Reabilitarea auditiv-verbala. Perspective integratoare - workshop pentru parintii si logopezii din Romania

Reabilitarea auditiv-verbala. Perspective integratoare - workshop pentru parintii si logopezii din Romania
Pe data de 2-3 Noiembrie, în București va avea loc workshop-ul „Reabilitarea auditiv-verbală. Perspective integratoare” susținut de Viktorija McDonell, care va prezenta invitaților informații inovatoare și necesare pentru o mai bună înțelegere a copiilor cu deficiențe auditive. Workshop-ul este organizat de Cochlear în colaborare cu asociațiile „Darul Sunetului” și „Audisofia”, și se adresează părinților și logopezilor din România.

Viktorija McDonell, coordonator de reabilitare pentru firma Cochlear, în Europa Centrală și de Est și care va susține workshop-ul este un nume important în domeniul tehnicilor de reabilitare auditivă și are o experiență de peste 24 de ani în domeniu.

„Pentru mine este mereu o bucurie să mă aflu în fața unor oameni care pot beneficia de experiența mea. Înteleg foarte bine ce înseamnă să ai un copil care are nevoie de aparat auditiv și cât de important este să realizezi severitatea acestei probleme. Este foarte important pentru mine să ajut cât mai multă lume să obțină toate informațile necesare atunci când se confruntă cu o astfel de situație”, a declarat Viktorija McDonell.

Pe parcursul carierei sale Viktorija a lucrat ca și coordonator al secției de reabilitare pediatrică Cochlear Asia, din 2000 până în 2006, pentru ca următorii doi ani să ocupe funcția de consultant de reabilitare Cochlear în diferite țări din Europa Centrală și de Est. În prezent ea ocupă funcția de consultant pentru 14 țări din Europa printre care și România, Grecia sau Cehia.

„Este un lucru minunat să o avem pe doamna Viktorija McDonell pentru a susține acest workshop. Este o adevărată plăcere să lucrezi cu ea. Pe parcursul carierei sale a ajutat foarte multe familii, iar experiența ei este foarte benefică pentru acest workshop. Sunt sigur că toți invitații vor avea de câștigat după ce vor lucra cu Viktorija”, a declarat Sonke Martin, Reprezentant Cochlear România.

Workshop-ul „Reabilitarea auditiv-verbală. Perspective integratoare” va avea loc la sediul Cochlear, strada Vârful Înalt, numărul 75, sector 1 București și se va desfășura pe o perioadă de două zile, de pe 2 până pe 3 Noiembrie.


"Reabilitarea auditiv-verbala. Perspective integratoare - workshop pentru parintii si logopezii din Romania" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Sebastian Braga
Email: sebastian.braga@publicadvisors.ro
Telefon:0753.300.701

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Noul Contract Cadru

Guvernul României a aprobat în ședința de astăzi noul Contract Cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate(...) citeste mai departePrimele dosare de fertilizare in vitro, aprobate de comisia Ministerului Sănătăţii

Comisia pentru includerea cuplurilor solicitante în Subprogramul de fertilizare in vitro şi embriotransfer a aprobat 58 de dosare, reprezentând 55% din totalul celor depuse pentru a fi incluse în(...) citeste mai departeContractul - cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de(...)

Eugen Nicolăescu , ministrul Sănătăţii a explicat în data de 22 martie 2013, în cadrul a două dezbateri organizate de către reprezentnţii mass-media, schimbările majore din documentul(...) citeste mai departeComunicat de presa privind videoconferinta sustinuta de secretarul de stat Raed Arafat pe tema(...)

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a susţinut în data de 6 august 2013, împreună cu prof. dr. Dorel Săndesc şi conf. dr. Şerban Bubenek, reprezentând Societatea(...) citeste mai departePrimul Simpozion de Mastocitoza, la Bucuresti

Asociaţia Bolnavilor de Mastocitoză a organizat în perioada 28.04- 01.05 Primul Simpozion de Mastocitoză în Bucureşti, invitat de onoare fiind dr. Luis Escribano, coordonatorul Reţelei de(...) citeste mai departe