Gala Societatii de Salvare Bucuresti

Gala Societatii de Salvare Bucuresti
Miercuri seara (n.r. 23 aprilie 2014) intr-un cadru de poveste, la Palatul Ghika, a avut loc Gala Societatii de Salvare Bucuresti , un eveniment special organizat de Societatea de Salvare Bucuresti, Mediafax si Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov .

Gala a marcat un moment semnificativ pentru Societatea de Salvare Bucuresti si anume dezvoltarea aplicatiilor mobile iOS si Android ale programului Exista un erou in fiecare dintre voi . Acestea exista in prezent in varianta beta si urmeaza a fi testate de voluntarii Serviciului de Ambulanta, urmand ca ulterior sa fie lansate oficial.

In contextul in care anual in Bucuresti-Ilfov se inregistreaza un numar de peste 53000 de apeluri la 112 pentru urgente de grad 0 si 1 in locuri publice, gazdele serii, Lucian Mandruta si Diana Dumitrescu, impreuna cu reprezentantii Societatii de Salvare Bucuresti si ai Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Managerul SABIF, Dr. Alis Grasu si Presedintele Societatii de Salvare Bucuresti, Dr. Cristian Grasu au explicat celor prezenti la eveniment importanta si necesitatea stringenta a unui astfel de proiect, ce poate salva mii de vieti.

Prezent la eveniment, Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca este impresionat de activitatea Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov si ca sustine acest proiect nu doar ca demnitar, ci si ca voluntar.

Presedintele Societatii de Salvare Bucuresti, Dr. Cristian Grasu i-a oferit Ministrului Nicolae Banicioiu insigna de voluntar din partea Societatii de Salvare Bucuresti, pentru primul ajutor acordat unei victime a unui accident rutier produs anul trecut in judeţul Buzau. De la eveniment nu au lipsit nici Prefectul Capitalei- Dl. Paul Nicolae Petrovan, Viceprimarul Capitalei- dl.Marcel Nicolaescu.

Dr. Radu Zamfir, proaspat ambasador al programului Exista un erou in fiecare dintre voi a fost alaturi de Societatea de Salvare Bucuresti pentru cateva momente intre garda de la spital si o prelevare de organe, impreuna cu Victor Zota, Coordonatorul Programului National de Transplant.

Vlad Mirita, unul dintre cei mai buni tenori din Romania si Classic Beat Orchestra, singura formatie din Romania care abordeaza muzica clasica la instrumente moderne, au creat o atmosfera deosebita, impresionand participantii la Gala.


"Gala Societatii de Salvare Bucuresti" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume: Angi Bolocan
Telefon:40 741141079

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

COPAC dezaproba intentia Guvernului Romaniei de a introduce coplata in sistemul sanitar

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) consideră că angajamentul Guvernului României în fața Fondului Monetar Internațional de a introduce coplata în sistemul(...) citeste mai departeComunicat de presa: Piata serviciilor medicale private creste constant datorita numarului tot mai(...)

Analizând dinamica apelanţilor la serviciile medicale private atât în București cât și în Provincie, se observă faptul că, dacă în anul 2009 aproximativ 57% dintre persoanele intervievate declarau(...) citeste mai departeSocietatea Romana de Neurochirurgie cu sprijinul WEDNS organizeaza cursul Hands on intre 5-7 iulie(...)

Societatea Romȃnǎ de Neurochirurgie cu sprijinul WEDNS (Societatea Neurochirurgicalǎ Walter E. Dandy) organizeazǎ, pentru prima datǎ ȋn București, ȋntre 5 și 7 iulie 2013, la Institutul Național de(...) citeste mai departeCongresul Internațional pentru Studenți și Tineri Medici, CONGRESSIS 2011

Societatea Studenților Mediciniști Iași (SSMI) are deosebita plăcere de a vă anunța că s-au deschis înscrierile pentru cea de-a VIII ediție a „Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri(...) citeste mai departeSNMF si FNPMF saluta punerea in dezbatere a Raportului Privind Piata Serviciilor de Asistenta(...)

Bucureşti, 11 mai 2017. Societatea Naţională de Medicina Familie (SNMF) şi Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) salută punerea în dezbatere a Raportului Privind Piaţa(...) citeste mai departe