Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA) - finalista cu 2 campanii la IPRA Golden World Awards

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA) - finalista cu 2 campanii la IPRA Golden World Awards
24 iunie 2014 – Două dintre proiectele Asociaţiei Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA) concepute şi implementate în 2013 de către divizia de Healthcare Communications a IMAGE PR au fost desemnate finaliste în cadrul prestigioasei competiții de relaţii publice IPRA Golden World Awards 2014, la categoria Healthcare communication.

,,Închisoarea” – unul dintre proiectele nominalizate, reprezintă o campanie de conştientizare pentru a marca Ziua Internaţională a Bolilor Inflamatorii Intestinale (BII) în România. Conceptul creativ face trimitere la o realitate cu care se confruntă pacienţii cu BII, care îşi petrec foarte mult timp închişi în casă, unde se simt ca într-o celulă de închisoare. Campania a mai primit o recunoaștere anul acesta prin nominalizarea la SABRE Awards, competiție organizată de The Holmes Group.

Nominalizată la aceeași categorie, „Fii model pentru viața ta” este o campanie integrată de conştientizare referitoare la impactul social și profesional al psoriazisului asupra pacienților. Campania a culminat cu organizarea unei prezentări de modă unde modelele au fost paciente cu psoriazis care au transmis un mesaj puternic de Ziua Internațională a Psoriazisului: Psoriazisul nu este contagios!

Jurizarea aplicațiilor finaliste va avea loc la sfârșitul lunii iunie. IPRA Golden Awards este una dintre cele mai importante competiţii de PR la nivel mondial, care recunoaște excelența în campaniile de Relații Publice și care anul acesta a ajuns la cea de-a 22-a ediţie.

Despre APAA
Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA) s-a înfiinţat pentru a oferi suport persoanelor şi familiilor celor afectaţi de aceste boli. Principalele obiective ale Asociaţiei sunt reintegrarea socială si profesională a pacienţilor cu afecţiuni autoimune, consilierea de specialitate a pacienţilor şi familiilor lor, precum şi impulsionarea responsabilizării structurilor guvernamentale în problematica acestor boli.

(www.apaa.ro/, www.facebook.com/APAARO)
"Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA) - finalista cu 2 campanii la IPRA Golden World Awards" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Alina MARCU
Email:alina.marcu@imagepr.ro
Telefon:0755012448

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Programul semnarii documentelor de prelungire a relatiilor contractuale cu CAS

La 1 aprilie a.c. va intra în vigoare noul Contract-cadru ce va reglementa condițiile acordării asistenței medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de(...) citeste mai departeRomanii pot dona sange intr-un spatiu renovat si modernizat in cadrul Centrului de Transfuzii(...)

De astazi, romanii vor putea dona sange intr-un spatiu modernizat si dotat cu echipamente la standarde europene, in cadrul Centrului de Transfuzii Sanguine (CTS) Bucuresti. Cel mai mare centru de(...) citeste mai departePacient de Romania - 6% pentru Sanatate

București, 25 august 2015: Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România lansează astăzi, 25 august 2015 campania „Pacient de România – 6% pentru Sănătate!”. citeste mai departeMinisterul Sanatatii va organiza duminica, 19 noiembrie 2017, concursul de Rezidentiat pentru(...)

La fel ca în anii trecuți, concursul se va desfășura, decentralizat, în 6 centre universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara. citeste mai departePentru a creste rata de supravietuire, pacientii cu melanom malign sau cancer gastric au nevoie de(...)

Progresele stiintifice in terapiile oncologice cu rezultate promitatoare pentru melanomul malign, cancerul de san, cancerul digestiv, cancerul pulmonar sau de prostata, precum si rezultatele(...) citeste mai departe