Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012

Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012
EXPO Arad Internațional în parteneriat cu Colegiul Medicilor Arad, Societatea de Medicină de Familie Arad și Universitatea de Vest "Vasile Goldiș" Arad, cu sprijinul Camerei de Comerț a județului Arad și al Direcției de Sănătate Publică Arad organizează în perioada 1-3 noiembrie Conferința Ar-Medica 2012.

Lucrările se vor desfășura în paralel în 3 săli din noul complex de conferință, construit între pavilionele de târg ale Expo Arad.
Firmele participante au posibilitatea de a fi prezente atât prin standuri cât și prin simpozioane. De asemenea, organizatorii oferă posibilitatea inserării în mapa conferinței de materiale promoăționale, inscripționarea mapei și a ecusoanelor, precum și diverse alte modalități de promovare la cerere.

Această manifestare reprezintă o ocazie excelentă pentru creşterea vizibilităţii companiilor active în domeniul medical, prin promovarea produselor şi a serviciilor direct către cadrele medicale participante la eveniment.

Comitetul de Organizare oferă asistenţă companiilor interesate de participarea la eveniment, pentru atingerea obiectivelor dorite şi pentru intrarea în contact cu grupul ţintă de medici participanţi. Accesul în expoziţie este liber pentru toţi participanţii la conferintă, pe baza ecusonului de participant.

Conferința medicală se va desfășura în cadrul Târgului internaţional de aparatură medicală, aparatură stomatologică, farmacie, ortopedie, optică și servicii conexe: AR-MEDICA. Prima ediție a târgului AR-MEDICA s-a realizat în anul 1994, din nevoia reală și cererea crescândă a pieței din domeniul medical. În decursul celor 17 ani târgul a evoluat, ajungându-se ca la ultimele ediții să depășească cifra 100 a firmelor participante. În anul 2010 au fost prezente 125 de firme, pe o suprafaţă interioară de 3.000 m2. Vizitatori: aproximativ 5.400 de vizitatori specializați. Piața vizată de târg este pentru beneficiarii din vestul României, adică județele Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Sălaj, Timiș, Hunedoara, Alba, Caras Severin și Mehedinţi. Oferta expozanților este cea din România în primul rând, dar și alți expozanți din UE.


"Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:info@amfa.ro
Telefon:0745-415619

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Mesajul ministrului Sanatatii, referitor la adoptarea proiectului de lege privind activitatea de(...)

În contextul adoptării proiectului de lege privind activitatea de vaccinare a populaţiei în România, Florian Bodog, ministrul Sănătății, a transmis următorul mesaj: citeste mai departeWorkshop ”Confidentialitatea nu e un joc de noroc”, 25 septembrie 2012

Rina Simtex Organismul de Certificare împreună cu Reisswolf si ANSPDCP (Autoritatea Națională a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) organizează în data de 25 septembrie, ora 9.30, la Rin(...) citeste mai departeIn aceasta primavara, pacientii romani vor beneficia de un nou Centru de chirurgie cardiovasculara(...)

Ministrul Sănătății a inspectat stadiul lucrărilor la Centrul de chirurgie cardiovasculară și Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”,(...) citeste mai departeLegea publicității la medicamente în dezbatere la conferinta PRIA Drugs and Medicine Publicity

PRIAevents, organizează conferința PRIA Drugs and Medicine Publicity în data de 4 februarie 2016, la hotel Ramada Majestic, sala I.L. Caragiale, începand cu ora 10.00, eveniment în cadrul căruia vor(...) citeste mai departePrescriptia electronica, integrata in software-ul medical din spitale

Prescripția electronică, obligatorie de la 1 ianuarie 2013, este disponibilă în soluțiile informatice integrate pentru spital și ambulatoriu din suita ARMONIA®. Prescripția electronică este integrată(...) citeste mai departe