Oprire temporara a Sistemului Informatic Unic Integrat

Oprire temporara a Sistemului Informatic Unic Integrat
Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) informează furnizorii de servicii medicale, de medicamente şi dispozitive medicale că Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) şi Sistemul Informatic Prescripţia Electronică (SIPE) vor fi oprite temporar în perioada Joi, 22.11.2012, ora 18:00 - Luni, 26.11.2012, ora 7:00, anunţă un comunicat de presă.

Oprirea temporară are loc în vederea desfăşurării activităţilor de instalare necesare pregătirii intrării în funcţiune a Sistemului Informatic al Cardului Naţional de Asigurări Sociale de Sănătate.

CNAS derulează în prezent activităţile de implementare a Sistemului Informatic al Cardului Naţional de Asigurări Sociale de Sănătate în conformitate cu Strategia privind reformarea sistemului de asigurări sociale de sănătate şi îmbunătăţirea continuă a serviciilor medicale şi farmaceutice din România, se mai menţionează în comunicat.


"Oprire temporara a Sistemului Informatic Unic Integrat" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.cnas.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Conferinta de presa, Lansarea campaniei Saptamana pacientilor, 11 martie 2013

Vă invităm luni, 11 martie 2013, Hotel Ibis Gara de Nord, Sala Enescu, ora 12.00 la conferința de presă de lansare a campaniei “Săptămâna pacienților”, eveniment organizat de Coaliția Organizațiilor(...) citeste mai departeEugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, s-a intalnit cu reprezentantii Colegiului Medicilor din(...)

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, împreună cu secretarii de Stat dr. Adrian Pană şi dr. Raed Arafat s-au întâlnit în data de 25 aprilie 2013, cu reprezentanţii Colegiului Medicilor din România. citeste mai departePrimul avion cu victimele accidentului din Muntenegru a aterizat la baza 90 in urma cu cateva(...)

Primul avion ce aparține Ministerului Apărării Naționale a aterizat în urmă cu câteva minute pe aerobaza 90, cu o parte din victimele accidentului rutier din Muntenegru. citeste mai departeConferinta de presa: Risc si factori de risc intr-o problema de sanatate publica – boala cronica de(...)

Test - Ai hipertensiune arterială?- Suferi de diabet zaharat?- Ai rude directe care suferă de boli renale?- Ești supraponderal?- Fumezi?- Ai peste 50 de ani? citeste mai departeMinisterul Sanatatii: VAMED a transmis avocatilor sa suspende executarea silita a contului(...)

Ministerul Sănătăţii a încheiat, în data de 29 mai 2013, un protocol cu reprezentanţii VAMED Standortentwicklung und Engineering GmbH&CO cu scopul găsirii unei soluţii amiabile de soluţionare a(...) citeste mai departe