Romania este gazda Congresului Mondial IASGO, 18-21 septembrie 2013

Romania este gazda Congresului Mondial IASGO, 18-21 septembrie 2013
După succesul înregistrat la cel de-al 17-lea Congres Mondial IASGO din anul 2007, România este din nou gazda acestei prestigioase manifestări științifice internaționale, care va avea loc în perioada 18-21 septembrie, la Palatul Parlamentului , București.

Acest eveniment emblemă reunește profesioniști de top ai medicinei mondiale din domeniile chirurgiei, gastroenterologiei și oncologiei, care vor susține zilnic conferințe, workshopuri, demonstrații live, prezentări de cazuri clinice și dezbateri, cu scopul declarat de a contribui și de a adauga noi valențe domeniilor în care activează, înlesnind în mod cert o serie de succese notabile în folosul pacienților.

Congres Mondial IASGO 2013 atinge un grad considerabil de profesionalism, atât la capitolul structurii complexe, cât și la cel al spectrului consistent al temelor incluse în repertoriul științific:
Chirurgia tractului gastrointestinal superior, Chirurgie colo-rectală, Chirurgie hepatică, Chirurgia căilor biliare extrahepatice, Chirurgie pancreatică, Radiologie interventională, Radioterapie, Chirurgie laparoscopică și endoscopică, Inovație & tehnologie avansată, Chirurgie robotică, Abordări multidisciplinare, Oncologie etc.

Evenimentul reprezintă o forță motrică și pentru formarea profesională a tinerilor specialiști, sens în care, cu această ocazie, va fi prezentat și noul program al Burselor de Călătorii, program competitiv care acordă premii tinerilor chirurgi ale căror rezumate, bazate pe prezentări video sau comunicări orale ale studiilor clinice, au fost validate și notate cu calificative de excepție.

“Întâlnirea de la București va fi un moment de referință în istoria Asociației noastre deoarece Domnul Profesor Irinel Popescu are determinarea, experiența și voința necesară pentru a face posibilă organizarea unui eveniment memorabil. Toate noutățile din domeniul Chirurgiei Oncologice, Endoscopiei, Chirurgiei Minim Invazive, Chirurgiei Laparoscopice și Chirurgiei Robotice, vor fi prezentate, evaluate și dezbătute în cadrul evenimentului. Vor fi introduse sesiuni speciale privind cazurile clinice dificile întâlnite, urmate de discuții interactive între prezentatorii lucrărilor, moderatorii sesiunii și public”, a declarat prof. Masatoshi Makuuchi, Președinte IASGO.

Aspectul multidisciplinar, programul variat și dens racordat la realitățile și evoluțiile internaționale, participarea celor mai străluciți specialiști ai lumii, sunt vectori care transformă Congres Mondial IASGO 2013 într-o declarație de profesionalism științific la superlativ.


"Romania este gazda Congresului Mondial IASGO, 18-21 septembrie 2013" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Andreea Grigoroscuta
Email:media@iasgo2013romania.org
Telefon:0722 329 183

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Reuniunea medicilor europeni, gazduita de Bucuresti

Colegiul Medicilor din România a găzduit la sfârşitul acestei săptămâni pentru prima dată în România reuniunea Comitetului European al Ordinelor Medicilor (CEOM). citeste mai departeLa primul Congres National de Durere s-au discutat cele mai stringente probleme din studiul si(...)

Peste 200 de profesioniști din domeniul sănătății au luat parte la Congresul Național de Durere, organizat în premieră de Asociația de Algeziologie din România, Universitatea de Medicină(...) citeste mai departePrima platforma online in care parintii de copii cu dizabilitati isi pot spune opinia despre(...)

București, 30 ianuarie 2015. Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități (CEDCD) organizează vineri, 30 ianuarie 2015, la Ploiești, Conferința ’’ÎNDRĂZNEȘTE! – Toți(...) citeste mai departePozitia Aliantei Medicilor fata de presupusele mariri salariale cu numai 35%

In urma mai multor solicitari din partea presei de a ne exprima pozitia fata de pretinsa reusita a negocierilor dintre sindicatele din sanatate si Guvern pentru a creste cu maxim 35% salariile(...) citeste mai departeCNAS a decis demararea unei anchete prin intermediul Curtii de Conturi a Romaniei

Casa Națională de Asigurări de Sănătate solicită demararea unei anchete de către Curtea de Conturi a României. Decizia CNAS vine ca urmare a unor neconcordanțe între numărul de asiguraţi(...) citeste mai departe