Gala Sanatatii, editia a IV-a, se va desfasura in data de 12 decembrie 2012

Gala Sanatatii, editia a IV-a, se va desfasura in data de 12 decembrie 2012
Gala Sănătăţii 2012, locul de întâlnire a valorilor din sănătate, deschide cortina celei de-a patra ediţii, pe data de 12 decembrie, la Bucureşti, pentru a premia cele mai deosebite realizări din sfera sănătăţii.

Gala Sănătăţii are ca scop „promovarea tuturor valorilor şi încurajarea celor care caută modele în a urma exemplul personalităţilor de marcă din lumea medicală”, dupa cum sustine acad. prof. univ. dr. Ioanel Sinescu, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

Domeniul medical românesc generează valori, iar excelenţa în practica medicală, devotamentul şi pasiunea pentru medicină trebuie cunoscute, recunoscute şi oferite drept exemplu generaţiilor viitoare de medici.

Gala Sănătăţii este un „eveniment complex care pune în lumină valoarea personalităţilor din lumea medicală din România” (dr. Marius Filip, medicul şef al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate) fiind în acelaşi timp o manifestare realizată la „standarde ştiinţifice şi spirituale înalte” (dr. Dragos Stanciu, vicepreşedintele Colegiului Medicilor Dentişti din România), prin intermediul căreia se încurajează recunoaşterea şi aprecierea medicilor care au obţinut rezultate remarcabile pe parcursul ultimului an, dar şi a tuturor celor care militează pentru o viaţă sănătoasă.

Gala Sănătăţii este o manifestare de anvergură, care creează o imagine complexă a „sănătăţii” autohtone şi care încurajează eforturile unor medici sau organizaţii.

Aflată la a patra ediţie, Gala Sănătăţii, “eveniment major şi important”, după cum a subliniat dr. Marian Burcea, director la Casa de Asigurari OPSNAJ, îşi propune să încurajeze eforturile celor care sprijină, într-un fel sau altul, „sănătatea” în România.

Evenimentul Gala Sănătăţii este recunoscut şi prin cea mai complexă platformă de categorii de premii. Astfel, Gala Sănătăţii apreciază şi încurajează valorile care contribuie la dezvoltarea sistemului medical românesc şi la ridicarea standardelor de performanţă în sănătate, prin categorii de premii jurizate de o comisie de jurizare formată din personalităţi de marcă din lumea medicală, precum:
• Premiul pentru cel mai performant management medical (sectorul public/privat)
• Premiul pentru cea mai bună campanie de informare publică in domeniul sănătăţii
• Premiul pentru cea mai dinamică societate medicală
• Premiul pentru cea mai implicată asociaţie de pacienti
• Premiul pentru cea mai activă asociaţie a studenţilor la medicină
• Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sănătate
• Premiul pentru implicare deosebită în activitatea didactică.
O noutate pentru ediţia a IV – a, a Galei Sănătăţii, la categoria de premii jurizate intră şi premiile:
• „Chirurgul anului”

O altă categorie de premii acordate de organizatorii evenimentului sunt premiile speciale acordate, la fiecare ediţie, pentru „Pasiune şi devotament”, „Întreaga cariera medicală” şi „Premiile Explore Medicine TV”.

Gala Sănătăţii şi-a construit deja o tradiţie în promovarea valorilor medicinei româneşti şi încurajarea eforturilor celor care sprijină sănătatea din România. Cea de-a patra ediţie îşi propune să continue această tradiţie şi să premieze reuşita medicilor şi a celor care au contribuit la dezvoltarea sistemului de sănătate românesc în anul 2012.

Prima ediţie, derulată în 2008, a fost şi primul eveniment de acest gen din România. De atunci, în fiecare an, premianţii şi participanţii - medici, academicieni, oameni de afaceri, jurnalişti şi politicieni, care au fost prezenţi la Gala Sănătăţii, au salutat această initiativă a Sanatatea Media Group.

Gala Sănătăţii, ediţia a patra, este un eveniment Sănătatea Media Group – Partener Oficial Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

Sponsorul de Diamant al ediţiei a IV-a, a Galei Sănătăţii este compania AstraZeneca.
Pentru a vă înscrie în competiţie dar şi pentru a afla mai multe informaţii legate de eveniment, vă invităm să accesaţi site-ul www.galasanatatii.ro.
Data limită pentru înscrieri este: 15 noiembrie 2012


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"Gala Sanatatii, editia a IV-a, se va desfasura in data de 12 decembrie 2012" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:comunicare@sanatateamediagroup.ro
Telefon:0730600094, 0752231577

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Crucea Patriarhala, cea mai inalta distinctie a Bisericii Ortodoxe Române, acordată prof. univ. dr.(...)

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a acordat în data de 28 septembrie, cea mai înaltă distincție a Bisericii Ortodoxe Române – Crucea Patriarhală, domnilor prof. univ.(...) citeste mai departePreturile de decontare ale medicamentelor care se acorda bolnavilor in cadrul programelor nationale(...)

Cseke Attila, ministrul Sănătăţii a aprobat proiectul de Ordin privind aprobarea metodologiei de clacul, a Listei şi preţurilor de decontare ale medicamentelor care se acordă bolnavilor în cadrul(...) citeste mai departeProcesul de actualizare a listei de medicamente compensate si gratuite continua, prin introducerea(...)

La propunerea Ministerului Sănătăţii, Guvernul României a aprobat Hotărârea de Guvern pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 720/2008 pentru aprobarea Listei cuprinzând denumirile(...) citeste mai departeCampanie ”Zâmbet de copil” initiata de Lidl Romania in parteneriat cu Oganizatia Salvati Copiii

Lidl România desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, campania socială “Zâmbet de copil”, prin intermediul căreia își propune colectarea fondurilor necesare pentru oferirea meselor copiilor(...) citeste mai departePrecizări privind transmiterea DECLARAŢIEI-INVENTAR la casele de asigurări sociale de sănătate

Persoanele juridice sau fizice care au calitatea de angajator, precum şi persoanele asimilate angajatorilor care au obligaţia să depună DECLARAŢIA-INVENTAR privind contribuţia pentru concedii şi(...) citeste mai departe