Cea de-a XVIII-a editie a Congresului pentru Studenti si Tineri Medici va avea loc in perioada 19 - 22 martie 2015

Cea de-a XVIII-a editie a Congresului pentru Studenti si Tineri Medici va avea loc in perioada 19 - 22 martie 2015
Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti împreună cu Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti şi Sănătatea Media Group organizează, în perioada 19 - 22 martie 2015, cea de-a XVIII-a ediţie a Congresului pentru Studenţi şi Tineri Medici, Bucureşti.

Tematica congresului va oferi participanților și invitaților un program științific vast care include workshop-uri interactive și conferințe susținute de către lectori și invitați, reprezentanți importanți ai comunității medicale. Țelul congresului CNSTM este de a promova valorile medicale și de a contribui la continuitatea educației medicale de înaltă calitate.

În acest an, SSMB îşi propune să fie gazda a circa 700 de participanți din rândul studenților și aproximativ 150 de medici. Colegiul Medicilor din România acreditează congresul CNSTM cu puncte EMC (Educație Medicală Continuă), reprezentând pentru studenții și tinerii specialiști din domeniu un eveniment de referință în fiecare an.

Participanții vor avea oportunitatea să își prezinte lucrările în cadrul uneia din sesiunile de comunicări științifice sau sub formă de poster. Domeniile din cadrul sesiunilor de comunicări științifice sunt: Științe Fundamentale, Științe Medicale și Științe Chirurgicale.

Pe lângă aportul de înaltă calitate adus de lucrările științifice, congresul oferă conferințe și workshop-uri, reunind în diversitate domeniile de interes ale participanților, din care aceștia pot alege. Ca în fiecare an, inovația în lumea medicală va fi elementul central, alături de teme interdisciplinare și sesiuni cu o considerabilă parte practică, integrate cu profesionalism în contextul societății medicale românești.

Fiecare zi de prezentări științifice și workshopuri va culmina cu programul social. Menționăm în mod special Cocktail-party, ce va urma Ceremonei de deschidere și care va avea loc într-o locație selectă (Ediția XV – Palatul Regal, Ediția XVI – Palatul Parlamentului, Ediția XVII – Palatul Parlamentului), dar și seara sponsorului, în care va avea loc o petrecere tematică menită să elogieze The Platinum Sponsor.

Evenimentul este susținut de conducerea Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Comisia Științifică Onorifică a Congresului condusă de Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu este formată din cadre didactice ale U.M.F. „Carol Davila” - personalităţi marcante ale învăţământului şi medicinei româneşti.

Taxele de participare:
Participant activ: 145 RON
Participant pasiv early: 170 RON
Participant pasiv late: 190 RON

Detalii: congres.ssmb.ro/taxe

Societatea Studenților în Medicină din București este o organizație studențească, independentă, non-politică și non-guvernamentală ce reprezintă studenții mediciniști bucureșteni. Este oficial recunoscută ca atare de către autoritățile guvernamentale locale, regionale și centrale, precum și de alte organizații și instituții naționale și internaționale.

Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici s-a dezvoltat ediție după ediție, atingând noi standarde de excelență, prin aportul deosebit de important al fiecărei echipe de coordonare din 1996 până în prezent.


Download comunicat COMUNICATE OFICIALE - S-a lansat mf - ziarul medicului de familie Download fisier atasat comunicatului

"Cea de-a XVIII-a editie a Congresului pentru Studenti si Tineri Medici va avea loc in perioada 19 - 22 martie 2015" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Email:comunicare@sanatateamediagroup.ro
Telefon:0752.23.15.73

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Florian Bodog, ministrul Sanatatii s-a intalnit in aceasta dimineata cu reprezentantii pacientilor(...)

În cadrul întâlnirii, Florian BODOG a afirmat că Ministerul Sănătății va prelua observațiile și propunerile pacienților. citeste mai departeDoi dintre cei trei copii diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic (SHU) care se mai afla in(...)

Conform informațiilor transmise în această dimineață de către medicii Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Marie Curie” la Ministerul Sănătății, doi dintre cei trei copii diagnosticați cu(...) citeste mai departeS-a constituit oficial Coalitia O singură Voce pentru Dizabilitate

Cel de-al - IV -lea Seminar Regional „O singură Voce pentru Dizabilitate”, organizat de Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi (CEDCD), Sâmbătă, 2 februarie, 2013, la Constanţa a(...) citeste mai departeCOPAC dezaproba intentia Guvernului Romaniei de a introduce coplata in sistemul sanitar

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) consideră că angajamentul Guvernului României în fața Fondului Monetar Internațional de a introduce coplata în sistemul(...) citeste mai departeElitele medicinei romanesti – premiate la Gala Sanatatii 2012

Cea de-a IV-a ediție a Galei Sănătății își deschide cortina, în seara de 5 decembrie, în Salonul de Recepţii al Palatului Parlamentului, în fața celor mai mari personalități ale vieții medicale și le(...) citeste mai departe