Conferința Internațională a Decanilor și a Facultăților de Medicină de Expresie Franceză - scrie ComunicateMedicale.ro

Conferința Internațională a Decanilor și a Facultăților de Medicină de Expresie Franceză

Conferința Internațională a Decanilor și a Facultăților de Medicină de Expresie Franceză
Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj are onoarea de a organiza între 24 - 27 septembrie cea de-a XIX-a ediție a Zilelor Universitare Francofone de Pedagogie în Științele de Sănătate (Journées Universitaires Francophones de Pédagogie des Sciences de la Santé), în colaborare cu CIDMEF (Conferința Internațională a Decanilor și a Facultăților de Medicină de Expresie Franceză). CIDMEF este o rețea instituțională a Agenției universitare a Francofoniei (AUF), care numără astăzi ca membri 140 de facultăți de medicină din 40 de țări, de pe 4 continente.

Vor fi prezenți numeroși experți internationali în pedagogia medicală, respectiv cadre didactice din școlile de medicină din Romania, ceea ce va oferi cu certitudine un standard de calitate înalt și va prilejui împărtășirea unor experiențe educaționale extrem de interesante.

Prin implicarea în organizarea acestei manifestări, școala medicală clujeană confirmă statutul său de lider între facultățile francofone din Romania, ea fiind de multă vreme implicată activ în acțiunile legate de pedagogia medicală generate în acest spațiu. De asemenea, acestă prezență reprezintă, o dată în plus, mărturia atașamentului neîntrerupt al școlii noastre de medicină și a oamenilor săi la valorile de solidaritate, de cooperare, de prietenie și respect pe care CIDMEF le apără și le promovează cu consecvență, ca rețea universitară francofonă.


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"Conferința Internațională a Decanilor și a Facultăților de Medicină de Expresie Franceză" adaugat de Performed Events 212564

Persoana de contact
Nume:UMF Cluj
Email:decanat_mg@umfcluj.ro
Sursă:http://www.umfcluj.ro/ro/informatii-med-ro/avizier-medx-ro/item/2121-jufpss2014

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Noutatile in transplantul de organe si tesuturi, prezentate la Congresul ROMTRANSPLANT 2014

In perioada 29 octombrie - 01 noiembrie, la World Trade Center din Bucuresti, a avut loc cea de-a IX-a editie a Congresului ROMTRANSPLANT 2014, eveniment prezidat de Prof. Dr. Irinel Popescu si care(...) citeste mai departeContractul - cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de(...)

Eugen Nicolăescu , ministrul Sănătăţii a explicat în data de 22 martie 2013, în cadrul a două dezbateri organizate de către reprezentnţii mass-media, schimbările majore din documentul aprobat(...) citeste mai departeFederatia Sindicatelor Medicilor Dr. Ioan Cantacuzino le recomanda medicilor din sistemul public sa(...)

Federaţia Sindicatelor Medicilor „Dr. Ioan Cantacuzino” le recomandă tuturor medicilor din sistemul public să semneze alături de membrii Sanitas, pe tabelele nominale cu salariaţii care îşi exprimă(...) citeste mai departeBolile cronice netransmisibile – in atentia specialistilor romani

Organizația Mondială a Sănătății a făcut public în data de 19 ianuarie 2015 raportul global privind bolile cronice netransmisibile pentru anul 2014. OMS a atras atenția asupra asumării unor acțiuni(...) citeste mai departeAlianta Medicilor coalizati pe internet pregateste lista de solutii pentru modernizarea sistemului(...)

Reprezentantii “Aliantei Medicilor pentru modernizarea in sanatate” confirma ca s-au primit telefoane din partea unor reprezentanti guvernamentali pentru a participa la Guvern, in seara zilei de 17(...) citeste mai departe