Ancheta in cazul femeii decedate din comuna Saucesti, judetul Bacau

Ancheta in cazul femeii decedate din comuna Saucesti, judetul Bacau
Ministerul Sănătăţii a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Bacău demararea unei anchete în cazul femeii din comuna Săuceşti care a decedat în urma exploziei unei butelii de aragaz şi care a fost internată în Spitalul Judeţean Bacău, fiind transferată, ulterior, la Spitalul de chirurgie plastică şi reparatorie din Bucureşti.

Decizia ministerului vine în urma suspiciunii conform căreia pacienta a fost transferată cu întârziere în unitatea sanitară din Capitală unde există aparatura necesară şi expertiza asigurării asistenţei medicale de specialitate.

De asemenea, conducerea Ministerului Sănătăţii a cerut şi un raport medical din partea Spitalului de chirurgie plastica şi reparatorie Bucureşti cu privire la starea pacientei atunci când a fost preluată.


"Ancheta in cazul femeii decedate din comuna Saucesti, judetul Bacau" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Prima intalnire a tuturor organizatiilor sindicale ale medicilor, la inititiva Sindicatului(...)

În data de 18 noiembrie 2017, la inițitiva Sindicatului Promedica, a avut loc prima întâlnire a tuturor organizațiilor sindicale ale medicilor (Federația Națională Sindicală Ambulanța, Camera(...) citeste mai departeObiective comune ale cardiologilor, neurologilor, diabetologilor, pneumologilor şi oncologilor la(...)

În lume, s-a tras semnalul de alarmă! Lupta împotriva bolilor cronice netransmisibile trebuie să devină o prioritate în lumea medicala mondială. Pentru prima dată în România, unii dintre cei mai(...) citeste mai departeProgramul National de Transplant functioneaza la capacitate buna si cunoaste o revenire importanta(...)

Privitor la Programul Național de Transplant, Ministerul Sănătății este în măsură să comunice opiniei publice și tuturor instituțiilor media interesate cele mai noi date ale domeniului. citeste mai departeIntalnire a conducerii Ministerului Sanatatii cu reprezentantii sindicatelor

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, împreună cu Secretarul de Stat Iulian Chiriac s-au întâlnit ieri, 14 octombrie 2013, cu reprezentanţi ai Federaţiei Sindicale Hipocrat. citeste mai departeRezultatele actiunii de control MS si CNAS in 77 de spitale din tara

În perioada 05.05.2014 – 30.05.2014, în baza Ordinului ministrului sănătăţii şi al preşedintelui CNAS nr. 482/281/30.04.2014, au fost efectuate acţiuni de control la nivelul furnizorilor de servicii(...) citeste mai departe