Iubeste viata! - Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013

Iubeste viata! - Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013
Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013 se vor desfăşura în perioada 29-31 octombrie şi reprezintă și anul acesta o sărbătoare a vieții și a sănătății, ducând mai departe mesajul ”Iubește viața!”, ca un îndemn adresat nouă tuturor.

Eveniment cu tradiție, Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013, reprezintă, ca de fiecare dată, un bilanț al reușitelor, dar şi o bună ocazie de definire a proiectelor de viitor.

Manifestarea va cuprinde simpozioane ştiinţifice, deschiderea oficială, conferinţa de presă, discursuri ale autorităţilor, acordarea de distincții asociaţiilor de pacienţi, personalului cu rezultate excepționale, precum şi instituțiilor partenere ale unității şi lansarea de carte Marius Barnard – ”Momente-cheie dintr-o viață în slujba binelui” de la editura Humanitas. Un alt moment special va fi concertul ”Sunet pentru suflet” susținut de Nicolae Voiculeț, pentru pacienţii şi personalul de la I.C. Fundeni.

”De fiecare dată vrem să aducem ceva nou, să imprimăm un caracter inovator, să fim mai buni. Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013 vor promova mesajul ”Iubește Viața!” într-o nouă perspectivă destinată încercării de a fi alături de pacienții noștri, dar și intenţiei de a transmite publicului larg mesaje de prevenție pentru sănătate. Zilnic, la Institutul Clinic Fundeni vin oameni pentru care acest spital reprezintă poate ultima şansă. Fiind în slujba lor, noi toți ar trebui să iubim viața.”, a declarat Dr. Carmen Orban, managerul Institutul Clinic Fundeni.

Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013 includ trei zile de simpozioane științifice destinate profesioniștilor din domeniul medical, desfășurate în incinta institutului, cu scopul promovării cercetării în domeniul medical, al împărtăşirii experienţelor din practica medicală, dar și pentru susținerea educației medicale continue. Diversitatea temelor abordate în cadrul simpozionelor demonstrează specificul complex al Institutului Clinic Fundeni şi exprimă performanţa pe care unitatea o atinge în patologia chirurgicală, gastro-enterologică, hematologică, nefrologică, neurologică, oncologică, pediatrică, radiologică, urologică.

Institutul Clinic Fundeni reprezintă probabil cea mai importantă unitate medicală românească, o școală sanitară de elită - loc de formare a multor generații de medici și cadre medicale, dar şi un valoros centru de cercetare medicală de referință.

Vă invitam să fiți alături de noi cu ocazia acestei sărbători și să promovăm împreună profesionalismul și performanța medicală.

Institutul Clinic Fundeni – Iubeşte viaţa!

Iniţiator: Institutul Clinic Fundeni


"Iubeste viata! - Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Georgiana Giunca
Email:proiecte@sanatateapress.ro
Telefon:0733.011.108

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Directia de Sanatate Publica Bucuresti face un apel catre cetateni pentru donarea voluntara de sange

Având în vedere deficitul de sânge şi produse de sânge din unele unităţi sanitare, DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA A MUNICIPIULUI BUCURESTI face un apel către cetăţeni pentru donarea(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii, prezent la discutarea proiectului normelor Contractului-cadru

Ministrul Sănătăţii, dna. Sorina Pintea, a participat în data de 1 martie 2018, alături de preşedintele CNAS, Răzvan Vulcănescu, la întâlnirea cu reprezentanţii Colegiului Medicilor din(...) citeste mai departeCongresul Anual al Asociaţiei Medicale Române

Asociaţia Medicală Română organizează în perioada 26-28 aprilie 2012, la Bucureşti, Biblioteca Academiei Române, Congresul Anual al Asociaţiei Medicale Române. Se acordă 13 credite EMC. citeste mai departeConferinta Nationala de Microbiologie si Epidemiologie 2013

Cel mai important eveniment din România din domeniul prevenirii, diagnosticării și controlului bolilor transmisibile, a 6-a Conferință Națională de Microbiologie și Epidemiologie, cu(...) citeste mai departeStudenţii Universităţii de Medicină şi Farmacie “Gr. T. Popa” din Iaşi recomandă cursul(...)

Studenţii de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa” Iaşi au confirmat faptul că opţionalul „Etică şi non-discriminarea grupurilor vulnerabile în sistemul de(...) citeste mai departe