Gala Crucea Rosie a ajuns la cea de-a VI –a editie

Gala Crucea Rosie a ajuns la cea de-a VI –a editie
Crucea Roșie Română, în parteneriat cu Societatea Română de Televiziune, vine din nou în ajutorul celor mai vulnerabile persoane prin organizarea ediției a VI-a a Galei Crucea Roșie, în data de 13 decembrie 2013. Evenimentul va fi transmis atât pe postul național de televiziune cât și pe TVR HD şi online, pe TVR+ în intervalul orar 21.00 – 23.00. Gala din acest an are ca temă „Banca de Alimente pentru Copii”.

Prezentatorul evenimentului este, ca de fiecare dată, Iuliana Tudor, Ambasador al Crucii Roşii Române, iar gazdele evenimentului vor fi Mihaela Geoană, Președintele Crucii Roșii Române și Margareta Pâslaru, membru de onoare al Crucii Roșii. Artiştii care au răspuns afirmativ invitaţiei de a se alătura acestui demers şi de a deveni, astfel, voluntari ai Crucii Roşii, sunt Andra, Nicole Cherry, Ralu-K şi DJ Sava, Marcel Pavel, Nicolae Furdui Iancu, Maria Dragomiroiu, Oana Lianu, trupa Direcţia 5 și corul de copii Allegretto. Tot în cadrul Galei de vineri seară, Amalia Năstase va veni alături de fetița sa, Emma, să susţină proiectul „Banca de Alimente pentru Copii”, iar telespectatorii îl vor cunoaşte pe cel mai tânăr voluntar al Crucii Roşii - Tudor, băieţelul de nici trei ani al Iulianei Tudor.

„Banca de alimente a Crucii Roșii a reprezentat în ultimii 4 ani, de la inaugurarea sa, un ajutor real și constant acordat persoanelor aflate în imposibilitatea de a-și asigura hrana. Ne dorim ca prin intermediul Galei de anul acesta, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, să aducem o bucurie copiilor pentru care o masă caldă valorează mai mult decât o jucărie. De aceea, lansăm tuturor telespectatorilor invitaţia de a se alătura campaniei noastre și de a deveni Moș Crăciun pentru copiii care suferă de foame”, a declarat Mihaela Geoană, Preşedintele Crucii Roşii Române.

Toți românii vor putea sprijini copii care suferă de foame. Timp de o lună, numerele de telefon și de SMS vor ramâne la dispoziția telespectatorilor care doresc să aducă o bucurie copiilor nevoiași. La numărul scurt de SMS 8863 se pot face donații de 2 euro/SMS în rețelele Vodafone, Orange și Cosmote. În rețeaua Romtelecom se pot face donatii de 2 euro/apel la numărul : 0900 900 490 sau 10 euro / apel la numărul 0900 900 492. În magazinele partenere se pot face donații de alimente greu perisabile sau se pot face donații online pe site-ul www.crucearosie.ro.

Proiectul Banca de Alimente presupune colectarea de alimente greu perisabile în magazinele partenere ale Băncii de Alimente: Carrefour, Mega Image, Real, Metro, Cora Cluj, Cora Mehedinți și Cora Arad, stocarea lor în depozitele Crucii Roșii și apoi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile din întreaga țară.


"Gala Crucea Rosie a ajuns la cea de-a VI –a editie" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Nadia Lazar
Telefon:0748 238 024

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Intalnire a grupului de lucru inter-ministerial constituit pentru implementarea Directivei privind(...)

În data de 26 martie 2013, la Ministerul Sănătății, a avut loc prima întâlnire a grupului de lucru inter-ministerial constituit pentru implementarea Directivei privind drepturile (...) citeste mai departeSocietatea Romana de Nefrologie organizeaza cel de-al VIII-lea Congres National de Nefrologie, in(...)

Aflat la a VIII-a ediţie, Congresul Naţional de Nefrologie este cea mai mai importantă manifestare ştiinţifică medicală organizată de Societatea Română de Nefrologie şi reprezintă un eveniment cu o(...) citeste mai departeInstitutul Clinic Fundeni inaugureaza un departament dedicat pacientilor cu hemofilie

Începând din luna februarie, pacienții cu hemofilie beneficiază de un departament special amenajat la Institutul Clinic Fundeni, unde vor putea fi preluați de o echipă multidisciplinară conform(...) citeste mai departeCNAS a semnat contractul pentru serviciile de distribuire a cardului national

Astazi, 5 septembrie 2014, la sediul Guvernului, în prezenţa premierului României, domnul Victor Ponta şi a ministrului Sănătăţii, domnul Nicolae Bănicioiu, CNAS a încheiat cu Compania Naţională(...) citeste mai departeConferinta Nationala de Analiza Aplicata a Comportamentului (ABA) 2014 - momentul cheie in(...)

Între 28 și 30 martie are loc cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale de Analiză Aplicată a Comportamentului (ABA), singurul eveniment din România dedicat terapiei ABA și specialiștilor în(...) citeste mai departe