Iubeste viata! - Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013

Iubeste viata! - Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013
Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013 se vor desfăşura în perioada 29-31 octombrie şi reprezintă și anul acesta o sărbătoare a vieții și a sănătății, ducând mai departe mesajul ”Iubește viața!”, ca un îndemn adresat nouă tuturor.

Eveniment cu tradiție, Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013, reprezintă, ca de fiecare dată, un bilanț al reușitelor, dar şi o bună ocazie de definire a proiectelor de viitor.

Manifestarea va cuprinde simpozioane ştiinţifice, deschiderea oficială, conferinţa de presă, discursuri ale autorităţilor, acordarea de distincții asociaţiilor de pacienţi, personalului cu rezultate excepționale, precum şi instituțiilor partenere ale unității şi lansarea de carte Marius Barnard – ”Momente-cheie dintr-o viață în slujba binelui” de la editura Humanitas. Un alt moment special va fi concertul ”Sunet pentru suflet” susținut de Nicolae Voiculeț, pentru pacienţii şi personalul de la I.C. Fundeni.

”De fiecare dată vrem să aducem ceva nou, să imprimăm un caracter inovator, să fim mai buni. Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013 vor promova mesajul ”Iubește Viața!” într-o nouă perspectivă destinată încercării de a fi alături de pacienții noștri, dar și intenţiei de a transmite publicului larg mesaje de prevenție pentru sănătate. Zilnic, la Institutul Clinic Fundeni vin oameni pentru care acest spital reprezintă poate ultima şansă. Fiind în slujba lor, noi toți ar trebui să iubim viața.”, a declarat Dr. Carmen Orban, managerul Institutul Clinic Fundeni.

Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013 includ trei zile de simpozioane științifice destinate profesioniștilor din domeniul medical, desfășurate în incinta institutului, cu scopul promovării cercetării în domeniul medical, al împărtăşirii experienţelor din practica medicală, dar și pentru susținerea educației medicale continue. Diversitatea temelor abordate în cadrul simpozionelor demonstrează specificul complex al Institutului Clinic Fundeni şi exprimă performanţa pe care unitatea o atinge în patologia chirurgicală, gastro-enterologică, hematologică, nefrologică, neurologică, oncologică, pediatrică, radiologică, urologică.

Institutul Clinic Fundeni reprezintă probabil cea mai importantă unitate medicală românească, o școală sanitară de elită - loc de formare a multor generații de medici și cadre medicale, dar şi un valoros centru de cercetare medicală de referință.

Vă invitam să fiți alături de noi cu ocazia acestei sărbători și să promovăm împreună profesionalismul și performanța medicală.

Institutul Clinic Fundeni – Iubeşte viaţa!

Iniţiator: Institutul Clinic Fundeni


"Iubeste viata! - Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Georgiana Giunca
Email:proiecte@sanatateapress.ro
Telefon:0733.011.108

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Recomandari pentru temperaturi ridicate, canicula

Având în vedere avertizările meteo, pentru prevenirea incidentelor în această perioadă cu temperaturi extrem de ridicate, Ministerul Sănătăţii recomandă populaţiei să asculte sfaturile(...) citeste mai departeLa un an de la introducerea obligativitatii cardului, costurile proiectului sunt rambursate din(...)

La un an de la introducerea obligativităţii utilizării cardului naţional de sănătate, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a obţinut rambursarea din fonduri europene a 75% din(...) citeste mai departeUMF Carol Davila va organiza simularea examenului de admitere in data de 25 mai 2013

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti împreună cu Liga Studenţilor la Medicină Dentară Bucureşti organizează pe data de 25 mai 2013 simulări pentru examenele de admitere la(...) citeste mai departeInvitatie lansare scurt metraj pentu pacientii cu lupus, 4 iunie 2014

Chiar dacă în ultimii ani boala lupus şi simptomele acesteia au devenit tot mai cunoscute publicului, atât datorită contribuţiei presei, cât şi a internetului, reprezentarea corectă, reală(...) citeste mai departeReincepe vaccinarea impotriva hepatitei B

Ministerul Sănătăţii a recepţionat astăzi primele 50 000 de doze de vaccin anti-hepatitic B, din cele 200 000 pe care le va achiziţiona în acest an. citeste mai departe