Informare doze de vaccin gripal produse de catre Institutul Cantacuzino

Informare doze de vaccin gripal produse de catre Institutul Cantacuzino
Institutul Cantacuzino finalizează astăzi procesul de înfiolare pentru cel de-al doilea lot de vaccin antigripal.

Din data de 2 decembrie 2013 până astăzi, 5 decembrie 2013, au fost înfiolate aproximativ 200.000 de doze de vaccin antigripal, reprezentând cel de-al doilea lot care în următoarele 3 zile va trece prin procesul de etichetare şi ambalare secundară.

Ministerul Sănătăţii face precizarea că până la sfârşitul lunii decembrie, obiectivul major al MS, acela ca Institutul Cantacuzino să distribuie, în două tranşe, întreaga cantitate de 400.000 de doze de vaccin antigripal necesară pentru campania de vaccinare 2013-2014, va fi îndeplinit, aşa cum a fost prevăzut în HG 320/2013.


"Informare doze de vaccin gripal produse de catre Institutul Cantacuzino" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Control la Serviciul de Ambulanta Judetean Suceava

În perioada 18.04 - 22.04.2016, Corpul de Control al Ministerului Sănătății a efectuat o acțiune de verificare la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Suceava. citeste mai departeCeremonie de sfintire a Spitalului Clinic de Nefrologie”Dr. Carol Davila”

Fiecare zi a unui pacient care depinde de tratamentul de la Spitalul Clinic de Nefrologie ”Dr. Carol Davila” este influențată de viața intrinsecă insuflată de sufletul spitalului și al(...) citeste mai departeTu ce faci pentru fericirea copilului tau?

Stem SURE – Banca daneza de recoltare a celulelor stem, si compania de training Mind Learners, prin divizia de parenting Mind Learners Baby, organizeaza, incepand cu data de 14 iulie, seria de 12(...) citeste mai departeComunicat de presa CNAS

CNAS precizează că dosarele pentru acordarea de îngrijiri medicale la domiciliu pot fi depuse la casele de asigurări de sănătate de alte persoane decât de beneficiarii îngrijirilor respective(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii s-a intalnit astazi cu reprezentantii pacientilor care necesita tratament cu(...)

În cadrul acestei întâlniri, ministrul Sănătății le-a informat pe reprezentantele asociației de pacienți prezente despre stadiul aprovizionării cu imunoglobulină și măsurile pe care le(...) citeste mai departe