Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a deblocat cinci posturi in cadrul Agentiei Nationale de Transplant

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a deblocat cinci posturi in cadrul Agentiei Nationale de Transplant
Agenţia Naţională de Transplant va scoate la concurs cinci posturi după ce ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a aprobat deblocarea acestora.

“Ştiu cât de importantă este activitatea pe care cei de la Agenţia de Transplant o desfăşoară. Din păcate, actele normative din anii 2009 – 2013 au blocat posturile şi nu se puteau face angajări. Am găsit soluţia deblocării prin redistribuire, şi voi căuta soluţii şi pentru alte domenii din sănătate unde există o lipsă acută de personal, pentru că pacienţii au dreptul la cele mai bune condiţii de tratament şi, în acest caz, de cele mai bune condiţii de realizare a acestor operaţii extrem de complicate”, a explicat ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

Pentru cele cinci posturi va fi organizat concurs conform prevederilor legale, alocările bugetare necesare pentru acestea fiind deblocate prin redistribuire de la alte unităţi finanţate integral de la bugetul de stat.

În prezent, Agenţia Naţională de Transplant este desemnată ca unitate de asistenţă tehnică şi management al Programului Naţional de Transplant.

Agenţia Naţională de Transplant coordonează întreaga activitate de transplant prin centrele regionale din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Târgu Mureş, Iaşi şi Timişoara.


"Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a deblocat cinci posturi in cadrul Agentiei Nationale de Transplant" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Romanii pot dona sange intr-un spatiu renovat si modernizat in cadrul Centrului de Transfuzii(...)

De astazi, romanii vor putea dona sange intr-un spatiu modernizat si dotat cu echipamente la standarde europene, in cadrul Centrului de Transfuzii Sanguine (CTS) Bucuresti. Cel mai mare centru de(...) citeste mai departeComunicat de presa: 3 din 4 romani doresc ca fondurile publice de sanatate sa fie directionate atat(...)

Rezultatele celui mai recent sondaj de opinie GFK, realizat la cererea MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, arată că în ultimele 12 luni rata de penetrare a utilizării(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii l-a demis pe managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru copii Marie Curie,(...)

Eugen Nicolăescu, ministrul Sănătăţii, a luat, în data de 9 iulie 2013, decizia de a-l demite pe managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii “Marie Curie”, Gabriel Smarandache. citeste mai departeSimularea examenului de admitere la U.M.F. „Carol Davila” din Bucuresti, editia 2014

Societatea Studenților în Medicină din București, Societatea Studenților în Farmacie București și Liga Studenților la Medicină Dentară din București anunțǎ cǎ anul acesta simularea exemenelor de(...) citeste mai departePeste 80% dintre romani nu stiu ce beneficii le ofera asigurarea obligatorie de sanatate

Un studiu realizat de Exact Cercetare și Consultanță în colaborare cu Link Resource și analizat de MediHelp International arată nivelul de informare al românilor în legătură cu asigurarea de sănătate(...) citeste mai departe