APAH-RO si APCR prezinta oficial proiectul Call Center

APAH-RO si APCR prezinta oficial proiectul Call Center
APAH-RO şi APCR lansează linia telefonică cu tarif normal, proiect care vine în sprijinul pacienţilor, familiilor acestora şi a tuturor celor interesaţi de problemele cu care se confruntă un pacient.

Lansarea proiectului are loc în cadrul conferinţei de presă organizată în data de 7 martie 2013, ora 12.00, la sediul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” (INBI) – Sala de Conferinţe – Administraţie, la adresa str. Calistrat Grozovici, nr.1, sector 2, Bucureşti.

Cu această ocazie dăm startul celei de-a patra ediţii a campaniei tematice „Ziua Mamei cu Hepatită”, care se derulează pe tot parcursul lunii martie în mai multe regiuni ale ţării.

Evenimentul este o oportunitate pentru a aborda şi subiecte de interes la ora actuală, precum:
- deficienţele şi necesităţile din sistemul de sănătate românesc pe acest palier al afecţiunilor cronice
- importanţa înfiinţării registrului unic al pacienţilor cu afecţiuni hepatice,
- importanta testării pentru virusurile hepatitice B şi C, mai ales în rândul tinerelor care îşi doresc să devină mame

Conferinţa de presă va fi susţinută de:
- Dr. Gabriel Coltan, medic primar la INBI „Prof. Dr. Matei Balş”
- Cezar Irimia, preţedintele APCR
- Marinela Debu, preşedinte APAH-RO


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"APAH-RO si APCR prezinta oficial proiectul Call Center" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Camelia Vlad
Email:cameliavlad10@gmail.com
Telefon:0725.21.91.20

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Universitatile de Medicina si Farmacie din Romania se specializeaza in aplicarea unui tratament(...)

În perioada 27-30 iunie 2013, la Predeal, are loc cursul de formare „Nondiscriminarea grupurilor vulnerabile în sistemul de sănătate, cu focalizare pe minoritatea Romă”, la care participa 5(...) citeste mai departeInterdisciplinaritate si actualitati in medicina balcanica

În perioada 8 – 11 octombrie 2014, se va desfășura cea de-a 33-a Săptămână Medicală Balcanică și Zilele Spitalului Universitar de Urgență Militar Central București „Dr. Carol Davila”, având ca tema(...) citeste mai departePersonalitati de marca din lumea medicala, academica si culturala romaneasca, prezente la Gala(...)

Miercuri, 5 decembrie 2012, ora 12.00, la Hotel InterContinental, sala Rapsodia (etaj1), are loc Gala Premiilor de Excelență a Fundației „Acad. Marin Voiculescu”, eveniment organizat anual cu scopul(...) citeste mai departeMS: Asistentii medicali generalisti pot obtine recunoasterea calificarilor profesionale in spatial(...)

Peste 59 000 de absolvenţi ai cursurilor de învăţământ postliceal care au obţinut diploma de asistenţi medicali generalişti înainte de anul 2010, pot obţine recunoaşterea calificărilor profesionale(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu s-a intalnit cu reprezentantii Federatiei Sindicatelor din(...)

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, împreună cu secretarul de Stat Chiriac Francisk Iulian s-au întâlnit în data de 8 aprilie 2013, cu reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din CNAS-CJAS,(...) citeste mai departe