A inceput numaratoarea inversa pana la Gala Sanatatii, editia a V-a - cel mai asteptat eveniment al anului

A inceput numaratoarea inversa pana la Gala Sanatatii, editia a V-a - cel mai asteptat eveniment al anului
Mai sunt doar câteva zile zi până când, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, Gala Sănătăţii, ediţia a V-a 2014, va premia pe cei care au excelat în acest an în domeniul sănătăţii. Evenimentul va avea loc în seara de 18 decembrie, cu începere de la ora 18.00, în Salonul de Recepții al Palatului Parlamentului.

Gala Sănătăţii şi-a propus şi anul acesta să promoveze şi să încurajeze personalităţile de marcă din lumea medicală care constituie adevărate modele de urmat pentru tinerele generaţii. Domeniul medical românesc generează valori, iar excelentă în practica medicală, devotamentul şi pasiunea pentru medicina trebuie cunoscute, recunoscute și oferite drept exemplu generaţiilor viitoare de medici.

Gala Sănătăţii este o manifestare de anvergură, care creează o imagine complexă a "sănătăţii" autohtone, prin faptul că aduce într-un singur loc unele dintre cele mai mari nume ale medicinei actuale, un juriu format din personalităţi marcante din domeniul medical şi mediul academic, precum şi alţi invitaţi din domeniile conexe sănătăţii.

Cei prezenți la eveniment, vor avea ocazia să fie in aceeasi sala cu unele dintre cele mai mari personalități ale lumii medicale din România. Invitatii Galei se vor putea bucura alaturi si impreuna cu castigatorii acestei editii, dar vor avea ocazia și să urmărească un program artistic special, care va include momente de magie, momente muzicale, momente coregrafice și multe alte surprize.
Reprezentanții mass-media care sunt interesați să participe la eveniment, sunt rugați să confirme prezența impreuna cu datele de acces (serie si nr. de buletin), pana miercuri, orele 16:00, la telefon: 0752.231.577, 0734.142.532 sau prin e-mail la adresa galasanatatii@sanatateamediagroup.ro.

Evenimentul este organizat de Sănătatea Media Group în parteneriat cu Primăria Sectorului 5.


"A inceput numaratoarea inversa pana la Gala Sanatatii, editia a V-a - cel mai asteptat eveniment al anului" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:galasanatatii@sanatateamediagroup.ro
Telefon:0734.142.532

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Federatia Solidaritatea Sanitara: Unitatile sanitare publice primesc o noua lovitura: pensionarea(...)

Reducerea vârstei de pensionare de la 65 de ani la cca. 60 de ani (59 de ani și 10 luni) a asistentelor medicale, prevăzută de Legea nr. 53/24.04.2014, forțează ieșirea la pensie a peste 4000(...) citeste mai departeCrucea Rosie lanseaza aplicatia de prim ajutor disponibila pe telefonul mobil

Crucea Roşie anunţă lansarea aplicaţiei de prim ajutor disponibilă pe telefonul mobil Iphone destinată instruirii în acordarea primului ajutor. citeste mai departeDEUTSCHE TELEKOM PREZINTA SEA HERO QUEST - JOC INOVATOR PENTRU DISPOZITIVE MOBILE

Sea Hero Quest este un nou joc inovator dedicat dispozitivelor mobile, special conceput pentru a crea cel mai mare set de date crowd sourced din lume. Acesta urmează să servească drept referință(...) citeste mai departeDeschiderea anului universitar 2012 - 2013 la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol(...)

Luni, 1 octombrie 2012, începând cu ora 9:00, va avea loc festivitatea de deschidere a noului an universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti.(...) citeste mai departeCOPAC: Solicitam autoritatilor sa ia masuri in cazul medicamentelor care lipsesc de pe piata!

București, 22 iunie 2016. În România, tratamentul a devenit o misiune imposibilă. Mii de medicamente vor fi retrase din România, sute de mii de cutii și flacoane iau calea exportului, în vreme(...) citeste mai departe