Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012

Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012
EXPO Arad Internațional în parteneriat cu Colegiul Medicilor Arad, Societatea de Medicină de Familie Arad și Universitatea de Vest "Vasile Goldiș" Arad, cu sprijinul Camerei de Comerț a județului Arad și al Direcției de Sănătate Publică Arad organizează în perioada 1-3 noiembrie Conferința Ar-Medica 2012.

Lucrările se vor desfășura în paralel în 3 săli din noul complex de conferință, construit între pavilionele de târg ale Expo Arad.
Firmele participante au posibilitatea de a fi prezente atât prin standuri cât și prin simpozioane. De asemenea, organizatorii oferă posibilitatea inserării în mapa conferinței de materiale promoăționale, inscripționarea mapei și a ecusoanelor, precum și diverse alte modalități de promovare la cerere.

Această manifestare reprezintă o ocazie excelentă pentru creşterea vizibilităţii companiilor active în domeniul medical, prin promovarea produselor şi a serviciilor direct către cadrele medicale participante la eveniment.

Comitetul de Organizare oferă asistenţă companiilor interesate de participarea la eveniment, pentru atingerea obiectivelor dorite şi pentru intrarea în contact cu grupul ţintă de medici participanţi. Accesul în expoziţie este liber pentru toţi participanţii la conferintă, pe baza ecusonului de participant.

Conferința medicală se va desfășura în cadrul Târgului internaţional de aparatură medicală, aparatură stomatologică, farmacie, ortopedie, optică și servicii conexe: AR-MEDICA. Prima ediție a târgului AR-MEDICA s-a realizat în anul 1994, din nevoia reală și cererea crescândă a pieței din domeniul medical. În decursul celor 17 ani târgul a evoluat, ajungându-se ca la ultimele ediții să depășească cifra 100 a firmelor participante. În anul 2010 au fost prezente 125 de firme, pe o suprafaţă interioară de 3.000 m2. Vizitatori: aproximativ 5.400 de vizitatori specializați. Piața vizată de târg este pentru beneficiarii din vestul României, adică județele Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Sălaj, Timiș, Hunedoara, Alba, Caras Severin și Mehedinţi. Oferta expozanților este cea din România în primul rând, dar și alți expozanți din UE.


"Conferinta AR-Medica, 1-3 noiembrie 2012" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:info@amfa.ro
Telefon:0745-415619

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

In perioada 3-8 februarie 2014, la Spitalul de Copii Marie Curie vor avea loc noi operatii de(...)

Ministerul Sănătății aduce la cunoștință publicului că în perioada 03-08 februarie 2014, la Spitalul de Copii Marie Curie din Capitala vor avea loc noi operaţii de chirurgie cardiacă(...) citeste mai departeScrisoare deschisa in atentia Ministerului Sanatatii si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Conform recomandărilor Asociaţiei Europene pentru Studiul Ficatului, Toţi pacienţii care suferă de hepatită C trebuie să beneficieze de tratament citeste mai departeGeneratia tanara a medicinei romanesti - premiata in cadrul celei de-a XVI-a editii a Congresului(...)

Cele mai bune lucrări au fost premiate în cadrul celei de-a XVI-a ediţii a Congresului pentru Studenți și Tineri Medici organizată de Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti în(...) citeste mai departeToleranta zero fata de agresiune si violenta la locul de munca din Sanatate

Rezultatele \"Studiului pilot privind expunerea la agresiune a medicilor din București\" au fost făcute publice în cadrul conferinței de presă organizată, astăzi, 5 mai 2015 de către Colegiul(...) citeste mai departeUnităţile sanitare sau cabinetele medicilor de familie pot angaja medici cu competenţe limitate

În Monitorul Oficial 358/23.05.2011 a fost publicat Ordinul ministrului Sănătăţii nr. 527 pentru aprobarea Normelor metodologice privind încadrarea şi activitatea medicului cu competenţe(...) citeste mai departe