Invitatie de presa: Cum pot fi reduse costurile in Sanatate?

Invitatie de presa:  Cum pot fi reduse costurile in Sanatate?
Personal Genetics vă invită la conferinţa „Medicina Personalizată – Noi perspective pentru pacientul român” – un proiect amplu dedicat exclusiv domeniului Sănătăţii şi Cercetării din România.

Această întâlnire, care va reuni personalități de vârf din domeniul Medicinei şi Cercetării, va avea loc marţi, 3 septembrie 2013, începând cu orele 9:30, la Hotelul Howard Johnson București, sala Platinum.
Subiectul principal al evenimentului va fi „Investiția corectă în sănătate reduce substanțial costurile tratamentelor medicale”, alături de inaugurarea oficială a celui mai performant Centru de Genetică Medicală, o investiţie de 2 milioane de euro.

Lista invitaţilor include:

- Doamna Maria Grapini, Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism
- Domnul Raed Arafat, Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii
- Domnul Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei
- Doamna Ecaterina Andronescu, Președinta Consiliului Național al Rectorilor
- Doamna Ariadna Avram, CEO Personal Genetics
- Domnul Gabor Sztaniszlav- Country Manager Amgen Romania

Acestora li se vor alătura specialişti de prestigiu precum:

- Domnul Acad. Prof. Dr. Laurenţiu M. Popescu, Preşedintele Secţiei de Ştiinţe Medicale a Academiei Române
- Domnul Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, Preşedintele Colegiului Medicilor din România
- Domnul Prof. Dr. Ioan Lascăr, Președintele Colegiului Medicilor din București
- Domnul Prof. Dr. Dafin Mureșanu, Președintele Societății Române de Neurologie
- Domnul Prof. Dr. Stefan Constantinescu – profesor la Bruxelles
- Doamna Dr. Bogdanka Militescu, director general Personal Genetics

Jurnalistii interesati de realizarea de interviuri cu participantii sau materiale suplimentare, ulterior conferintei de presa, sunt invitati sa faca o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail mai sus mentionata.


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"Invitatie de presa: Cum pot fi reduse costurile in Sanatate?" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:media@personalgenetics.ro
Telefon:0754016751, 0723883213

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

MS: La nivel Agentiei Nationale de Transplant exista inca o serie de disfunctionalitati(...)

Eugen Nicolăescu, ministrul Sănătăţii, a purtat în data de 5 iunie 2013, o discuţie amplă pe tema transplantului cu reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Transplant (ANT), cei ai Consiliului(...) citeste mai departeA fost realizat primul transplant cu celule stem mezenchimale din Europa Centrala şi de Est

Pe baza acordului departamentului de cercetare şi dezvoltare, laboratoarele grupului FamiCord au pregătit celule stem mezenchimale din cordonul ombilical. citeste mai departeSocietatea Romana de Alergologie si Imunologie Clinica prezenta la Congresul Mondial de Alergologie(...)

Romania a fost reprezentata la Congresul Mondial de Alergologie si Astm 2013 de membri ai Societatii Romane de Alergologie si Imunologie Clinica. Societatea Romana de Alergologie si Imunologie(...) citeste mai departeSpitalele vor fi clasificate in functie de categoriile de competenta

Începând cu luna mai 2011, spitalele se vor putea clasifica în 5 categorii de competenţă, dacă proiectul Ministerului Sănătăţii privind metodologia de clasificare a spitalelor, supus dezbaterii(...) citeste mai departeFDA a aprobat un nou medicament produs de Roche, impreuna cu testul de diagnostic, pentru(...)

Medicamentul este primul si momentan singurul tratament personalizat pentru melanomul metastatic, cu mutatie genetica citeste mai departe