Al IX-lea Congres Romtransplant va avea loc in perioada 29 octombrie – 01 noiembrie 2014 la Bucuresti

Al IX-lea Congres Romtransplant va avea loc in perioada 29 octombrie – 01 noiembrie 2014 la Bucuresti
În perioada 29 octombrie – 1 noiembrie 2014, la Bucureşti, va avea loc cel de-al IX-lea Congres Romtransplant, cu tema „Actualităţi în transplantul de organe şi ţesuturi din România”.

Congresul, al cărui preşedinte este prof. dr. Irinel Popescu, se va desfăşura la World Trade Center şi are următoarele tematici: donatorul de organe - ce este nou?; transplantul renal; transplantul pancreatic; transplantul hepatic; transplantul cardiac; transplantul medular; transplantul tisular; varia.

Pentru informaţii privind taxele de înregistrare, vă rugăm să vizitaţi www.romtransplant2014.ro

Organizatori: Asociaţia Romtransplant, Academia de Ştiinţe Medicale, Academia Oamenilor de Ştiinţă din România

Management Congres: Ralcom Exhibitions, www.ralcom.ro


"Al IX-lea Congres Romtransplant va avea loc in perioada 29 octombrie – 01 noiembrie 2014 la Bucuresti" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:registration@romtransplant2014.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Peste 10,7 milioane de carduri au ajuns la asigurati prin serviciile postale

Din datele furnizate de CN Poşta Română privind stadiul de distribuire a cardului naţional de sănătate, vă informăm că din data de 19 septembrie până în 6 noiembrie 2014 CN Poşta Română a predat(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu a participat la inaugurarea Centrului de donare de sange din(...)

Nicolae BĂNICIOIU, ministrul Sănătății a vizitat astăzi Spitalul Universitar de Urgență București, acolo unde a inaugurat Centrul de donare transfuzională și a inspectat stadiul lucrărilor la blocul(...) citeste mai departeCurs medical "Aplicatii de termoterapie"

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala Bucuresti, organizeaza in zilele de 23 si 24 ianuarie 2011cursul creditat EMC "Aplicatii de(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii a aprobat toate dosarele de tratament in strainatate

„În prezent, nu există dosare în aşteptare. Când am venit la minister doar o mică parte dintre dosare erau aprobate. Vom acorda o atenţie deosebită acestor pacienţi care nu pot fi trataţi în(...) citeste mai departeEchipele de conducere ale MS si CNAS au discutat cu reprezentantii Societatii Nationale de Medicina(...)

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, împreună cu Secretarul de Stat Adrian Pană, au avut în data de 22 iulie 2013, o întâlnire cu reprezentanţii Societăţii Naţionale de Medicină a Familiei şi cu(...) citeste mai departe