FUNDENI CHALLENGE. In data de 03 noiembrie va provocam la miscare pentru SANATATE!

FUNDENI CHALLENGE. In data de 03 noiembrie va provocam la miscare pentru SANATATE!
Vă invităm să participaţi la Fundeni Challenge, o competiţie tip ştafetă care promovează sportul pentru sănătate. Manifestarea este organizată şi în semn de solidaritate cu pacienții I.C. Fundeni și cu familiile acestora.

Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 3 noiembrie, începând cu ora 10:00, în Parcul Herăstrău, zona Roata Mare.

Prin această inițiativă, Institutul Clinic Fundeni susține și promovează activitatea fizică drept parte esențială a unui stil de viață sănătos şi face un îndemn la mişcare, pentru a conştientiza importanţa activităţii fizice în viaţa noastră.
Fundeni Challenge este o acţiune desfăşurată în cadrul Zilelor Institutului Clinic Fundeni.

Partenerii Fundeni Challenge: Primăria Municipiului Bucureşti, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret.


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"FUNDENI CHALLENGE. In data de 03 noiembrie va provocam la miscare pentru SANATATE!" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Georgiana Giunca
Email:proiecte@sanatateapress.ro
Telefon:0733.011.108

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

A fost infiintata prima asociatie profesionala pentru infirmierele din Romania

Asociația Caritas Alba Iulia – Asistență Medicală și Socială în parteneriat cu Asociația Four Change și Centrul Diecezan Caritas Iași anunţă lansarea primei asociaţii profesionale(...) citeste mai departeMinistrul Sănătăţii a semnat ordinul de schimbare din funcţia de director general al(...)

La sfârşitul săptămânii trecute, ministrul Sănătăţii a semnat ordinul de schimbare din funcţia de director general al Institutului de Cercetare - Dezvoltare pentru Microbiologie si(...) citeste mai departe1.200 ore de terapie pentru copiii cu autism din centrele ATCA colectati in urma evenimentului(...)

București, 24 noiembrie 2017. Având alături campioni mondiali precum Ana Maria Brânză, actori de seamă precum Lamia Beligan, Silviu Biriș sau Simona Popescu și criticul de film Irina(...) citeste mai departeConferinta de presa: Inaugurarea noii Statii de Dializa Adulti si noii Statii de Dializa(...)

Institutul Clinic Fundeni inaugureaza o noua Statie de Dializa Adulti si Dializa Pediatrica. citeste mai departeMedLife aduce în România cel mai performant aparat RMN 3TESLA

Începând din luna ianuarie, MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, dispune de un aparat performant de imagistică prin rezonanță magnetică (IRM), de 3Tesla – o(...) citeste mai departe