Ministrul Sanatatii transmite condoleante familiei prof. dr. Dan Dermengiu

Ministrul Sanatatii transmite condoleante familiei prof. dr. Dan Dermengiu
Ministrul Sănătăţii a aflat cu tristețe de trecerea în neființă a prof. dr. Dan Dermengiu, director al Institutului Naţional de Medicină Legală, specialist de prestigiu în domeniul său de activitate.

Prof. Dr. Dan Dermengiu, care a încetat din viață în noaptea de joi spre vineri, la spitalul Fundeni din Capitală, a ocupat printre altele, funcțiile de președinte al Comisiei de Medicină Legală a Ministerului Sănătății, președinte al Comisiei de Control şi Avizare al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, șef al Catedrei de Medicină Legală, Universitatea de Medicină „Carol Davila”, preşedinte al Societăţii de Medicină Legală din România, membru al Academiei de Ştiinte Medicale din România, dar și expert în cadrul Consiliului Europei.

Ne exprimăm profundul regret pentru această pierdere din lumea medicală românească. Sincere condoleanţe familiei îndoliate.


"Ministrul Sanatatii transmite condoleante familiei prof. dr. Dan Dermengiu" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Ministerul Sanatatii
Email:presa2@ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Stem SURE va asteapta la Baby Expo

Compania Daneza de recoltare a celulelor stem Stem SURE continua traditia de participant la Baby Expo si isi invita mamicile in perioada 19-22 Mai la Sala Polivalenta din Bucuresti, laterala din(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii: Situatia infectiilor respiratorii si gripa

În prima săptămână a anului 2015 morbiditatea prin infecţii respiratorii acute s-a încadrat în nivelul aşteptat, conform informărilor transmise la Ministerul Sănătății de către Centrul Național de(...) citeste mai departeMinistrul Sănătăţii, dr. Vasile Cepoi, a demisionat de la conducerea Ministerului Sănătăţii

Ministrul Sănătăţii, dr. Vasile Cepoi, a demisionat de la conducerea Ministerului Sănătăţii. Pentru perioada următoare, dr. Raed Arafat preia atribuţiile ce revin funcţiei de ministru al Sănătăţii. citeste mai departeDezbaterea privind noul contract-cadru pentru anii 2013–2014 s-a desfasurat in data de 21 martie(...)

Dezbaterea “Noul contract-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2013–2014” a reusșit să le ofere pacienților din(...) citeste mai departeDe Ziua Europeană a Medicului, specialiştii în domeniu au vorbit despre problemele cu care se(...)

Cu ocazia Zilei Europene a Medicului a avut loc o conferinţă prin intermediul căreia s-a propus înfiinţarea unei noi instituţii dedicate apărării drepturilor medicilor şi anume Avocatul Medicului. De(...) citeste mai departe