Informare doze de vaccin gripal produse de catre Institutul Cantacuzino

Informare doze de vaccin gripal produse de catre Institutul Cantacuzino
Institutul Cantacuzino finalizează astăzi procesul de înfiolare pentru cel de-al doilea lot de vaccin antigripal.

Din data de 2 decembrie 2013 până astăzi, 5 decembrie 2013, au fost înfiolate aproximativ 200.000 de doze de vaccin antigripal, reprezentând cel de-al doilea lot care în următoarele 3 zile va trece prin procesul de etichetare şi ambalare secundară.

Ministerul Sănătăţii face precizarea că până la sfârşitul lunii decembrie, obiectivul major al MS, acela ca Institutul Cantacuzino să distribuie, în două tranşe, întreaga cantitate de 400.000 de doze de vaccin antigripal necesară pentru campania de vaccinare 2013-2014, va fi îndeplinit, aşa cum a fost prevăzut în HG 320/2013.


"Informare doze de vaccin gripal produse de catre Institutul Cantacuzino" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Conferinta Nationala de Microbiologie si Epidemiologie 2014. Provocari actuale in diagnosticul si(...)

Societatea Română de Microbiologie şi Societatea Română de Epidemiologie anunţă cea de-a VII-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Microbiologie şi Epidemiologie, care va avea loc în(...) citeste mai departeRespectarea timpului de munca este un drept pentru medici si o garantie a calitatii pentru pacienti

Deși în sectorul sanitar public durata timpului de lucru se stabilește prin ordin al Ministerului Sănătății, în mod inacceptabil, conducerile unor unități medicale spitalicești pun(...) citeste mai departeNoul centru stomatologic Swiss Ecodent Clinic va ofera o modalitate unica de abordare a fiecarui(...)

Centrul Stomatologic Swiss Ecodent Clinic din strada Rahmaninov nr. 2 A a fost inaugurat pe data de 1 septembrie 2011, in cadrul unei receptii de gala, onorata de reprezentanti ai media si ai inaltei(...) citeste mai departeSocietatea Studentilor in Medicina din Bucuresti demareaza campania: Doneaza Sange! Fii Erou!

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti are deosebita onoare de a demara campania “Donează Sânge! Fii Erou!”, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din ţară, în(...) citeste mai departeCNAS: Dupa rectificarea bugetara, CNAS isi va putea onora contractele cu pacientii, medicii si(...)

Suma primită suplimentar la Fondul Naţional Unic de Asigurări de Sănătate, în urma rectificării bugetare din data de 30 iulie 2013, are ca destinaţie plata medicamentelor din programele de(...) citeste mai departe