Ministrul Sanatatii transmite condoleante familiei prof. dr. Dan Dermengiu

Ministrul Sanatatii transmite condoleante familiei prof. dr. Dan Dermengiu
Ministrul Sănătăţii a aflat cu tristețe de trecerea în neființă a prof. dr. Dan Dermengiu, director al Institutului Naţional de Medicină Legală, specialist de prestigiu în domeniul său de activitate.

Prof. Dr. Dan Dermengiu, care a încetat din viață în noaptea de joi spre vineri, la spitalul Fundeni din Capitală, a ocupat printre altele, funcțiile de președinte al Comisiei de Medicină Legală a Ministerului Sănătății, președinte al Comisiei de Control şi Avizare al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, șef al Catedrei de Medicină Legală, Universitatea de Medicină „Carol Davila”, preşedinte al Societăţii de Medicină Legală din România, membru al Academiei de Ştiinte Medicale din România, dar și expert în cadrul Consiliului Europei.

Ne exprimăm profundul regret pentru această pierdere din lumea medicală românească. Sincere condoleanţe familiei îndoliate.


"Ministrul Sanatatii transmite condoleante familiei prof. dr. Dan Dermengiu" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Ministerul Sanatatii
Email:presa2@ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Informare privind reducerea birocratiei din cadrul sistemului de sanatate

În ședința de Guvern din data de 09.08.2017, ministrul Sănătății Florian Bodog a prezentat o informare privind reducerea birocrației din cadrul sistemului de sănătate. citeste mai departeBursele medicilor rezidenti au ramas doar pe hartie

Comunicat de presa din partea medicilor rezidenti din centrul universitar Iaşi cu privire la neacordarea burselor promise de la 1 ianuarie 2014. Desi OUG 103 a fost emisă în noiembrie 2013, în urma(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii continua dialogul cu sindicatele din sistem

Prof. dr. Florian Bodog, ministrul Sănătății, s-a întâlnit astăzi, 28 septembrie 2017, cu reprezentanții sindicatului „Solidaritatea Sanitară”. citeste mai departeBucurestiul, parte din Reteaua Oraselor Sanatoase!

Primarul General, Sorin Oprescu, a primit astazi, in cadrul unei ceremonii, diploma de aderare a Municipiului Bucuresti la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Reteaua Oraselor Sanatoase din Europa.(...) citeste mai departeBoala cronica de rinichi – o piesa cu mai multe roluri, proiect de constientizare si informare(...)

În cadrul misiunii asumate de promovare a celor mai bune practici în nefrologie, International Healthcare Systems - Centre de nefrologie şi dializă, în colaborare cu Colegiul Medicilor Vâlcea şi IHS(...) citeste mai departe