Dan Stanoaia, noul Director de Dezvoltare Clinici Medicover Bucuresti

Dan Stanoaia, noul Director de Dezvoltare Clinici Medicover Bucuresti
Incepand cu luna martie 2012, domnul Dan Stanoaia a fost numit pe functia de Director de Dezvoltare Clinici Medicover Bucuresti. Principala responsabilitatate a domnului Dan Stanoaia consta in coordonarea activitatii clinicilor din Bucuresti (Medicover Victoriei, Medicover Pipera, Clinica de Pediatrie Medicover, Medicover Unirii, Centrul de Recuperare Medicala).

Departamentul de Medicina Muncii, Consilierii Medicali, Programul de Ingijire Continua, precum si Programul de Optica Medicover sunt de asemenea sub directa conducere a domnului Dan Stanoaia.
Domnul Dan Stanoaia va avea si urmatoarele atributii: identificarea oportunitatilor de dezvoltare ale companiei, implementarea strategiilor de dezvoltare pe diferite specialitati sau linii de business, elaborarea strategiei comerciale in relatia cu medicii din clinici, precum si monitorizarea si implementarea standardelor de calitate a proceselor.

Despre Medicover Romania
Grupul Medicover este de peste 15 ani liderul serviciilor medicale private in Europa Centrala si de Est. 6,000 de companii si jumatate de milion de oameni beneficiaza de serviciile clinicilor si spitalelor Medicover si ale laboratoarelor Synevo in Polonia, Romania, Germania, Ungaria, Ucraina, Belarus, Turcia si Republica Moldova.
Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, este atat furnizor de servicii medicale, cat si asigurator de sanatate, oferind toata gama de servicii medicale prin spitale, clinici si laboratoarele Synevo.

In Romania, Medicover are grija de sanatatea a peste 100,000 pacienti anual, fie ca sunt angajati ai celor peste 1,500 companii abonate, fie ca sunt persoane fizice neabonate.

Medicover ofera servicii medicale la standarde europene prin cele 11 clinici din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, prin centrele de excelenta si prin reteaua de parteneri Medicover, formata din peste 219 de furnizori externi din toata tara.
In noul Spital Medicover din Bucuresti pacientii au acces la diagnostic si tratament avansat, o echipa dedicata de medici si asistente, echipamente medicale de ultima generatie si confort asigurat pe toata durata internarii. Spitalul este dispus pe 7 niveluri si are o capacitate de 122 de paturi. Blocul operator cu trei sali de operatie si două sali de nastere, dotat cu aparatura medicala de ultima ora, poate gestiona interventii din toate specialitatile chirurgicale.


"Dan Stanoaia, noul Director de Dezvoltare Clinici Medicover Bucuresti" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:magda.serban@strategics.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

A-XI-a editie Zilele Educatiei Medicale a reunit peste 900 de participanti

Devenit o tradiție a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, proiectul „Zilele Educaţiei Medicale” , organizat de către Societatea Studenților în Medicină din București(...) citeste mai departeLacunele Romaniei in studiul si terapia durerii, dezbatute la primul Congres National de Durere -(...)

Asociația de Algeziologie din România, alături de Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa" Iași și Houston NPA vă invită la Congresul Național de Durere din România în cadrul Zilelor(...) citeste mai departeO noua editie MedPharm Careers in Romania!

Vă invităm la cea de-a 14-a ediţie a evenimentelor MedPharm Careers în România, cel mai mare târg de locuri de muncă din Europa dedicat medicilor şi asistenţilor medicali. citeste mai departeMinisterul Sanatatii: Reorganizarea sistemului spitalicesc din Romania continua

Guvernul României a aprobat Hotărârea de Guvern privind desfiinţarea Centrului de Cercetări şi Asistenţă Medicală Şimleu Silvaniei şi reorganizareaSpitalului Orăşenesc Şimleu Silvaniei citeste mai departeRezultatele anchetei efectuate de DSP Satu Mare la Spitalul Judetean Satu Mare

Ca urmare a anchetei efectuată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare de către reprezentanţii DSP Satu Mare, împreună cu o echipă a Consiliului Judeţean, în subordinea căruia se află unitatea(...) citeste mai departe