O noua editie MedPharm Careers in Romania!

O noua editie MedPharm Careers in Romania!
Vă invităm la cea de-a 14-a ediţie a evenimentelor MedPharm Careers în România, cel mai mare târg de locuri de muncă din Europa dedicat medicilor şi asistenţilor medicali.

Deficitul alarmant de personal calificat în domeniul medical, anunţat de statele occidentale, nu poate decât să-i bucure pe medicii şi asistenţii români interesaţi de venituri mai mari sau de relocare într-o ţară vest-europeană.

Angajatorii germani anunţă 5.000 de posturi ocupabile imediat pentru medicii specialişti şi 10.000 pentru asistenţii medicali înregistraţi. Aceleaşi surse anunţă locuri de muncă pentru 8.300 de medici generalişti. Agenţia de forţă de muncă prognozează un deficit de 47.500 de asistenţi medicali până în 2016.

Prognoze asemănătoare au şi Marea Britanie dar şi unele state nordice.

La ediţia curentă, în cele 9 locaţii din ţară, participă angajatori de top în domeniul medical care vor veni cu sute de oportunităţi de angajare şi training în Europa pentru medici, asistenţi medicali, dentişti şi alţi profesionişti în domeniul sanitar.

Sute de oferte de locuri de muncă în:
- Marea Britanie
- Germania
- Suedia
- Danemarca

Pentru:
- Medici (specialişti şi rezidenţi)
- Absovenţi ai Universităţii de Medicină
- Asistenţi medicali
- Dentişti
- alţi profesionişti din sănătate

Seminarii şi prelegeri gratuite în Bucureşti şi Constanţa! (28-29.09.2013):
Current working opportunities for doctors in Europe.
How to successfully learn Medical English?
How to do your specialist training abroad.
Excellent job opportunities for doctors in UK.

Vă aşteptăm la:
Bucureşti – Rin Grand Hotel – 28-sept-2013
Constanţa - Balada Nej Hotel – 29-sept-2013
Braşov – Ramada Hotel – 01-oct -2013
Târgu Mureş – Grand Hotel – 02-oct-2013
Oradea – Ramada Hotel – 03-oct-2013
Timişoara – Perla Hotel – 05- oct-2013
Cluj - Golden Tulip Hotel - 06-oct-2013

Cei interesaţi să-şi perfecţioneze Engleza Medicală, vor obţine în cadrul târgurilor un discount de 20% pentru aceste cursuri. Pentru detalii suplimentare legate de eveniment, contactaţi direct responsabilul pe comunicare pentru România: Silvia PANDREA - 0 744 101 273/0 731 507 074


"O noua editie MedPharm Careers in Romania! " adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Silvia PANDREA
Email:0 731 507 074

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

MS: Dr. Aurelia Gratiela Draghici este noul director general interimar al Institutului Cantacuzino

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a semnat vineri, 18 octombrie 2013, ordinul de numire în funcţia de director general interimar al Institutului Cantacuzino, a Dr. Drăghici Aurelia Graţiela. citeste mai departeCurs medical “Embriologie Clinica”

Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca anunta cursul postuniversitar “Embriologie Clinica”, in perioada 25 aprilie - 29 aprilie 2011. citeste mai departeDiferentele dintre o Asigurare Privata de Sanatate si Cardul European de Sanatate

Institutul Național de Statistică (INS) arată că în anul 2012, peste 11 milioane de români au calătorit în Uniunea Europeană pentru vacanțe sau business, dar și în Statele Unite ale Americii, Asia(...) citeste mai departeConferinta de presa: “Masurile haotice din sistemul sanitar romanesc: intre lipsa de coerenta si(...)

Colegiul Farmaciștilor din România, împreună cu Colegiul Medicilor din România vă invită la conferința de presă “Măsurile haotice din sistemul sanitar românesc: între lipsa de coerență și indiferența(...) citeste mai departeSpitalele din Bucuresti care asigura asistenta medicala de urgenta in perioada 1-2 mai 2014

Pentru asigurarea asistenței medicale de urgență în perioada 01-02 aprilie 2014, cu ocazia Zilei Internaționale a Muncii, vă facem cunoscute Spitalele de Urgență – adulți și copii – care vor asigura(...) citeste mai departe