Ministerul Sanatatii se va intalni pe 16 septembrie 2014 cu conducerea INCDMI Cantacuzino - scrie ComunicateMedicale.ro

Ministerul Sanatatii se va intalni pe 16 septembrie 2014 cu conducerea INCDMI Cantacuzino

Ministerul Sanatatii se va intalni pe 16 septembrie 2014 cu conducerea INCDMI Cantacuzino
Ministerul Sănătăţii a înfiinţat de săptămâna trecută un comitet interministerial privind situaţia de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie “Cantacuzino” Bucureşti.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, încă de săptămâna trecută, a cerut conducerii INCDMI Cantacuzino să găsească soluţii pentru plata salariilor.

Mâine, 16 septembrie 2014, conducerea Ministerului Sănătăţii se va întâlni cu conducerea INCDMI Cantacuzino pentru a analiza şi a găsi soluţii la situaţia creată.


"Ministerul Sanatatii se va intalni pe 16 septembrie 2014 cu conducerea INCDMI Cantacuzino" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Ministerul Sanatatii
Email:presa2@ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Prima platforma online in care parintii de copii cu dizabilitati isi pot spune opinia despre(...)

București, 30 ianuarie 2015. Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități (CEDCD) organizează vineri, 30 ianuarie 2015, la Ploiești, Conferința ’’ÎNDRĂZNEȘTE! – Toți copiii au dreptul(...) citeste mai departeA avut loc examenul de simulare a admiterii la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu(...)

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” a organizat cursuri de pregătire și examen de simulare a admiterii pentru cei care doresc să-și verifice cunoștințele și să se familiarizeze cu(...) citeste mai departeAcad. prof. univ. dr. Ioanel Sinescu, rectorul U.M.F. “Carol Davila” - premiat la Gala Sanatatii,(...)

Acad. prof. dr. Ioanel Sinescu, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti a fost distins cu un premiu în cadrul Galei Sănătăţii, ediţia a IV-a, eveniment ce a avut(...) citeste mai departeDirectia de Sanatate Publica Suceava a transmis in 19 decembrie 2013 o informare catre MS privind(...)

Direcţia de Sănătate Publică Suceava a transmis în cursul zilei de azi, 19 decembrie 2013, o informare către MS privind situaţia Maternităţii Rădăuţi, ca urmare a anchetei epidemiologice efectuate. citeste mai departeDezbaterea privind noul contract-cadru pentru anii 2013–2014 s-a desfasurat in data de 21 martie(...)

Dezbaterea “Noul contract-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2013–2014” a reusșit să le ofere pacienților din(...) citeste mai departe