Strangere de fonduri “Ne dorim un copil”

Strangere de fonduri “Ne dorim un copil”
Centrul medical MED NEW LIFE, clinica specializata in problemele de fertilitate masculina si feminina, cu sustinerea portalului de sanatate Reteaua Medicala (www.reteauamedicala.ro), una din cele mai sigure si bine documentate surse de informare pentru sanatate in mediul online, si a Asociatiei Ana si copiii (www.anasicopiii.ro), organizatie non-guvernamentala, organizeaza o strangere de fonduri pentru Georgiana si Ionut Oprea, o familie din Bucuresti cu probleme de fertilitate.

Centrul medical MED NEW LIFE, clinica specializata in problemele de fertilitate masculina si feminina, cu sustinerea portalului de sanatate Reteaua Medicala (www.reteauamedicala.ro), una din cele mai sigure si bine documentate surse de informare pentru sanatate in mediul online, si a Asociatiei Ana si copiii (www.anasicopiii.ro), organizatie non-guvernamentala, organizeaza o strangere de fonduri pentru Georgiana si Ionut Oprea, o familie din Bucuresti cu probleme de fertilitate.
Familia Georgiana si Ionut Oprea a beneficiat in mod gratuit din partea centrului medical MED NEW LIFE de toate consultatiile necesare pentru a determina ce ii impiedica sa aiba un copil pe cale naturala. In urma consultatiei de infertilitate, precum si a screening-ului pre-FIV (fertilizare in vitro), medicii au ajuns la concluzia ca singura cale prin care familia Georgiana si Ionut Oprea pot avea un copil a ramas procedura de FERTILIZARE IN VITRO.
Din nefericire insa familia Georgiana si Ionut Oprea nu dispune de suma necesara pentru aceasta procedura.

Mai jos gasiti povestea lor, exact asa cum viitorul tata ne-o relateaza:


"Numele noastre sunt Georgiana si Ionut Oprea. Suntem o familie tanara, ne cunoastem din liceu si ne-am unit destinele in iulie 2009. Avem aceiasi varsta amandoi, adica 29 de ani si ne dorim sa trecem la etapa urmatoare a vietii noastre si anume ne dorim sa devenim parinti.
Ca sa o luam cu inceputul, in anul 2007 am hotarat sa ne mutam impreuna.
In 2008 am stabilit ca vom face nunta si am inceput sa facem eforturi fizice si financiare foarte mari pentru ca doar noi doi ne-am ocupat 100 % de acest eveniment.
Dupa marele eveniment (nunta) ne-am dorit ca orice tanara familie sa ne luam o casa a noastra. Pentru ca ne aflam intr-o perioada in care bancile dadeau foarte greu credite, a trebuit ca pe langa un credit ipotecar sa accesam si alte tipuri de credite si carduri de credit atat pentru avans cat si pentru renovarea apartamentului. Am reusit in cele din urma ca in septembrie 2009 sa achizitionam un apartament. Am “prins” preturile apartamentelor la nivel maximal si, in acest moment, avem rate de plata catre banca foarte mari. In timpul crizei financiare, veniturile au scazut, insa ratele bancare au crescut.
Cu toate acestea, ca orice familie tanara ne dorim foarte mult un copil. Dar, din pacate, au trecut 2 ani si jumatate si nu s-a concretizat nimic pe cale naturala.
In mai 2010, dupa mai multe investigatii efectuate, ni s-a recomandat ca ultima procedura pentru a avea un copil Fertilizarea In Vitro. Dar pentru ca situatia financiara nu ne permite aceasta procedura, din cauza ratelor foarte mari, am decis sa mai asteptam.
Anul acesta, am reluat analizele dar am primit din pacate acelasi diagnostic dureros - infertilitate. Apelam astfel la ajutorul si bunavointa celor care ne pot ajuta. Va multumim.”

Procedura de Fertilizare In Vitro, precum si tratamentul de stimulare hormonala inseamna in total 3800 euro.

Cei care pot si sunt dispusi sa-i ajute si vor sa le redea un zambet tinerei familii, pot face o donatie in contul:

RO80BRDE410SV49306224100 deschis la BRD - GSG",

sau la sediul clinicii MED NEW LIFE, din strada Romulus, numar 57, sector 3, Bucuresti, unde pot fi lasate mesajele de sustinere.

Documentatia referitoare la acest caz (rezultatele analizelor, actele de identitate ale familiei Geoargiana si Ionut Oprea, fotografii ale acestora, solicitarea lor scrisa catre clinica MED NEW LIFE pentru ajutor) este disponibila la sediul clinicii MED NEW LIFE.


Multumim pentru ajutor!


"Strangere de fonduri “Ne dorim un copil”" adaugat de ReteauaMedicala.ro 212564

Persoana de contact
Nume:Nadia Nechifor
Email:nadia.nechifor@reteauamedicala.ro
Telefon:0742.141.099
Sursă:www.reteauamedicala.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Semnal de alarma pentru o mai buna informare cu privire la lupus, marele imitator al altor boli

Mâine, 10 mai, Ziua Mondială a Lupusului va fi marcată și în România. Cu această ocazie, Asociația Pacienților cu Afecțiuni Autoimune și Asociația Lupus România, cu sprijinul GSK România, demarează o(...) citeste mai departeSindromul burnout - posibil risc pentru medici si pacienti

Un studiu realizat de Colegiul Medicilor din Municipiul București și-a propus să măsoare nivelul de stres profesional în rândul medicilor din București. Chestionarele aplicate și metodologia folosită(...) citeste mai departeConferinţa de lansare a proiectului „Bună Guvernare prin Integritate şi Responsabilitate în(...)

Miercuri 11 aprilie 2012, ora 12:00, Ministerul Sănătăţii şi organizaţia non-guvernamentală „Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei”, va organiza Conferinţa de lansare a proiectului „Bună(...) citeste mai departeInvestitia directa in Romania in activitati de cercetare si dezvoltare a companiilor din industria(...)

Producătorii de medicamente originale prezenți pe piață românească au investit 77,1 milioane de euro în anul 2014 în România, majoritatea în activități de cercetare şi dezvoltare în medicină şi în(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii: Recomandari pentru temperaturi ridicate

În această perioadă cu temperaturi foarte ridicate, pentru prevenirea incidențelor, Ministerul Sănătăţii recomandă populaţiei să urmeze sfaturile medicilor şi să evite, pe cât posibil, expunerea(...) citeste mai departe