Gala Societatii de Salvare Bucuresti

Gala Societatii de Salvare Bucuresti
Miercuri seara (n.r. 23 aprilie 2014) intr-un cadru de poveste, la Palatul Ghika, a avut loc Gala Societatii de Salvare Bucuresti , un eveniment special organizat de Societatea de Salvare Bucuresti, Mediafax si Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov .

Gala a marcat un moment semnificativ pentru Societatea de Salvare Bucuresti si anume dezvoltarea aplicatiilor mobile iOS si Android ale programului Exista un erou in fiecare dintre voi . Acestea exista in prezent in varianta beta si urmeaza a fi testate de voluntarii Serviciului de Ambulanta, urmand ca ulterior sa fie lansate oficial.

In contextul in care anual in Bucuresti-Ilfov se inregistreaza un numar de peste 53000 de apeluri la 112 pentru urgente de grad 0 si 1 in locuri publice, gazdele serii, Lucian Mandruta si Diana Dumitrescu, impreuna cu reprezentantii Societatii de Salvare Bucuresti si ai Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Managerul SABIF, Dr. Alis Grasu si Presedintele Societatii de Salvare Bucuresti, Dr. Cristian Grasu au explicat celor prezenti la eveniment importanta si necesitatea stringenta a unui astfel de proiect, ce poate salva mii de vieti.

Prezent la eveniment, Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca este impresionat de activitatea Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov si ca sustine acest proiect nu doar ca demnitar, ci si ca voluntar.

Presedintele Societatii de Salvare Bucuresti, Dr. Cristian Grasu i-a oferit Ministrului Nicolae Banicioiu insigna de voluntar din partea Societatii de Salvare Bucuresti, pentru primul ajutor acordat unei victime a unui accident rutier produs anul trecut in judeţul Buzau. De la eveniment nu au lipsit nici Prefectul Capitalei- Dl. Paul Nicolae Petrovan, Viceprimarul Capitalei- dl.Marcel Nicolaescu.

Dr. Radu Zamfir, proaspat ambasador al programului Exista un erou in fiecare dintre voi a fost alaturi de Societatea de Salvare Bucuresti pentru cateva momente intre garda de la spital si o prelevare de organe, impreuna cu Victor Zota, Coordonatorul Programului National de Transplant.

Vlad Mirita, unul dintre cei mai buni tenori din Romania si Classic Beat Orchestra, singura formatie din Romania care abordeaza muzica clasica la instrumente moderne, au creat o atmosfera deosebita, impresionand participantii la Gala.


"Gala Societatii de Salvare Bucuresti" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume: Angi Bolocan
Telefon:40 741141079

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

UMF Carol Davila va organiza simularea examenului de admitere in data de 25 mai 2013

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti împreună cu Liga Studenţilor la Medicină Dentară Bucureşti organizează pe data de 25 mai 2013 simulări pentru examenele de admitere la Facultatea de(...) citeste mai departeRata mortalitatii pentru cancerul pancreatic va creste in 2014

Un studiu publicat luna trecută de către cercetători din Italia și Elveția arată că, în Europa, rata mortalității pentru cancerul pancreatic va crește în 2014, în contrast cu toate celelalte forme de(...) citeste mai departeDeschidere an universitar 2016-2017 la UMF Carol Davila din Bucuresti, 3 octombrie

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, parte a grupului restrâns al celor 12 instituţii de învăţământ superior din România, evaluate şi apreciate ca Universităţi de(...) citeste mai departeUniversitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti a semnat un protocol de colaborare(...)

În continuarea proiectului educațional pe care Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București l-a inițiat anul trecut, în liceele bucureștene, în cadrul programului “Să știi mai(...) citeste mai departeForumul Naţional al Asociaţiilor de Pacienţi – ediţia a 3-a

Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România va organiza în parteneriat cu Colegiul Medicilor din România în perioada 13-15 martie 2012, la Bucureşti a treia ediţie a(...) citeste mai departe