Dezbatere publica miercuri, 5 august 2015, ora 14.00, la sediul Ministerului Sanatatii

Dezbatere publica miercuri, 5 august 2015, ora 14.00, la sediul Ministerului Sanatatii
În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Sănătăţii organizează miercuri, 5 august 2015, ora 14.00, la sediul Ministerului Sănătății, o dezbatere publică având ca temă proiectul de Ordin pentru aprobarea normelor privind autorizarea unităţilor de distribuţie angro de medicamente de uz uman, certificarea de bună practică de distribuţie şi înregistrarea brokerilor de medicamente de uz uman.

Modalitatea de colectare a recomandărilor: în format electronic, word, la adresa de email: propuneri@ms.ro, până la data de 04.08.2015, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.

Modalitatea de înscriere: în format electronic, la adresa de email: moancea@ms.ro, până la data de 04.08.2015, ora 12.00.

Luarea cuvântului: în ordinea înscrierii pentru participare la dezbaterea publică.

Timpul alocat luării cuvântului: 3 minute.

Fiecare participant, după intrarea în sala de ședințe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la ședința publică. La luarea cuvântului, participanții se vor prezenta.

Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, ”b) dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuţie\".

Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Legislaţie – Transparenţă decizională.


"Dezbatere publica miercuri, 5 august 2015, ora 14.00, la sediul Ministerului Sanatatii" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Presa 2
Email:presa2@ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Ministerul Sanatatii: Mecanismul de aplicare a coplatii a fost explicat reprezentantilor(...)

Secretarii de stat din Ministerul Sănătăţii, dr Raed Arafat şi dr. Adrian Pană au explicat în data 2 aprilie modul de aplicare a mecanismului de coplată, în cadrul unei videoconferinţe cu managerii(...) citeste mai departeTineri specialiști, personalități medicale renumite, studii clinice de actualitate, noi date(...)

Aproximativ 200 de tineri specialiști, precum și reputați profesioniști din medicina românească au participat la Școala de Vară Neurodiab 2013. Devenită deja un eveniment de tradiție în formarea(...) citeste mai departeInstitutul National Cantacuzino se redeschide

Eugen Nicolăescu, ministrul Sănătăţii, a anunţat în data de 30 mai 2013, că Guvernul României, la iniţiativa Ministerului Sănătăţii, a redat rolul strategic celor două embleme ale medicinii(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta informeaza ca au fost luate toate(...)

Ministerul Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta informeaza ca au fost luate toate masurile pentru ca asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca in Bucuresti sa fie acordata fara(...) citeste mai departePersonalitati de marca din lumea medicala, academica si culturala romaneasca, prezente la Gala(...)

Miercuri, 5 decembrie 2012, ora 12.00, la Hotel InterContinental, sala Rapsodia (etaj1), are loc Gala Premiilor de Excelență a Fundației „Acad. Marin Voiculescu”, eveniment organizat anual cu scopul(...) citeste mai departe