Ceremonie de sfintire a Spitalului Clinic de Nefrologie”Dr. Carol Davila”

Ceremonie de sfintire a Spitalului Clinic de Nefrologie”Dr. Carol Davila”
Fiecare zi a unui pacient care depinde de tratamentul de la Spitalul Clinic de Nefrologie ”Dr. Carol Davila” este influențată de viața intrinsecă insuflată de sufletul spitalului și al colectivului, iar vineri, 21 septembrie 2012, vom marca un moment de înaltă semnificație.

Avem deosebita plăcere de a vă invita la ceremonia de sfințire a Spitalului Clinic de Nefrologie ”Dr. Carol Davila”, care va avea loc în amfiteatrul unității, vineri, 21 septembrie, ora 11.00. La eveniment vor participa:
- Prof.dr. Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei
- Prof.dr. Florian Popa, Comisia de Sănătate din Camera Deputaților
- Conf.dr. Florian Bodog, secretar de stat în Ministerul Sănătății
- Prof.dr. Eugen Moța, președinte Societatea Română de Nefrologie

Ceremonia de sfințire are loc după finalizarea lucrărilor de construcție, reabilitare și modernizare a spitalului, care au durat aproximativ patru ani. La eveniment vor participa cei care au făcut posibilă renașterea acestui spital de prestigiu din București, precum și importante personalități din lumea medicală și culturală, reprezentanți ai UMF Carol Davila, manageri de spitale și autorități. Dintre aceștia, amintim pe prof.dr. Monica Pop, manager Spitalul Clinic de Oftalmologie, conf.Vasilică Cristescu, managerul Institutului Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N. Paulescu și prof.dr. Mihai Voiculescu, șef Clinica de Medicină Internă și Nefrologie a I.C. Fundeni.

În deschiderea manifestării vor lua cuvântul și vor da declarații de presă prof.dr. Mircea Penescu, managerul spitalului, care va vorbi despre ce au însemnat cei 4 ani de lucrări la Spitalul Clinic de Nefrologie ”Dr. Carol Davila” , dar și autorități implicate în reușita demersului și specialiști de renume ai lumii medicale românești.

Ceremonia de sfințire va fi oficiată de către Părintele Arhimandrit Melchisedec Velnic, starețul Mănăstirii Putna, alături de preotului spitalului și alți prelați.

Pentru reprezentanții presei va fi facilitată filmarea în cadrul spitalului.


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"Ceremonie de sfintire a Spitalului Clinic de Nefrologie”Dr. Carol Davila”" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Georgiana Giunca
Email:proiecte@sanatateapress.ro
Telefon:0733.011.108

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Crucea Rosie Romana implineste 139 de ani de activitate umanitara

București, 02.07.2015: Societatea Națională de Cruce Roșie din România sărbătorește, pe 4 iulie, 139 de ani de istorie și activitate umanitară. citeste mai departeFlorian Bodog, ministrul Sanatatii s-a intalnit in aceasta dimineata cu reprezentantii pacientilor(...)

În cadrul întâlnirii, Florian BODOG a afirmat că Ministerul Sănătății va prelua observațiile și propunerile pacienților. citeste mai departePrescriptia electronica, integrata in software-ul medical din spitale

Prescripția electronică, obligatorie de la 1 ianuarie 2013, este disponibilă în soluțiile informatice integrate pentru spital și ambulatoriu din suita ARMONIA®. Prescripția electronică este integrată(...) citeste mai departeCasa Nationala de Asigurari de Sanatate a publicat documentatia de atribuire a serviciilor de(...)

CNAS a publicat documentaţia de atribure a serviciilor de distribuire a cardului naţional de sănătate pentru toţi asiguraţii din sistemul asigurărilor sociale de sănătate. citeste mai departeCNAS a aprobat toate dosarele eligibile depuse de pacientii cu afectiuni oncologice care necesita(...)

Comisiile de specialitate întrunite în luna septembrie la CNAS au analizat cele 2.556 de dosare depuse de bolnavii cu afecţiuni oncologice pentru continuarea şi iniţierea tratamentului cu molecule(...) citeste mai departe