Spitalul Orasenesc Lipova a fost modernizat cu o investitie de 1 milion de lei

Spitalul Orasenesc Lipova a fost modernizat cu o investitie de 1 milion de lei
Corpul de clădire principal al Spitalului Orăşenesc Lipova a fost reabilitat, investiţia totală fiind de 1,1 milioane lei, în beneficiul a 60.000 de locuitori din zonă.

Corpul de clădire principal al Spitalului Orăşenesc Lipova a fost reabilitat, investiţia totală fiind de 1,1 milioane lei, în beneficiul a 60.000 de locuitori din zonă.

Secţia de recuperare medicină fizică şi balneologie, cuprinzând 25 de paturi, va funcţiona în corpul principal, inaugurat vineri în prezenţa secretarului de stat Dorel Săndesc.

Spitalul orăşenesc Lipova este o unitate sanitară cu paturi care asigură asistenţă medicală de specialitate pentru populaţia arondată Văii Mureşului din judeţul Arad de aproximativ 60.000 de locuitori.

Unitatea medicală asigură servicii de medicină internă, compartiment pediatrie, recuperare medicină internă şi balneologie, pneumologie şi TBC.

Datorită unei istorii atât de bogate a medicinei în oraşul Lipova, pe viitor se doreşte dezvoltarea acesteia la un nivel cât mai ridicat. Astfel, autorităţile au în vedere dezvoltarea ambulatoriilor de specialitate şi înfiinţarea compartimentelor de chirurgie generală, ATI şi obstretică-ginecologie, precum şi înfiinţarea unui compartiment de Primiri Urgenţe.


"Spitalul Orasenesc Lipova a fost modernizat cu o investitie de 1 milion de lei" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer lanseaza campania “Nu am facut destul”

Campania este una sociala, menita sa informeze femeile cu privire la cancerul la san si sa le responsabilizeze pe acestea prin efectuarea de controale periodice citeste mai departeUltramaratonistul Andrei Gligor si alti sportivi de performanta strang fonduri pentru copiii cu(...)

București, 12 octombrie 2017. Peste 50 de persoane vor alerga duminică, 15 octombrie, 2017, ca parte a echipei ATCA (Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată), la Maratonul Internațional(...) citeste mai departeRomania - pe ultimele locuri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste accesul la tratamente de(...)

Ultimele date ale Platformei Europene de Scleroză Multiplă, cuprinse în Barometrul de analiză a situaţiei pacienţilor cu scleroză multiplă, arată că România ocupă locul 29 din 33 de ţări europene în(...) citeste mai departeIntroducerea pachetului de servicii medicale de baza in Romania: cat de noi sunt hainele(...)

Chiar dacă noul pachet de servicii medicale de bază are un conținut cuprinzător, trăsătura sa fundamentală este deplasarea unei părți din costul actului de îngrijire asupra pacientului. Deși(...) citeste mai departeIntalnire a ministrului Sanatatii cu reprezentantii SANITAS

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, s-a întâlnit astăzi, 10 martie 2014, cu reprezentanţii Biroului Operativ al Federaţiei SANITAS din România. citeste mai departe