Romania este gazda Congresului Mondial IASGO, 18-21 septembrie 2013

Romania este gazda Congresului Mondial IASGO, 18-21 septembrie 2013
După succesul înregistrat la cel de-al 17-lea Congres Mondial IASGO din anul 2007, România este din nou gazda acestei prestigioase manifestări științifice internaționale, care va avea loc în perioada 18-21 septembrie, la Palatul Parlamentului , București.

Acest eveniment emblemă reunește profesioniști de top ai medicinei mondiale din domeniile chirurgiei, gastroenterologiei și oncologiei, care vor susține zilnic conferințe, workshopuri, demonstrații live, prezentări de cazuri clinice și dezbateri, cu scopul declarat de a contribui și de a adauga noi valențe domeniilor în care activează, înlesnind în mod cert o serie de succese notabile în folosul pacienților.

Congres Mondial IASGO 2013 atinge un grad considerabil de profesionalism, atât la capitolul structurii complexe, cât și la cel al spectrului consistent al temelor incluse în repertoriul științific:
Chirurgia tractului gastrointestinal superior, Chirurgie colo-rectală, Chirurgie hepatică, Chirurgia căilor biliare extrahepatice, Chirurgie pancreatică, Radiologie interventională, Radioterapie, Chirurgie laparoscopică și endoscopică, Inovație & tehnologie avansată, Chirurgie robotică, Abordări multidisciplinare, Oncologie etc.

Evenimentul reprezintă o forță motrică și pentru formarea profesională a tinerilor specialiști, sens în care, cu această ocazie, va fi prezentat și noul program al Burselor de Călătorii, program competitiv care acordă premii tinerilor chirurgi ale căror rezumate, bazate pe prezentări video sau comunicări orale ale studiilor clinice, au fost validate și notate cu calificative de excepție.

“Întâlnirea de la București va fi un moment de referință în istoria Asociației noastre deoarece Domnul Profesor Irinel Popescu are determinarea, experiența și voința necesară pentru a face posibilă organizarea unui eveniment memorabil. Toate noutățile din domeniul Chirurgiei Oncologice, Endoscopiei, Chirurgiei Minim Invazive, Chirurgiei Laparoscopice și Chirurgiei Robotice, vor fi prezentate, evaluate și dezbătute în cadrul evenimentului. Vor fi introduse sesiuni speciale privind cazurile clinice dificile întâlnite, urmate de discuții interactive între prezentatorii lucrărilor, moderatorii sesiunii și public”, a declarat prof. Masatoshi Makuuchi, Președinte IASGO.

Aspectul multidisciplinar, programul variat și dens racordat la realitățile și evoluțiile internaționale, participarea celor mai străluciți specialiști ai lumii, sunt vectori care transformă Congres Mondial IASGO 2013 într-o declarație de profesionalism științific la superlativ.


"Romania este gazda Congresului Mondial IASGO, 18-21 septembrie 2013" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Andreea Grigoroscuta
Email:media@iasgo2013romania.org
Telefon:0722 329 183

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Ministerul Sanatatii a inceput astazi livrarea noilor doze de vaccin hexavalent in tara

Ministerul Sănătății a început astăzi livrarea noilor doze de vaccin hexavalent în țară. Peste 245 de mii de doze de hexavalent vor ajunge în cel mai scurt timp la cabinetele medicilor de(...) citeste mai departeTurismul medical se dezvolta prin cooperare interinstitutionala

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Cseke Attila, ministrul Sănătăţii şi Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei şi Cercetării, au semnat 14 iulie 2011, protocolul de(...) citeste mai departeAsociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor intiaza programul “Cinstire si recunostinta”

Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor va invita sa participati vineri 06.03.2011, orele 13.30, la Clinica de Pediatrie, etaj 7 Institutul Clinic Fundeni la ceremonia de comemorare cu(...) citeste mai departeCseke Attila: Zona de vest este o prioritate din punct de vedere al investitiilor

Ministrul Sănătăţii, CSEKE Attila a efectuat o vizită în judeţul Timiş, unde a inspectat mai multe unitati sanitare şi a participat la o întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor(...) citeste mai departeComunicat de presa: In Romania, inca se moare din cauza hemofiliei

Hemofilia este o boala tratabila. Cu o terapie adecvata, bolnavii cu hemofilie pot fi recupera'i pentru societate, pot munci, pot plati taxe si impozite si isi pot intemeia familii. citeste mai departe