Medical Forum se pregateste pentru Cluj Napoca

Medical Forum se pregateste pentru Cluj Napoca
Medicii de familie clujeni sunt aşteptaţi în perioada 11-12 martie la Medical Forum Cluj Napoca, manifestare ştiinţifică organizată de mf – Ziarul Medicului de Familie în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei.

Pe agenda Medical Forum Cluj Napoca se află subiecte de actualitate specifice medicinei primare. Pe parcursul celor două zile, medicii de familie clujeni vor avea ocazia să dezbată problematici referitoare la pachetul de servicii medicale de bază, noua listă de medicamente compensate şi gratuite, cardul de sănătate, dar şi relaţia cu Casa de Asigurări de Sănătate.

“Medical Forum este o manifestare de suflet pentru medicii de familie. De ani buni transmitem cu rigurozitate colegilor noştri mesaje de imagine, de profesionalism şi de solidaritate în toate oraşele importante ale ţării. Ne ocupăm cu atenţie de profesie, de organizaţiile noastre, dar şi de problemele practice - legislative şi contractuale, de care ne lovim în fiecare zi în cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne oferă anual prilejul să fim împreună şi să aducem la zi problemele noastre”, declară Dr. Rodica Tănăsescu, preşedintele SNMF.

Programul ştiinţific al Medical Forum Cluj Napoca va fi moderat de preşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, Dr. Rodica Tănăsescu. Printre speakerii care au dat curs invitaţiei se numără Dr. Ana Dascăl, Preşedintele Asociaţia Medicilor de Familie Cluj, Prof. Dr. Anca Dana Buzoianu, Decan, Facultatea Medicină, UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj Napoca, Emilia Groza, Preşedinte, Casa de Asigurări de Sănătate Cluj, Dr. Dorina Duma, Director Executiv DSP Cluj, Prof. Dr. Mircea Alexandru Birt, UMF “Iuliu Haţieganu” Cluj Napoca, Dr. George Haber, Preşedinte Asociaţia Medicilor de Familie Alba, Şef Lucr. Dr. Alina Tanţău, UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj Napoca, Dr. Emiliana Coştiug, grupul de vaccinologie SNMF, Dr. Anca Bălan, Vicepreşedinte SNMF.

Tematica Medical Forum 2014 va cuprinde trei noi componente ce vizează subiecte de actualitate pentru specialitatea de medicina familie din România. Astfel, ediţiile din acest an vor pune accentul pe subiecte care vizează ‘Prevenţia primară, secundară şi terţiară în activitatea medicului de familie’. De asemenea, specialiştii vor aduce în discuţie aspecte privind ‘Managementul bolnavului cronic în cabinetul medicului de familie’, dar şi noutăţi în ceea ce priveşte ‘Ghidurile şi protocoalele terapeutice’.

Medical Forum Cluj Napoca se va desfăşura la Hotel Golden Tulip, Str. Observatorului, nr. 129, manifestarea fiind creditată de Colegiul Medicilor din România cu 9 puncte EMC. Pentru mai multe informaţii privind agenda evenimentului şi speakeri, vizitaţi site-ul www.pharma-business.ro.


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"Medical Forum se pregateste pentru Cluj Napoca" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Alexandra Pârvulescu
Email:alexandra.parvulescu@pharmabusiness.com.ro
Telefon:0732.770.884

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Comunicat de presa: In Romania, inca se moare din cauza hemofiliei

Hemofilia este o boala tratabila. Cu o terapie adecvata, bolnavii cu hemofilie pot fi recupera'i pentru societate, pot munci, pot plati taxe si impozite si isi pot intemeia familii. citeste mai departeParteneriat HNC-healthcare communication si Versa Puls Media

HNC-healthcare communication si Versa Puls Media au incheiat un parteneriat al carui principal scop este ofertarea unui spectru complet de servicii companiilor ce evolueaza in piata pharma. citeste mai departeDeschiderea oficiala a Congresului Mondial de Alergologie si Astm de la Milano

Deschiderea oficiala a Congresul Mondial de Alergologie si Astm a reunit in sala Gold Plenary a impresionatului Centru de Conventii din Milano, medici si profesionisti in domeniul managementului(...) citeste mai departeDoi studenti la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa Iasi vor participa in luna(...)

Iaşi, 13 octombrie 2015 - Doi studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr.T. Popa” Iași, participanți în cadrul proiectului “Consiliere și orientare profesională pentru o carieră de succes”(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii recomanda populatiei sa asculte sfaturile medicilor si sa evite, pe cat(...)

Având în vedere noile avertizări meteo, pentru prevenirea incidentelor în această perioadă cu temperaturi extreme, Ministerul Sănătăţii recomandă populaţiei să asculte sfaturile medicilor şi să(...) citeste mai departe