Dragostea, prin ochi de copil si parinte. Seminar interactiv, 16 decembrie 2013

Dragostea, prin ochi de copil si parinte. Seminar interactiv, 16 decembrie 2013
Cum se vede, cum se simte şi cum se trăieşte sentimentul de dragoste, din cele două perspective?

Fundația Romanian Angel Appeal și Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei organizează luni, 16 decembrie, între orele 18.00 – 20.30, la Euro Hotel Gara de Nord – str. Gheorghe Polizu nr 4, București, seminarul interactiv “Dragostea, prin ochi de copil și părinte”.

Seminarul este susținut de Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog și psihoterapeut și se adresează părinților, viitorilor părinți dar și bunicilor copiilor de orice vârstă.

Participanții vor afla despre cum descoperă copiii emoţiile şi despre cum le decodifică, pe rând, în relaţie cu mama, cu tatăl, dar şi din interacţiunea părinţilor între ei. De asemenea, vor înţelege că nu întâmplările în sine ci semnificaţiile pe care copiii le atribuie întâmplărilor din viaţa lor sunt sursele durerii emoţionale de mai târziu. Când este mic, copilul poate că apreciază jucăriile pe care le primește dar cu siguranţă mai târziu va conta doar felul în care părinții i-au vorbit și și-au manifestat dragostea față de el.

“Dragostea, prin ochi de copil și părinte” este un seminar despre prezenţa şi manifestarea afecţiunii în familie, siguranţa relaţiei şi asumarea rolului de părinte, cu responsabilităţi, dar şi cu limite.

Seminarul este primul dintr-o serie de evenimente de care se poate bucura orice persoană interesată de dezvoltare personală şi de relaţii armonioase cu cei dragi.


"Dragostea, prin ochi de copil si parinte. Seminar interactiv, 16 decembrie 2013" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Iulia Sirbu
Email:iulia.sirbu@raa.ro
Telefon:0731 137 528

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

COMUNICAT DE PRESA: Pasi importanti in studiul Telocitelor

Telocitele, celulele din organismul uman descoperite de academicianul Laurentiu M. Popescu, au atins noi praguri în cercetarea medicală aprofundată la cel mai înalt nivel. Pe de altă parte, este de(...) citeste mai departeZilele Portilor Deschise la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, 21-27 iulie 2013

In perioada 21-27 iulie 2013, Serviciul de Ambulanta Bucuresti- Ilfov si Societatea de Salvare Bucuresti organizeaza Zilele Portilor Deschise in 9 statii si substatii din zona Bucuresti- Ilfov citeste mai departeProf. dr. Alexandru Vlad Ciurea, recompensat cu Premiul de Excelenta pentru intreaga activitate

Bucuresti, 19 decembrie 2013: Prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea, sef Sectie Neurochirurgie si Director Stiintific de Lucrari in cadrul Spitalului Sanador a primit una dintre cele mai importante(...) citeste mai departe25 de ani de profesionalism si performanta, in slujba diabetologiei romanesti la Centrul Clinic de(...)

În perioada 17-18 martie 2017, Centrul Clinic de Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice Cluj-Napoca marchează 25 de ani de activitate în slujba diabetologiei românești, ghidându-se după trei(...) citeste mai departeRaport final: Pacientul de la Spitalul Bagdasar-Arseni a dezvoltat o colonizare cu germeni de spital

Concluzia raportului înaintat de inspectorii din cadrul Direcției de Sănătate Publică București către Ministerul Sănătății în urma verificărilor de la Spitalul Bagdasar-Arseni este următoarea: citeste mai departe