Conferinta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

Conferinta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate
Vă invităm miercuri, 29 aprilie 2015, ora 10:00, la sediul CNAS din Calea Călăraşilor nr. 248, bl. S19, sect. 3, Bucureşti, în sala mezanin, la Conferinţa de presă susţinută de preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dl. Vasile Ciurchea.

Tema conferinţei: Cardul naţional de sănătate, un proiect de interes naţional care va fi implementat începând cu data de 1 mai 2015.

Biroul de presă


"Conferinta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Mihaela Tanase
Email:media@casan.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Piata instrumentelor sanitare in crestere cu 30% in 2011

5 iulie, Bucuresti. Compania Estima Medical Group a organizat evenimentul “Influenta mijloacelor de lucru asupra actului medical” ce a avut ca obiectiv o dezbatere cu privire la importanta(...) citeste mai departe„Despre sanatate, cu responsabilitate”, prima campanie de educare a romanilor despre consumul(...)

Inițiată de RASCI (Asociația Română a Producătorilor de medicamente fără prescripție, suplimente alimentare și dispozitive medicale), campania se bucură de sprijinul autorităților,(...) citeste mai departeAsociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA) - finalista cu 2 campanii la IPRA Golden World(...)

24 iunie 2014 – Două dintre proiectele Asociaţiei Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA) concepute şi implementate în 2013 de către divizia de Healthcare Communications a IMAGE PR au fost(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii a inceput astazi livrarea noilor doze de vaccin hexavalent in tara

Ministerul Sănătății a început astăzi livrarea noilor doze de vaccin hexavalent în țară. Peste 245 de mii de doze de hexavalent vor ajunge în cel mai scurt timp la cabinetele medicilor de(...) citeste mai departeUniunea Europeana lanseaza primul semnal politic serios cu privire la drepturile persoanelor cu(...)

Bucuresti, 29 mai 2015. Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati (CEDCD) salută Rezoluția Parlamentului European din data de 20 Mai 2015 cu privire la implementarea Convenției(...) citeste mai departe