Artistul din spatele autismului, Editia III, 10 iunie 2014

Artistul din spatele autismului, Editia III, 10 iunie 2014
Asociaţia Naţională pentru Copii şi Adulţi cu Autism din România are placerea să vă invite marţi, 10 iunie 2014, de la ora 17.00, la “Biblioteca Centrală Universitară Carol I” (str. Boteanu nr. 1, sector 1, București) la o serie de evenimente sub genericul “Artistul din spatele autismului – Ed. III”.

Evenimentul organizat de Asociaţia Naţională pentru Copii şi Adulţi cu Autism din România (ANCAAR) include un concert de pian susţinut de Victor (19 ani), o expoziţie de pictură cu vânzare semnată de Andrei (13 ani) şi un stand de prezentare a unor produse de quilling realizate de Mădălin (17 ani), tineri diagnosticaţi cu autism.

Surpriza evenimentului din acest an o constituie Mircea (39 ani), diagnosticat cu sindrom Arsperger care va încânta publicul cu baladele sale rock.

În încununarea acestei serii, invitatul special, Baritonul Constantin Traşcă, va completa evenimentul prin susţinerea unui recital emoţionant.

Mai mult, cei prezenți se pot delecta cu o suită de produse handmade lucrate în atelierele ANCAAR de copii, adolescenţi şi adulţi cu autism, alături de terapeuţii lor şi de artişti pricepuţi. Programul mai include și o tombolă şi alte mici surprize.

Evenimentul “Artistul din spatele autismului – Ed. III” face parte din Campania “Omul din spatele autismului”, care îşi propune promovarea abilităţilor şi talentelor artistice ale persoanelor cu autism care au beneficiat de programe terapeutice şi de socializare în cadrul ANCAAR.

ANCAAR accentuează mesajul campaniei: măsura în care persoanele cu autism se pot integra pe piața muncii nu depinde de inteligenţa, aptitudinile sau posibilităţile lor de comunicare, ci de toleranţa noastră.

La eveniment sunt aşteptaţi, tineri și copii cu autism, aparținătorii acestora, specialiști din domeniul autismului, profesori și educatori, studenţi, public larg, reprezentanți ai mass-media.

Vă aşteptăm cu drag, să ne bucurăm cu toţii de progresele acestor tineri!


"Artistul din spatele autismului, Editia III, 10 iunie 2014" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Alina Anghel
Email:alina.anghel@houston.ro
Telefon:0729 144 261

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Premiul NeuRoDiab

Înscrierile pentru Premiul NeuRoDiab se pot face până pe 30 mai 2012. citeste mai departeCNAS: Verificarea calitatii de asigurat se face on line, direct la furnizorii de servicii medicale

Potrivit prevederilor Ordinului Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 581/08.09.2014 privind aprobarea Normelor metodologice pentru stabilirea documentelor justificative privind(...) citeste mai departeGuvernul a adoptat noua metodologie de calcul a preturilor medicamentelor

Guvernul a adoptat în ședința de guvern de astăzi, 26 octombrie 2016, Hotararea de Guvern privind aprobarea Metodologiei privind modul de calcul și procedura de avizare și aprobare a prețurilor(...) citeste mai departeComunicat de presa privind intalnirea ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, cu conducerea(...)

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu , a avut în data de 5 iulie 2013, o discuţie cu întreaga conducere a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „M.S. Curie”, cu privire la principalele probleme(...) citeste mai departeNoul rector al Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca este conf. univ.(...)

Conf. univ. dr. Alexandru Irimie este noul rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu Cluj-Napoca. Conf. univ. dr. Alexandru Irimie a obţinut 450 de voturi, iar contracandidatul(...) citeste mai departe