Conferinta de presa „S.O.S. Sanatatea in coma”, 3 octombrie 2012

Conferinta de presa „S.O.S. Sanatatea in coma”, 3 octombrie 2012
Alianța pentru Sănătate din România organizează Conferința de presă „S.O.S. Sănătatea în comă”, miercuri, 03 Octombrie 2012, orele 10.00 la adresă: Str. Cristian Popișteanu, nr.1-3, intrarea D, et. 1, sector 1, București (CNSLR Frăția - punct de reper – intrarea următoare după Ministerul Sănătății).

Tema conferinței va fi blocajul sistemului de sănătate prin prisma epuizării fondurilor: începând de la 01 Octombrie sănătatea costă.

Subiectele dezbătute vor viza:
1. Necesitatea urgentă de a găsi fondurile pentru funcționarea sistemului de sănătate în trimestrul IV
2. Necesitatea unei strategii multianuale privind sănătatea asumată prin consens politic
3. Considerații referitoare la varianta finală a Legii Sănătății și a proiectului privind coplata

Alianța pentru Sănătate din România (A.P.S.R.) atrage atenția Primului Ministru și Ministrului Finanțelor Publice prin acest demers că în absența unei rectificări bugetare rapide, sistemul de sănătate nu mai poate asigura serviciile garantate populației prin Constituție. În acest moment, Constituția, Legea Sănătății și Contractul Cadru au fost anulate prin prisma deciziilor politice ale celor trei Guverne care s-au succedat în acest an.

La conferință vor participa următorii reprezentanți A.P.S.R.: Cristian Hotoboc, Vasile Barbu, Mărioara Ivan, Cosmin Alexandrescu, Rodica Tănăsescu, Viorel Vasile, Eduard Armeanu, Ramona Ștefan, Ioana Cacovean, Olga Cridland.


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"Conferinta de presa „S.O.S. Sanatatea in coma”, 3 octombrie 2012" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Anca Surugiu
Email:aliantapentrusanatate@gmail.com

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Ministrul Sanatatii: Pachetul de servicii medicale de baza se adreseaza tuturor cetatenilor romani,(...)

Pachetul de servicii medicale de bază, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Sănătății, se adresează tuturor cetățenilor români, indiferent că au asigurare de sănătate sau nu, după cum a(...) citeste mai departeCentrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati a lansat campania O Singura Voce pentru(...)

Coaliţia O Singură Voce Pentru Dizabilitate (OSVD) a lansat în data de 11 martie 2013 campania “O Singură Voce pentru Dizabilitate”. Campania își propune să creeze premisele necesare schimbării(...) citeste mai departePatriciu Achimas Cadariu, Ministrul Sanatatii, a participat astazi la seminarul Promovarea(...)

În cadrul evenimentului, ministrul Achimaș Cadariu a lansat “Planul multianual integrat de promovare a sănătății și educației pentru sănătate” în prezența președintelui României, Klaus Johannis și(...) citeste mai departe106 dosare medicale pentru Programul de fertilizare in vitro şi embriotransfer, pana la 30 iunie(...)

Până la data de 30 iunie 2011, unităţile sanitare au depus la Ministerul Sănătăţii, un număr de 106 dosare medicale ale cuplurilor care au optat pentru înscrierea în Programul de fertilizare in(...) citeste mai departePersonalitati de marca au fost prezente la Gala Premiilor de Excelenta a Fundatiei ”Academician(...)

Personalități de marcă ale lumii medicale, culturale și academice românești au participat la Gala Premiilor de Excelență a Fundația ”Academician Marin Voiculescu” 2012. Printre invitații de seamă,(...) citeste mai departe