Artistul din spatele autismului, Editia III, 10 iunie 2014

Artistul din spatele autismului, Editia III, 10 iunie 2014
Asociaţia Naţională pentru Copii şi Adulţi cu Autism din România are placerea să vă invite marţi, 10 iunie 2014, de la ora 17.00, la “Biblioteca Centrală Universitară Carol I” (str. Boteanu nr. 1, sector 1, București) la o serie de evenimente sub genericul “Artistul din spatele autismului – Ed. III”.

Evenimentul organizat de Asociaţia Naţională pentru Copii şi Adulţi cu Autism din România (ANCAAR) include un concert de pian susţinut de Victor (19 ani), o expoziţie de pictură cu vânzare semnată de Andrei (13 ani) şi un stand de prezentare a unor produse de quilling realizate de Mădălin (17 ani), tineri diagnosticaţi cu autism.

Surpriza evenimentului din acest an o constituie Mircea (39 ani), diagnosticat cu sindrom Arsperger care va încânta publicul cu baladele sale rock.

În încununarea acestei serii, invitatul special, Baritonul Constantin Traşcă, va completa evenimentul prin susţinerea unui recital emoţionant.

Mai mult, cei prezenți se pot delecta cu o suită de produse handmade lucrate în atelierele ANCAAR de copii, adolescenţi şi adulţi cu autism, alături de terapeuţii lor şi de artişti pricepuţi. Programul mai include și o tombolă şi alte mici surprize.

Evenimentul “Artistul din spatele autismului – Ed. III” face parte din Campania “Omul din spatele autismului”, care îşi propune promovarea abilităţilor şi talentelor artistice ale persoanelor cu autism care au beneficiat de programe terapeutice şi de socializare în cadrul ANCAAR.

ANCAAR accentuează mesajul campaniei: măsura în care persoanele cu autism se pot integra pe piața muncii nu depinde de inteligenţa, aptitudinile sau posibilităţile lor de comunicare, ci de toleranţa noastră.

La eveniment sunt aşteptaţi, tineri și copii cu autism, aparținătorii acestora, specialiști din domeniul autismului, profesori și educatori, studenţi, public larg, reprezentanți ai mass-media.

Vă aşteptăm cu drag, să ne bucurăm cu toţii de progresele acestor tineri!


"Artistul din spatele autismului, Editia III, 10 iunie 2014" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Alina Anghel
Email:alina.anghel@houston.ro
Telefon:0729 144 261

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

New York, Paris si Toronto, intalnire la Bucuresti

New York, Paris si Toronto isi dau intalnire pentru prima oara la Bucuresti, intr-o expozitie extraordinara regrupand o suta de opere ale pictorului Gevork Chubaryan, sculptorului Françoise Abraham(...) citeste mai departeActualizarea preturilor la medicamente, sursa de finantare pentru tratamentele inovatoare

CNAS salută decizia Ministerului Sănătăţii de a solicita Deţinătorilor de Autorizaţie de Punere pe Piaţă sau reprezentanților acestora să îşi actualizeze, până la data de 10 martie(...) citeste mai departeInformare de presa referitoare la situatia prezentata la Spitalul Judetean de Urgenta din Satu Mare

Ca urmare a imaginilor prezentate în mass-media referitoare la situaţia secţiei de Interne din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Satu Mare, Ministerul Sănătăţii doreşte să facă(...) citeste mai departeCurs medical "Protectia Radiologica in Radiologia de Diagnostic si Radiologia Interventionala"

Scoala Nationala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar organizeaza in perioada 4-6 februarie 2011, la Bucuresti, cursul "Protectia Radiologica in Radiologia de(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii va organiza o sesiune extraordinara a concursului de Rezidentiat

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a aprobat organizarea unei sesiuni extraordinare de rezidenţiat pentru locurile şi posturile rămase libere la domeniul medicină în urma concursului(...) citeste mai departe