Ministrul Sanatatii transmite condoleante familiei prof. dr. Dan Dermengiu

Ministrul Sanatatii transmite condoleante familiei prof. dr. Dan Dermengiu
Ministrul Sănătăţii a aflat cu tristețe de trecerea în neființă a prof. dr. Dan Dermengiu, director al Institutului Naţional de Medicină Legală, specialist de prestigiu în domeniul său de activitate.

Prof. Dr. Dan Dermengiu, care a încetat din viață în noaptea de joi spre vineri, la spitalul Fundeni din Capitală, a ocupat printre altele, funcțiile de președinte al Comisiei de Medicină Legală a Ministerului Sănătății, președinte al Comisiei de Control şi Avizare al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, șef al Catedrei de Medicină Legală, Universitatea de Medicină „Carol Davila”, preşedinte al Societăţii de Medicină Legală din România, membru al Academiei de Ştiinte Medicale din România, dar și expert în cadrul Consiliului Europei.

Ne exprimăm profundul regret pentru această pierdere din lumea medicală românească. Sincere condoleanţe familiei îndoliate.


"Ministrul Sanatatii transmite condoleante familiei prof. dr. Dan Dermengiu" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Ministerul Sanatatii
Email:presa2@ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Dezbatere publica la Ministerul Sanatatii - Proiectul de Hotarare a Guvernului pentru aprobarea(...)

Ministerul Sănătăţii organizează o dezbatere publică pe tema proiectului de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea Contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul(...) citeste mai departeMinisterul Sănătăţii a finalizat procesul de clasificare a unităţilor sanitare cu paturi, în(...)

“Începând din 1 iunie 2011, două reguli foarte importante au fost introduse în sistemul de organizare spitalicesc. Este vorba despre clasificarea unităţilor sanitare cu paturi în funcţie de(...) citeste mai departeMinistrul Sanatatii s-a intalnit astazi cu reprezentantii pacientilor care necesita tratament cu(...)

În cadrul acestei întâlniri, ministrul Sănătății le-a informat pe reprezentantele asociației de pacienți prezente despre stadiul aprovizionării cu imunoglobulină și măsurile pe care le va întreprinde(...) citeste mai departePromisiunile Ministerului Sanatatii legate de pachetul de baza si lista medicamentelor compensate(...)

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din Romania (COPAC) trage un semnal de alarmă legat modul cum sunt respectate promisiunile publice făcute de reprezentanții Ministerului(...) citeste mai departeEpidemie de rujeola in Romania

În primele opt luni ale acestui an, România a înregistrat 675 de cazuri confirmate de rujeolă în 23 de județe. 2 copii au murit. Un al treilea deces suspect de rujeolă a fost înregistrat zilele(...) citeste mai departe