A VII-a editie a Simpozionului Academician Nicolae Cajal

A VII-a editie a Simpozionului Academician Nicolae Cajal
A VII-a editie a Simpozionului Academician Nicolae Cajal va avea loc in perioada 28 - 30 martie 2012 la Hotel Intercontinental, Sala Ronda.

Simpozionului Academician Nicolae Cajal este organizat de Fundatia Academician Nicolae Cajal, Institutul Clinic Fundeni, Institutul de Virusologie “Stefan S. Nicolau” si Fundatia “Dan Setlacec”.

Temele principale ale simpozionului:

- Oncologie, Terapii Celulare (genomica, terapii individuale bazate pe studiul genomului si terapii celulare) in organizarea Prof. Dr. Irinel Popescu si a echipei Institutului Clinic Fundeni
- Virusologie si Medicina Moleculara (terapii antivirale, antitumorale si celulare, HIV, HPV si infecţii hepatice etc.) in organizarea Prof. Dr. Costin Cernescu si a echipei de la Institutul de Virusologie “St. S. Nicolau”
- Bolile Autoimune: Prezent, Trecut si Viitor in organizarea Societatii Romane de Medicina de Laborator


"A VII-a editie a Simpozionului Academician Nicolae Cajal" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:alina.bugean@trima.ro.

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Raport final: Pacientul de la Spitalul Bagdasar-Arseni a dezvoltat o colonizare cu germeni de spital

Concluzia raportului înaintat de inspectorii din cadrul Direcției de Sănătate Publică București către Ministerul Sănătății în urma verificărilor de la Spitalul Bagdasar-Arseni este următoarea: citeste mai departeConducerea Ministerului Sanatatii s-a intalnit cu reprezentantii FMI, BM si CE

Conducerea Ministerului Sănătăţii s-a întâlnit astăzi, 25 octombrie 2013, cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional, reprezentanţii Băncii Mondiale şi ai Comisiei Europene. citeste mai departeCriza imunoglobulinelor se poate repeta si pentru alte arii terapeutice. 123 de medicamente pot(...)

București, 26.03.2018. Modificările propuse de autorități la Ordinul 368/2017 privind metodologia de calcul al prețurilor, subiectul dezbaterii publice de astăzi, pot genera o nouă criză a(...) citeste mai departe95 de ani de invatamant medical romanesc in Transilvania. Zilele UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca(...)

În urmă cu 95 de ani, în 1919, profesorul Iuliu Haţieganu ținea primul curs de medicină în limba română din Transilvania, un moment istoric remarcabil, care reprezintă începutul învăţământului(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii si Ambasadorul Frantei au semnat un memorandum de cooperare pentru un proiect(...)

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi Excelenţa Sa, Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Francois Saint-Paul, au semnat miercuri un memorandum care îşi propune dezvoltarea asistenţei medicale(...) citeste mai departe