Cea mai mare platformă online de locuri de muncă în domeniile medical şi farmaceutic a fost lansată

Cea mai mare platformă online de locuri de muncă în domeniile medical şi farmaceutic a fost lansată
MedPharmJobs.com este cea mai mare platformă de locuri de muncă specializată din lume, în domeniul sănătăţii. Ofertele de muncă afişate nu îi vizează doar pe medici şi pe asistente, ci şi pe alţi specialişti din domeniile medical, farmaceutic, cercetare medicală, stomatologie şi inginerie medicală.

MedPharmJobs.com face posibilă găsirea unui job pe piaţa de muncă locală şi internaţională. Pe lângă oferte de la angajatori de vârf din domeniu, portalul oferă în exclusivitate şi servicii precum: modele de CV-uri medicale, articole, analize şi interviuri ale liderilor de opinie despre dinamica pieţei de muncă în sănătate, la nivel mondial.

Una dintre opţiunile deosebite oferite de portalul MedPharmJobs.com permite utilizatorilor să încarce CV-uri Video şi să-şi prezinte atât calificările profesionale, cât şi abilităţile lingvistice într-o manieră inovatoare. Astfel, aplicanţii îşi sporesc şansele de a primi un răspuns de la angajatori şi de a-şi găsi locul de muncă visat.

Poate una dintre cele mai accesibile opţiuni oferite de MedPharmJobs, este secţiunea Experts Panel, menită să-i ajute pe utilizatori să acceseze rapid informaţii adiţionale despre ofertele de muncă, oportunităţi şi opţiuni profesionale şi chiar despre diferenţe culturale şi obiceiuri.

Înregistrarea pe MedPharmJobs.com este complet gratuită.


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"Cea mai mare platformă online de locuri de muncă în domeniile medical şi farmaceutic a fost lansată" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Silvia-Daniela Pandrea
Email:silvia.pandrea@medpharmgroup.com
Telefon:0744 101 273
Sursă:www.MedPharmGroup.com

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Reteta electronica: Precizari privind cititoarele de coduri 2D

Pentru evitarea speculaţiilor privind necesitatea utilizarii unui anume tip de cititor de bare 2D, necesar farmaciilor pentru accesarea datelor de pe reţeta electronică, facem următoarele(...) citeste mai departeMesajul ministrului Sanatatii catre personalul medical din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta(...)

Stimaţi medici, asistenţi medicali, Mă adresez cu profund respect dumneavoastră, întregii echipe medicale şi personalului auxiliar, care, în ciuda tuturor lipsurilor şi a nemulţumirilor, cu(...) citeste mai departeTitlul de Doctor Honoris Causa decernat de UMF Cluj-Napoca academicianului Ioanel Sinescu. Zilele(...)

Recunoașterea valorilor este unul dintre principiile de bază ale învățământului universitar medical clujean. Cu prilejul Zilelor Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii anunta investitii in sectiile de ATI

Secţiile de de anestezie şi terapie intensivă din 41 spitale din ţară vor fi reabilitate anul acesta printr-un program al Ministerului Sănătăţii. CSEKE Attila, ministrul Sănătăţii a(...) citeste mai departe