Reabilitarea auditiv-verbala. Perspective integratoare - workshop pentru parintii si logopezii din Romania

Reabilitarea auditiv-verbala. Perspective integratoare - workshop pentru parintii si logopezii din Romania
Pe data de 2-3 Noiembrie, în București va avea loc workshop-ul „Reabilitarea auditiv-verbală. Perspective integratoare” susținut de Viktorija McDonell, care va prezenta invitaților informații inovatoare și necesare pentru o mai bună înțelegere a copiilor cu deficiențe auditive. Workshop-ul este organizat de Cochlear în colaborare cu asociațiile „Darul Sunetului” și „Audisofia”, și se adresează părinților și logopezilor din România.

Viktorija McDonell, coordonator de reabilitare pentru firma Cochlear, în Europa Centrală și de Est și care va susține workshop-ul este un nume important în domeniul tehnicilor de reabilitare auditivă și are o experiență de peste 24 de ani în domeniu.

„Pentru mine este mereu o bucurie să mă aflu în fața unor oameni care pot beneficia de experiența mea. Înteleg foarte bine ce înseamnă să ai un copil care are nevoie de aparat auditiv și cât de important este să realizezi severitatea acestei probleme. Este foarte important pentru mine să ajut cât mai multă lume să obțină toate informațile necesare atunci când se confruntă cu o astfel de situație”, a declarat Viktorija McDonell.

Pe parcursul carierei sale Viktorija a lucrat ca și coordonator al secției de reabilitare pediatrică Cochlear Asia, din 2000 până în 2006, pentru ca următorii doi ani să ocupe funcția de consultant de reabilitare Cochlear în diferite țări din Europa Centrală și de Est. În prezent ea ocupă funcția de consultant pentru 14 țări din Europa printre care și România, Grecia sau Cehia.

„Este un lucru minunat să o avem pe doamna Viktorija McDonell pentru a susține acest workshop. Este o adevărată plăcere să lucrezi cu ea. Pe parcursul carierei sale a ajutat foarte multe familii, iar experiența ei este foarte benefică pentru acest workshop. Sunt sigur că toți invitații vor avea de câștigat după ce vor lucra cu Viktorija”, a declarat Sonke Martin, Reprezentant Cochlear România.

Workshop-ul „Reabilitarea auditiv-verbală. Perspective integratoare” va avea loc la sediul Cochlear, strada Vârful Înalt, numărul 75, sector 1 București și se va desfășura pe o perioadă de două zile, de pe 2 până pe 3 Noiembrie.


"Reabilitarea auditiv-verbala. Perspective integratoare - workshop pentru parintii si logopezii din Romania" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Sebastian Braga
Email: sebastian.braga@publicadvisors.ro
Telefon:0753.300.701

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Lista cu investitiile realizate de autoritatile locale in sistemul sanitar

La un an după descentralizarea unităţilor sanitare şi trecerea acestora în administrarea autorităţilor locale, CSEKE Attila, ministrul Sănătăţii a prezentat un Raport al contribuţiilor(...) citeste mai departeIn aceasta primavara, pacientii romani vor beneficia de un nou Centru de chirurgie cardiovasculara(...)

Ministrul Sănătății a inspectat stadiul lucrărilor la Centrul de chirurgie cardiovasculară și Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, participa la Reuniunea informala a ministrilor sanatatii(...)

Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii, participă la Reuniunea informală a miniştrilor sănătăţii din UE (Consiliul EPSCO informal) care se desfăşoară în aceste zile la Milano, Italia. citeste mai departeConcert Orchestra Medicilor de Ziua Mondială a Sănătăţii

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, vă aşteptăm la concertul extraordinar susţinut de Orchestra Medicilor, la Ateneul Român, în data de 7 aprilie 2012, începând cu ora 19.00. citeste mai departeZiua Internationala a Sindromului Dravet, marcata pe 23 iunie si in Romania

Mai multe organizatii din intreaga lume, printre care si Dravet Romania, marcheaza anul acesta, pentru prima data, Ziua Internationala a Sindromului Dravet, pentru a spori gradul de constientizare a(...) citeste mai departe