Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor reia procesul de evaluare in vederea acreditarii spitalelor din Romania

Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor reia procesul de evaluare in vederea acreditarii spitalelor din Romania
Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor reia procesul de evaluare în vederea acreditării spitalelor în urma aprobării în cadrul ședintei de Comitet Director al CoNAS, a listei cu unitățile sanitare propuse pentru evaluare. Lista cuprinde un număr de 54 de spitale care se califică pentru a primi vizita Comisiilor de evaluare. Vizita se va desfășura pe parcursul a două perioade.

Prima perioada, 06.10.2014 – 06.11.2014, debutează cu evaluarea a 23 de unități sanitare, la care va participa un număr total de 65 de evaluatori certificați CoNAS. Vizita următoarelor 31 de spitale se va desfășura în intervalul 20.11.2014 – 20.12.2014.

Comisiile de evaluare au fost constituite, conform procedurii de repartizare aleatorie și aprobate de către Comitetul Director al CoNAS.
Toate informațiile referitoare la metodologia de acreditare și procedura de repartizare aleatorie a evaluatorilor sunt diponibile pe site-ul Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor.


"Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor reia procesul de evaluare in vederea acreditarii spitalelor din Romania" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Alina Radicenco
Email:alina.radicenco@conas.gov.ro
Telefon:021/211.52.75
Sursă:www.conas.gov.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Migratia medicilor romani, dezbatută pe larg de presa din Marea Britanie

Publicații renumite precum The Guardian sau British Medical Journal au dedicat articole consistente analizei fenomenului migrației medicilor români în țări din Uniunea Europeană. Jurnaliștii(...) citeste mai departeEforturi sustinute pentru salvarea victimelor accidentului din satul Cerna, judetul Gorj

Misiunea de salvare a victimelor accidentului produs în această dimineaţă în satul Cerna, din judeţul Gorj s-a finalizat. Având în vedere numărul victimelor înregistrate, încă de la primirea apelului(...) citeste mai departeCNAS a aprobat toate dosarele eligibile depuse de pacientii cu afectiuni oncologice care necesita(...)

Comisiile de specialitate întrunite în luna septembrie la CNAS au analizat cele 2.556 de dosare depuse de bolnavii cu afecţiuni oncologice pentru continuarea şi iniţierea tratamentului cu molecule(...) citeste mai departeConferinta de presa: “Influenta mijloacelor de lucru asupra actului medical”

Estima Medical Group anunta ca in data de 5 iulie 2011, ora 9.30 are loc evenimentul “Influenta mijloacelor de lucru asupra actului medical” , la hotel Hilton, Bucuresti. citeste mai departeMinistrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, s-a intalnit cu manageri ai spitalelor private

Eugen Nicolăescu, ministrul Sănătăţii, a avut în data de 25 ianuarie 2013, o primă întâlnire cu manageri ai spitalelor private. citeste mai departe