Simularea examenului de admitere la U.M.F. „Carol Davila” din Bucuresti, editia 2014

Simularea examenului de admitere la U.M.F. „Carol Davila” din Bucuresti, editia 2014
Societatea Studenților în Medicină din București, Societatea Studenților în Farmacie București și Liga Studenților la Medicină Dentară din București anunțǎ cǎ anul acesta simularea exemenelor de admitere la Facultatea de Medicinǎ, Farmacie și Medicinǎ Dentarǎ va avea loc pe data de 10 mai, 11 mai și respectiv 17 mai 2014.

Așadar, elevii care doresc să afle care sunt șansele de a fi admiși la cea mai prestigioasă universitate de medicină și farmacie din țară s-au putut înscrie pentru examenul de simulare a admiterii ȋncepȃnd cu data de 1 aprilie.

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti organizează sâmbătă, 10 mai 2014, simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină din cadrul U.M.F. „Carol Davila”, unde ȋnscrierile se fac pȃnǎ pe data de 28 aprilie 2014, iar taxa de participare este ȋn valoare de 60 de lei.

Accesul participanților ȋn săli va fi permis numai pe baza cărții de identitate și a chitanței de plată a taxei. Examenul va include două discipline și anume biologie obligatoriu, respectiv fizică sau chimie la alegere, iar ȋn 2 ore și 30 de minute participanții vor trebui să răspundă la un număr de 100 întrebări, dintre care 60 pentru proba obligatorie și 40 pentru cea la alegere.

După cele 2 ore jumătate de examen, corectarea lucrărilor se va face pe loc, iar la ora 18:00 rezultatele finale vor fi publicate pe site-ul oficial al simulării admiterii la Facultatea de Medicină si anume http://www.ssmb.ro/simulare/ .

Examenul de simulare reprezintă o bună oportunitate pentru ca absolvenţii de liceu să afle care sunt şansele lor de a fi admişi la cea mai prestigioasă Universitate de Medicină şi Farmacie din ţară, U.M.F. „Carol Davila” din Bucureşti, dar şi pentru a-şi îmbunătăţi cunoştinţele în urma rezultatelor acestei simulări. Mai multe detalii despre ȋnscrieri și regulament pe pagina oficialǎ http://simulare.ssmb.ro.

Ȋn ceea ce privește Facultatea de Farmacie din cadrul U.M.F. „Carol Davila”, Societatea Studenților în Farmacie București (SSFB) va organiza simularea examenului de admitere pentru Facultatea de Farmacie în data de 11 mai 2014, începând cu ora 9.00.

Elevii care doresc să susțină Simularea Examenului de Admitere se pot înscrie în perioada 1-30 aprilie 2014, accesând site-ul www.ssfbucuresti.ro .

Simularea va avea loc în Facultatea de Farmacie, strada Traian Vuia, nr. 6, sector 2, București.

Intrarea în sălile de concurs se va face începând cu ora 09.00, iar durata simulării examenului de admitere va fi de 3 ore. Pentru prezentarea la simulare, candidații vor avea asupra lor buletinul de identitate. Probele de examen vor include două discipline, respectiv Chimie organică obligatoriu, cu 60 întrebări, și la alegere Biologie vegetală sau Anatomie cu un număr de 40 întrebări, totalul fiind de 100 întrebări.

De asemenea, în data de 17 mai 2014, Liga Studenţilor la Medicină Dentară Bucureşti, cu spijinul și sub îndrumarea cadrelor didactice ale catedrelor de Anatomie, Biochimie si Biofizică, a Decanatului facultății și a Rectoratului U.M.F. „Carol Davila”, va organiza simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Dentară, examen ce se va desfăşura la sediul Facultăţii de Medicină Dentară.

Inscrierile se pot face până la data de 11 mai 2014, ora 23:59, prin completarea formularului de încriere de aici http://www.lsmdb.ro/simulare-admitere-2014/inscriere/ și prin achitarea taxei de 60 RON si transmiterea chitanței pe adresa de e-mail taxasimulare@gmail.com.

Mai multe informații despre Simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Dentară găsiți pe site-ul http://www.lsmdb.ro/.

Acest proiect al simulării examenului de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București contribuie substanțial la o selecție calitativă a viitorilor studenți ai Universității, în așa fel încât viitorii boboci sunt ajutați să se acomodeze cu atmosfera de examen, să descopere posibilele lacune privind materia, astfel încât să recupereze și să dea tot ce e mai bun la examenul de admitere propriu-zis.


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"Simularea examenului de admitere la U.M.F. „Carol Davila” din Bucuresti, editia 2014 " adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Dr. Simona Maria Vladica
Email:presa@umfcaroldavila.ro
Telefon:0752.23.15.73

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

CNAS: Verificarea calitatii de asigurat se face on line, direct la furnizorii de servicii medicale

Potrivit prevederilor Ordinului Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 581/08.09.2014 privind aprobarea Normelor metodologice pentru stabilirea documentelor justificative privind(...) citeste mai departeIncep inscrierile la Gala Medica – editia a VI-a

Colegiul Medicilor din România va organiza la sfârşitul lunii iunie 2014 ediţia a VI-a a Galei Medica. citeste mai departePledeaza pentru drepturile tale ca pacient!

București, 04.12.2017. Pacienții trebuie să știe că asociațiile de pacienți îi pot susține de câte ori au nevoie. Fiecare dintre noi poate ieși public și susține că nu are tratament sau că nu a fost(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii a elaborat Planul Multianual pentru Dezvoltarea Strategică a Resurselor Umane(...)

Ministerul Sănătății a prezentat astăzi, 5 decembrie, Planul Multianual pentru Dezvoltarea Strategică a Resurselor Umane din Sănătate 2017-2020, care are drept scop adoptarea unei abordări strategice(...) citeste mai departePrecizari MAE cu privire la epidemia de Ebola

Conform datelor existente la nivelul Ministerului Afacerilor Externe, rezultă că firma Alro Slatina nu are, în prezent, personal delegat sau detașat în statul Sierra Leone. Compania Alro și-a(...) citeste mai departe