

Evenimentul de anul acesta a fost centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminităţii şi pentru tot ceea ce femeia aduce umanităţii. Avantaje sprijină Campania Respectului pentru Femei, demarată de Avon împotriva violenţei domestice din România.


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"Gala premiilor Femeia Anului 2011" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Mihaela Stănculescu
Email:mihaela.stanculescu@ringier.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Speranţele bolnavilor din România - pe lista de aşteptare de peste 5 ani

În România, pacienţii nu au mai avut acces în regim compensat la tratamente noi disponibile în Europa după anul 2007, ceea ce îi situează pe ultimul loc în clasamentul european din acest(...) citeste mai departeSorina Pintea, ministrul Sanatatii, se afla astazi, 4 mai 2018, in judetul Bacau, acolo unde a(...)

Vizita ministrului Sănătății la Spitalul Județean de Urgență Bacău vine după întâlnirea pe care oficialul de la Sănătate a avut-o cu președintele Consiliului Județean și primarul(...) citeste mai departeConferinta de presa: Risc si factori de risc intr-o problema de sanatate publica – boala cronica(...)

Test - Ai hipertensiune arterială?- Suferi de diabet zaharat?- Ai rude directe care suferă de boli renale?- Ești supraponderal?- Fumezi?- Ai peste 50 de ani? citeste mai departeMinisterul Sanatatii a stabilit conditiile in care se va desfasura anul acesta concursul de intrare(...)

Astfel, concursul va fi organizat duminică, 15 noiembrie 2015 și, la fel ca în anii trecuți, acesta se va desfășura, decentralizat, în 6 centre universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova,(...) citeste mai departeScoala romaneasca de medicina primeste ajutor din fonduri europene

Luni, 12 octombrie 2015 — Peste 300 de elevi și studenți mediciniști au învățat de la cei mai buni specialiști de ce merită să fii medic chirurg în România. Timp de 18 luni, tinerii au(...) citeste mai departe