Merck si Samsung Bioepis au incheiat un acord de dezvoltare si comercializare a produselor biosimilare

Merck si Samsung Bioepis au incheiat un acord de dezvoltare si comercializare a produselor biosimilare
Merck, cunoscută în afara Statelor Unite şi Canadei sub numele MSD şi Samsung Bioepis Co., Ltd., au încheiat un acord pentru dezvoltarea şi comercializarea de produse biosimilare pre-specificate multiple, care nu au fost făcute publice.

„Combinaţia dintre prezenţa comercială a Merck la nivel global şi capacitățile de dezvoltare şi producţie biologică ale Samsung Bioepis oferă celor două companii o poziţie favorabilă pentru a spori accesul către produsele biosimilare, cu scopul îmbunătăţirii stării de sănătate a populaţiei,” a afirmat Rich Murray, Ph.D., vicepreşedinte executiv, cercetare produse biologice şi vaccinuri, Laboratoarele de Cercetare Merck. „Aşteptăm cu interes această colaborare şi potenţialul său de a completa portofoliul nostru intern de produse biologice, aflat în continuă dezvoltare.”

Conform acordului, Samsung Bioepis este responsabilă cu dezvoltarea preclinică şi clinică, dezvoltarea şi producţia în flux tehnologic, studiile clinice şi înregistrarea. Merck este responsabilă cu comercializarea. Samsung Bioepis primeşte de la Merck o plată în avans, venituri de furnizare a produselor şi este eligibilă pentru plăţi suplimentare asociate cu evenimente majore clinice şi de reglementare prespecificate. Nu au fost prezentate alte condiţii financiare.

„Samsung Bioepis şi-a consolidat capacitățile necesare pentru dezvoltarea de produse biosimilare de înaltă calitate,” a declarat Christopher Hansung Ko, Ph.D., director general executiv al Samsung Bioepis. „Prin acest acord de dezvoltare şi comercializare, Samsung face un pas important pentru a deveni unul din liderii industriei biofarmaceutice.”


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"Merck si Samsung Bioepis au incheiat un acord de dezvoltare si comercializare a produselor biosimilare" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Ruxandra Vasilescu
Email:ruxandra_vasilescu@mccannpr.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Asociatia M.A.M.E. organizeaza a III-a editie a Balului Stelutelor vineri, 29 noiembrie

Asociaţia M.A.M.E. organizează cea de-a III-a ediţie a Balului Steluţelor, un eveniment caritabil de strângere de fonduri în beneficiul copiilor bolnavi de cancer și alte boli grave. Evenimentul va(...) citeste mai departeSorina Pintea, ministrul Sanatatii, s-a intalnit in aceasta dimineata cu reprezentantii Aliantei(...)

“Vă mulțumesc că mi-ați dat ocazia de a începe mandatul alături de pacienți. Pentru mine este important ca Ministerul Sănătății să fie deschis în colaborarea cu asociațiile de pacienți și cu(...) citeste mai departePacientii cronici semneaza pentru prima oara un protocol de colaborare cu Ministerul Sanatatii

Alianţa Pacienţilor Cronici din România (APCR) semnează pentru prima oară un protocol de colaborare cu Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, în baza căruia va fi posibilă identificarea mai uşoară a(...) citeste mai departeSocietatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice are un nou Presedinte – Prof. Dr. Romulus(...)

Prof. Dr. Romulus Timar este noul Președinte al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice. Diabetolog cu 34 de ani de experiență medicală, prof. dr. Romulus Timar este decanul(...) citeste mai departeVicepremierul Viorel Stefan si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, s-au intalnit, in aceasta(...)

În timpul discuțiilor, oficialul OMS a afirmat că România a făcut progrese constante în domeniul sănătății. Zsuzsanna Jakab a declarat că ultimul raport de evaluare al OMS pentru România arată(...) citeste mai departe