Informare doze de vaccin gripal produse de catre Institutul Cantacuzino

Informare doze de vaccin gripal produse de catre Institutul Cantacuzino
Institutul Cantacuzino finalizează astăzi procesul de înfiolare pentru cel de-al doilea lot de vaccin antigripal.

Din data de 2 decembrie 2013 până astăzi, 5 decembrie 2013, au fost înfiolate aproximativ 200.000 de doze de vaccin antigripal, reprezentând cel de-al doilea lot care în următoarele 3 zile va trece prin procesul de etichetare şi ambalare secundară.

Ministerul Sănătăţii face precizarea că până la sfârşitul lunii decembrie, obiectivul major al MS, acela ca Institutul Cantacuzino să distribuie, în două tranşe, întreaga cantitate de 400.000 de doze de vaccin antigripal necesară pentru campania de vaccinare 2013-2014, va fi îndeplinit, aşa cum a fost prevăzut în HG 320/2013.


"Informare doze de vaccin gripal produse de catre Institutul Cantacuzino" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Gala Medica, editia a VI-a, si-a desemnat castigatorii

Ediția a VI-a a Galei Medica, eveniment organizat în fiecare an de Colegiul Medicilor din România și-a desemnat aseară câștigătorii în cadrul unui eveniment desfășurat la Teatrul(...) citeste mai departeUMF Carol Davila premiata in cadrul Galei Premiilor Edumanager.ro!

Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti a primit în cadrul primei ediții a Galei Premiilor Edumanager.ro, pe data de 03.12.2013, „Premiul de excelență pentru cele(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu a participat la inaugurarea Centrului de donare de sange din(...)

Nicolae BĂNICIOIU, ministrul Sănătății a vizitat astăzi Spitalul Universitar de Urgență București, acolo unde a inaugurat Centrul de donare transfuzională și a inspectat stadiul(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii: Una dintre directiile reformei in sanatate este cresterea rolului(...)

Una dintre direcțiile principale ale reformei, la care ne-am referit permanent, este reechilibrarea componentelor sistemului sanitar, prin creșterea rolului ambulatoriului de specialitate și(...) citeste mai departeProtocol de colaborare intre Ministerul Sanatatii si Coalitia Profesionistilor din Sanatate

Având în vedere că: 1. Ministerul Sănătăţii este instituţia care elaborează, implementează şi coordonează politicile publice din sistemul sanitar din România 2. Ministerul(...) citeste mai departe