Gala Societatii de Salvare Bucuresti

Gala Societatii de Salvare Bucuresti
Miercuri seara (n.r. 23 aprilie 2014) intr-un cadru de poveste, la Palatul Ghika, a avut loc Gala Societatii de Salvare Bucuresti , un eveniment special organizat de Societatea de Salvare Bucuresti, Mediafax si Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov .

Gala a marcat un moment semnificativ pentru Societatea de Salvare Bucuresti si anume dezvoltarea aplicatiilor mobile iOS si Android ale programului Exista un erou in fiecare dintre voi . Acestea exista in prezent in varianta beta si urmeaza a fi testate de voluntarii Serviciului de Ambulanta, urmand ca ulterior sa fie lansate oficial.

In contextul in care anual in Bucuresti-Ilfov se inregistreaza un numar de peste 53000 de apeluri la 112 pentru urgente de grad 0 si 1 in locuri publice, gazdele serii, Lucian Mandruta si Diana Dumitrescu, impreuna cu reprezentantii Societatii de Salvare Bucuresti si ai Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Managerul SABIF, Dr. Alis Grasu si Presedintele Societatii de Salvare Bucuresti, Dr. Cristian Grasu au explicat celor prezenti la eveniment importanta si necesitatea stringenta a unui astfel de proiect, ce poate salva mii de vieti.

Prezent la eveniment, Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca este impresionat de activitatea Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov si ca sustine acest proiect nu doar ca demnitar, ci si ca voluntar.

Presedintele Societatii de Salvare Bucuresti, Dr. Cristian Grasu i-a oferit Ministrului Nicolae Banicioiu insigna de voluntar din partea Societatii de Salvare Bucuresti, pentru primul ajutor acordat unei victime a unui accident rutier produs anul trecut in judeţul Buzau. De la eveniment nu au lipsit nici Prefectul Capitalei- Dl. Paul Nicolae Petrovan, Viceprimarul Capitalei- dl.Marcel Nicolaescu.

Dr. Radu Zamfir, proaspat ambasador al programului Exista un erou in fiecare dintre voi a fost alaturi de Societatea de Salvare Bucuresti pentru cateva momente intre garda de la spital si o prelevare de organe, impreuna cu Victor Zota, Coordonatorul Programului National de Transplant.

Vlad Mirita, unul dintre cei mai buni tenori din Romania si Classic Beat Orchestra, singura formatie din Romania care abordeaza muzica clasica la instrumente moderne, au creat o atmosfera deosebita, impresionand participantii la Gala.


"Gala Societatii de Salvare Bucuresti" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume: Angi Bolocan
Telefon:40 741141079

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Colegiul Medicilor nu este de acord cu plafoanele obligatorii la medicii de familie

Colegiul Medicilor din România a luat act cu surprindere de intenţia Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate de a introduce plafon obligatoriu la prescriere la medicul de familie. citeste mai departeEficacitatea si importanta sigurantei in administrarea de suplimente alimentare

Specialiști ai sistemului sanitar din România (medici, farmacişti si reprezentanți ai industriei pharma) au analizat vineri, 14 februarie 2014, beneficiile suplimentelor alimentare și tendința(...) citeste mai departeStart pentru Caravana COPAC

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) pleacă în caravană în întreaga țară pentru a populariza necesitatea unei bune finanțări a sănătății, respectiv cu minim(...) citeste mai departeDoi dintre cei trei copii diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic (SHU) care se mai afla in(...)

Conform informațiilor transmise în această dimineață de către medicii Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Marie Curie” la Ministerul Sănătății, doi dintre cei trei copii diagnosticați cu(...) citeste mai departeAlianta Pentru Sanatate din Romania lanseaza un apel catre decidentii politici

Alianța Pentru Sănătate din România, adresează întregii clase politice următorul apel: citeste mai departe