Fundatia “Academician Marin Voiculescu” decerneaza premiile de excelenta pe anul 2012

Fundatia “Academician Marin Voiculescu” decerneaza premiile de excelenta pe anul 2012
Fundaţia „Academician Marin Voiculescu” va decerna în data de 5 decembrie 2012 premiile de excelenţă pe anul 2012. Ceremonia va avea loc la ora 11.30, la Hotel Intercontinental, etaj 1, sala Rapsodia.

Fundaţia „Academician Marin Voiculescu”, la foarte puţină vreme după ce s-a înfiinţat Asociaţia “Academician Marin Voiculescu”, a început să acorde sprijin tinerilor elevi, liceeni din oraşul Giurgiu, localitate unde s-a născut academicianul Marin Voiculescu. Astăzi, ceremonia Premiilor de Excelenţă, ajunsă la a VIII-a ediţie, este un eveniment de referinţă, unde eforturile tinerilor cu potenţial sunt recunoscute.

“Acordăm premii de excelenţă unor tineri cu potenţial de dezvoltare din domeniul medical şi unor figuri marcante ale culturii, ale cercetării ştiinţifice din lumea medicală şi nu numai, a României. Prima ediţie a premiilor de excelenţă s-a bucurat de un succes deosebit în sensul că participarea a inclus ambasadori din Italia, din Franţa. Iar o parte din premii a plecat şi către ţările care ne-au ajutat în derularea congreselor. La acestea s-au adăugat nume din viaţa culturală românească şi îmi aduc aminte de maestrul Radu Beligan care a fost prezent, îmi aduc aminte de academicianul Cajal. Acum ne aflăm în faza celei de-a VIII-a ediţie a ceremoniei de decernare a premiilor de excelenţă. Vom înmâna diplomele şi medaliile de excelenţă, iar pentru cei tineri avem cadouri care să-i ajute în desfăşurarea cu succes a activităţilor lor. Eu vă invit cu plăcere să fiţi alături de noi şi veţi avea surprize deosebit de plăcute”, a declarat în exclusivitate pentru www.comunicatemedicale.ro, prof. univ. dr. Mihai Voiculescu, preşedintele Fundaţiei “Academician Marin Voiculescu”.

Potrivit prof. univ. dr. Mihai Voiculescu, importanţa unor astfel de premii este foarte mare, fiind un stimul pentru tineri şi o recunoaştere pentru cei care au deja o anumită vârstă. Mai mult decât atât, premiile de excelenţă ale Fundaţiei “Academician Marin Voiculescu” reprezintă şi un prilej bun pentru ambele categorii de premianţi de a dezvolta relaţii, legături, conexiuni.


"Fundatia “Academician Marin Voiculescu” decerneaza premiile de excelenta pe anul 2012" adaugat de Comunicate Medicale


 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Saptamana Europeana a Vaccinarii. Tema din acest an „Sa ne protejam impreuna, Vaccinurile sunt(...)

În contextul în care, în România, rata de vaccinare a scăzut dramatic în ultimii ani, Săptămâna Europeană a vaccinării reprezintă un eveniment pe care ministrul Sănătății dorește să îl marcheze(...) citeste mai departeRezistenta bacteriana la antibiotice in Europa si Implicatiile consumului excesiv de antibiotice(...)

Organizația Mondială a Sănătății a organizat în intervalul 13-19 noiembrie Săptămâna Mondială a Conștientizării asupra Antibioticelor care a coincis cu manifestarea similară organizată de UE în ziua(...) citeste mai departeRomanii pot dona sange intr-un spatiu renovat si modernizat in cadrul Centrului de Transfuzii(...)

De astazi, romanii vor putea dona sange intr-un spatiu modernizat si dotat cu echipamente la standarde europene, in cadrul Centrului de Transfuzii Sanguine (CTS) Bucuresti. Cel mai mare centru de(...) citeste mai departeConferinta de presa, Institutul Clinic Fundeni. Finalizarea noului Compartiment de transplant copii

Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu alături de reprezentanţii Institutului Clinic Fundeni - dr. Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni, dr. Alina Tănase, director medical Institutul Clinic(...) citeste mai departeInformare de presa privind avionul care se deplasa de la Bucuresti la Oradea pentru prelevare de(...)

În cazul avionului aterizat forţat, care se deplasa de la Bucureşti la Oradea pentru prelevare de organe de la un donator, Ministerul Sănătăţii face următoarele precizări: citeste mai departe