Dan Stanoaia, noul Director de Dezvoltare Clinici Medicover Bucuresti

Dan Stanoaia, noul Director de Dezvoltare Clinici Medicover Bucuresti
Incepand cu luna martie 2012, domnul Dan Stanoaia a fost numit pe functia de Director de Dezvoltare Clinici Medicover Bucuresti. Principala responsabilitatate a domnului Dan Stanoaia consta in coordonarea activitatii clinicilor din Bucuresti (Medicover Victoriei, Medicover Pipera, Clinica de Pediatrie Medicover, Medicover Unirii, Centrul de Recuperare Medicala).

Departamentul de Medicina Muncii, Consilierii Medicali, Programul de Ingijire Continua, precum si Programul de Optica Medicover sunt de asemenea sub directa conducere a domnului Dan Stanoaia.
Domnul Dan Stanoaia va avea si urmatoarele atributii: identificarea oportunitatilor de dezvoltare ale companiei, implementarea strategiilor de dezvoltare pe diferite specialitati sau linii de business, elaborarea strategiei comerciale in relatia cu medicii din clinici, precum si monitorizarea si implementarea standardelor de calitate a proceselor.

Despre Medicover Romania
Grupul Medicover este de peste 15 ani liderul serviciilor medicale private in Europa Centrala si de Est. 6,000 de companii si jumatate de milion de oameni beneficiaza de serviciile clinicilor si spitalelor Medicover si ale laboratoarelor Synevo in Polonia, Romania, Germania, Ungaria, Ucraina, Belarus, Turcia si Republica Moldova.
Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, este atat furnizor de servicii medicale, cat si asigurator de sanatate, oferind toata gama de servicii medicale prin spitale, clinici si laboratoarele Synevo.

In Romania, Medicover are grija de sanatatea a peste 100,000 pacienti anual, fie ca sunt angajati ai celor peste 1,500 companii abonate, fie ca sunt persoane fizice neabonate.

Medicover ofera servicii medicale la standarde europene prin cele 11 clinici din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, prin centrele de excelenta si prin reteaua de parteneri Medicover, formata din peste 219 de furnizori externi din toata tara.
In noul Spital Medicover din Bucuresti pacientii au acces la diagnostic si tratament avansat, o echipa dedicata de medici si asistente, echipamente medicale de ultima generatie si confort asigurat pe toata durata internarii. Spitalul este dispus pe 7 niveluri si are o capacitate de 122 de paturi. Blocul operator cu trei sali de operatie si două sali de nastere, dotat cu aparatura medicala de ultima ora, poate gestiona interventii din toate specialitatile chirurgicale.


"Dan Stanoaia, noul Director de Dezvoltare Clinici Medicover Bucuresti" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:magda.serban@strategics.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Spitalul Militar Central prezinta, la Congresul Romtransplant 2014, bilantul activitatii derulate(...)

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” (SUUMC) este singura unitate sanitară din reţeaua OPSNAJ care a fost acreditată de către Ministerul Sănătăţii, prin intermediul(...) citeste mai departeNou program de interes naţional, "Dezvoltarea reţelei de cămine pentru persoanele vârstnice"

La propunerea Ministerului Sănătăţii şi a Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Guvernul României a aprobat un program care vizează dezvoltarea unei reţelei de cămine pentru persoane(...) citeste mai departeRomania are deficit de specialisti in terapia durerii

România NU are o strategie națională a durerii, așa cum au multe din țările europene, iar deficitul de specialiști în această problematică este de 30%. Acestea sunt două din problemele dezbătute în(...) citeste mai departeReactia Asociatiei Transplantatilor din Romania privind zvonurile aparute in mass media despre(...)

Asociația Transplantaților din România (ATR) a organizat marți 26 iulie la sediul ATR o conferință de presă ca reacție a Asociației față de informațiile apărute în unele publicații referitoare la(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii: Romania nu a avut si nu are inregistrate cazuri de infectie cu virusul Ebola

Având în vedere informaţiile privind focarele de Febră hemoragică determinată de virusul EBOLA apărute în Africa de Vest, Ministerul Sănătăţii face următoarele precizări: citeste mai departe