Ministrul Sanatatii transmite condoleante familiei prof. dr. Dan Dermengiu

Ministrul Sanatatii transmite condoleante familiei prof. dr. Dan Dermengiu
Ministrul Sănătăţii a aflat cu tristețe de trecerea în neființă a prof. dr. Dan Dermengiu, director al Institutului Naţional de Medicină Legală, specialist de prestigiu în domeniul său de activitate.

Prof. Dr. Dan Dermengiu, care a încetat din viață în noaptea de joi spre vineri, la spitalul Fundeni din Capitală, a ocupat printre altele, funcțiile de președinte al Comisiei de Medicină Legală a Ministerului Sănătății, președinte al Comisiei de Control şi Avizare al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, șef al Catedrei de Medicină Legală, Universitatea de Medicină „Carol Davila”, preşedinte al Societăţii de Medicină Legală din România, membru al Academiei de Ştiinte Medicale din România, dar și expert în cadrul Consiliului Europei.

Ne exprimăm profundul regret pentru această pierdere din lumea medicală românească. Sincere condoleanţe familiei îndoliate.


"Ministrul Sanatatii transmite condoleante familiei prof. dr. Dan Dermengiu" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Ministerul Sanatatii
Email:presa2@ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Conferinta Dezbatere Drepturile Pacientilor – intre teorie si practica, 21 aprilie 2015, Sala Avram(...)

Comisia pentru Drepturile omului, culte și minorități și Comisia pentru Sănătate Publică ale Senatul României, au onoarea să vă invite la Conferinţa Dezbatere Drepturile Pacienţilor – între teorie şi(...) citeste mai departe103 de asociatii de pacienti sunt promovate in Ghidul Pacientului Roman 2011

103 de asociatii de pacienti sunt promovate in Ghidul Pacientului Roman 2011! La chioscuri pe 28 iunie impreuna cu Jurnalul National! 264 pagini de informatie medicala, 103 de asociatii de pacienti,(...) citeste mai departeStrangere de fonduri “Ne dorim un copil”

Centrul medical MED NEW LIFE, clinica specializata in problemele de fertilitate masculina si feminina, cu sustinerea portalului de sanatate Reteaua Medicala (www.reteauamedicala.ro), una din cele mai(...) citeste mai departeEsti medic specialist sau primar ori medic rezident? Vino cu ReteauaMedicala.ro la munte!

ReteauaMedicala.ro lanseaza concursul Cel mai apreciat medic in online pentru medicii specialisti, primari si medicii rezidenti din toata tara! citeste mai departeForumul Naţional al Asociaţiilor de Pacienţi – ediţia a 3-a

Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România va organiza în parteneriat cu Colegiul Medicilor din România în perioada 13-15 martie 2012, la Bucureşti a treia ediţie a(...) citeste mai departe