Spitalul Orasenesc Lipova a fost modernizat cu o investitie de 1 milion de lei

Spitalul Orasenesc Lipova a fost modernizat cu o investitie de 1 milion de lei
Corpul de clădire principal al Spitalului Orăşenesc Lipova a fost reabilitat, investiţia totală fiind de 1,1 milioane lei, în beneficiul a 60.000 de locuitori din zonă.

Corpul de clădire principal al Spitalului Orăşenesc Lipova a fost reabilitat, investiţia totală fiind de 1,1 milioane lei, în beneficiul a 60.000 de locuitori din zonă.

Secţia de recuperare medicină fizică şi balneologie, cuprinzând 25 de paturi, va funcţiona în corpul principal, inaugurat vineri în prezenţa secretarului de stat Dorel Săndesc.

Spitalul orăşenesc Lipova este o unitate sanitară cu paturi care asigură asistenţă medicală de specialitate pentru populaţia arondată Văii Mureşului din judeţul Arad de aproximativ 60.000 de locuitori.

Unitatea medicală asigură servicii de medicină internă, compartiment pediatrie, recuperare medicină internă şi balneologie, pneumologie şi TBC.

Datorită unei istorii atât de bogate a medicinei în oraşul Lipova, pe viitor se doreşte dezvoltarea acesteia la un nivel cât mai ridicat. Astfel, autorităţile au în vedere dezvoltarea ambulatoriilor de specialitate şi înfiinţarea compartimentelor de chirurgie generală, ATI şi obstretică-ginecologie, precum şi înfiinţarea unui compartiment de Primiri Urgenţe.


"Spitalul Orasenesc Lipova a fost modernizat cu o investitie de 1 milion de lei" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Bustul marelui chirurg, Acad. Prof. Dr. Ion Juvara, dezvelit in Holul de Onoare al UMF Carol Davila(...)

După aproximativ 20 de ani de la dispariţia remarcabilului chirurg, Acad. Prof. dr. Ion Juvara (1913-1996), familia acestuia împreună cu Rectoratul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol(...) citeste mai departeCNAS: Asiguratii care au primit certificate provizorii pot solicita cardurile europene de asigurari(...)

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate informează asiguraţii care au primit certificate provizorii în locul cardurilor europene de asigurări de sănătate, că pot solicita caselor de asigurări de(...) citeste mai departeReabilitarea auditiv-verbala. Perspective integratoare - workshop pentru parintii si logopezii din(...)

Pe data de 2-3 Noiembrie, în București va avea loc workshop-ul „Reabilitarea auditiv-verbală. Perspective integratoare” susținut de Viktorija McDonell, care va prezenta invitaților informații(...) citeste mai departePrecizari MAE cu privire la epidemia de Ebola

Conform datelor existente la nivelul Ministerului Afacerilor Externe, rezultă că firma Alro Slatina nu are, în prezent, personal delegat sau detașat în statul Sierra Leone. Compania Alro și-a(...) citeste mai departeMesajul CNAS de Ziua Mondiala a Sindromului Down

Sindromul Down este ansamblul de semne şi simptome care se manifestă la persoanele cu un cromozom 21 în plus în structura nucleului celulelor sale. Aceste semne şi simptome includ retard mintal,(...) citeste mai departe