Ministerul Sanatatii va organiza, duminica, 29 iunie 2014, o sesiune extraordinara a concursului de Rezidentiat

Ministerul Sanatatii va organiza, duminica, 29 iunie 2014, o sesiune extraordinara a concursului de Rezidentiat
La solicitarea tinerilor medici, ministrul Sănătăţii, Nicolae BĂNICIOIU a aprobat în luna mai a acestui an organizarea unei sesiuni extraordinare a concursului de Rezidenţiat pentru locurile şi posturile rămase libere la domeniul medicină, în urma examenului din 17 noiembrie 2013.

“Am aprobat această nouă sesiune cu dorinţa de a veni în sprijinul tinerilor medici şi pentru a le acorda o şansă în plus să profeseze în sistemul sanitar românesc”, a declarat ministrul Sănătăţii, Nicolae BĂNICIOIU.

Concursul se va desfăşura numai în Centrul Universitar Cluj Napoca şi va începe la orele 10.00. În această sesiune au fost scoase la concurs un numar de 432 locuri şi posturi. Concursul din iunie a.c. se desfăşoară în aceleaşi condiţii de organizare şi cu aceeaşi tematică ca în cazul concursului general din toamna anului trecut.

Informaţii şi detalii suplimentare vor fi publicate pe site-ul Ministerului Sănătăţii, www.ms.ro şi în publicaţia de specialitate, Viaţa Medicală.


"Ministerul Sanatatii va organiza, duminica, 29 iunie 2014, o sesiune extraordinara a concursului de Rezidentiat" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Ministerul Sanatatii: Cabinetele medicale din zonele rurale pot obtine finantare nerambursabila(...)

Ministerul Sănătăţii anunţă cadrele medicale care deţin sau intenţionează să înfiinţeze cabinete medicale în zonele rurale, precum şi societăţile medicale din aceste zone, că pot(...) citeste mai departeSperanţele bolnavilor din România - pe lista de aşteptare de peste 5 ani

În România, pacienţii nu au mai avut acces în regim compensat la tratamente noi disponibile în Europa după anul 2007, ceea ce îi situează pe ultimul loc în clasamentul european din acest(...) citeste mai departeRoche a achizitionat compania mtm Laboratories AG, extinzandu-si astfel gama testelor de diagnostic(...)

Roche a anuntat de curand ca a semnat un acord prin care va achizitiona mtm Laboratories AG (mtm), o companie privata cu sediul in Heidelberg, Germania. citeste mai departeRezultatele testelor efectuate de catre INCD Cantacuzino celor doi angajati al Aeroportului(...)

În urma rezultatelor comunicate de Institutul Național de Sănătate Publică, ca urmare a efectuării analizelor de teste de către INCD Cantacuzino, Ministerul Sănătăţii face următoarele(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, participa la Reuniunea informala a ministrilor sanatatii(...)

Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii, participă la Reuniunea informală a miniştrilor sănătăţii din UE (Consiliul EPSCO informal) care se desfăşoară în aceste zile la Milano, Italia. citeste mai departe