Asociația Patronatul Medicinei Integrative organizează un Târg expozițional în Parcul Herăstrău

Asociația Patronatul Medicinei Integrative organizează un Târg expozițional în Parcul Herăstrău
În vederea promovării abilităților persoanelor cu dizabilități, Asociația Patronatul Medicinei Integrative prin Centrul Teritorial București-Ilfov în parteneriat cu Primaria Generală a Capitalei, Direcția de Cultură, organizează în zilele de 13 și 14 septembrie 2012 un târg expozițional în Parcul Herăstrău, Pavilionul H.

În cadrul târgului pot fi expuse obiectele realizate manual de către persoanele cu dizabilități și reprezentanții ONG-urilor. La activitățile târgului sunt invitate să participe organizații nonguvernamentale și instituții care reprezintă persoanele cu dizabilități, persoane fizice, jurnaliști. Participarea la activitățile expoziționale este gratuită pentru expozanți și vizitatori!

Evenimentul face parte din proiectul „Reţea regională pentru Promovarea şi Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale, în vederea creşterii şanselor de reinserţie socială a persoanelor cu dizabilităţi”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeşte în oameni, implementat de Asociaţia Patronatul Medicinei Integrative, în perioada 2010 -2013.

Obiectivul general al proiectului este acela de a facilita accesul pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități şi de a fructifica oportunitățile oferite de societate. În cadrul proiectului vor fi organizate activități care conduc la promovarea, mobilizarea și responsabilizarea comunității în vederea incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilități.

Toate activităţile din cadrul proiectului au ca scop creşterea competenţelor, cunoştinţelor şi stimei de sine a persoanelor cu dizabilităţi, ele facând parte din programe complexe de consiliere ce se desfăşoară în cele trei centre regionale. Prin intermediul campaniilor de informare şi conştientizare se doreşte sensibilizarea comunităţii în vederea reinserţiei sociale a persoanelor cu dizabilităţi.


"Asociația Patronatul Medicinei Integrative organizează un Târg expozițional în Parcul Herăstrău" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Irina Cioroba
Email:irina.cioroba@patmedin.ro
Telefon:021/269 32 44

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Colegiul Medicilor din Romania: Sa asteptam deciziile definitive ale instantelor si sa acordam(...)

Asistăm zi de zi la un asalt media asupra lumii medicale. Presa se întrece în a furniza consumatorului de știri dovezi de neglijență, imprudență, incompetență, ale medicilor din întreaga(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii, Florian Bodog, a discutat in aceasta dimineata cu presedintele Casei Nationale(...)

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a discutat în această dimineață cu președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate despre revendicările reprezentanților medicilor de familie. citeste mai departeMinistrul Sanatatii, Nicolae BANICIOIU, viziteaza Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara

Ministrul Sănătăţii, Nicolae BĂNICIOIU, efectuează joi o vizită la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, unul din centrele de referinţă din ţară pentru îngrijiri medicale şi(...) citeste mai departeDosarul Electronic de Sanatate va poate salva viata!

În cadrul şedintei de Guvern din data de 21 ianuarie 2015, a fost aprobat Proiectul de Hotărâre de Guvern care cuprinde normele metodologice privind modalitatea de utilizare și completare a(...) citeste mai departeReglementari privind utilizarea cardului national de sanatate incepand cu data de 1 mai 2015

Normele metodologice de aplicare a contractului cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2014(...) citeste mai departe