Ziua Mondiala fara Tutun - 31 mai 2018. Tutunul distruge inimi! - scrie ComunicateMedicale.ro

Ziua Mondiala fara Tutun - 31 mai 2018. Tutunul distruge inimi!

Ziua Mondiala fara Tutun - 31 mai 2018. Tutunul distruge inimi!
Ziua Mondială fără Tutun este un bun prilej de conştientizare a populaţiei fumătoare cu privire la consecinţele fumatului.

Ministerul Sănătăţii subliniează încă o dată importanţa prevenţiei, principala preocupare care stă la baza politicilor publice în sănătate și încurajează populația să adopte un stil de viață sănătos, inclusiv prin eliminarea consumului de tutun. Cetăţenii trebuie să conştientizeze faptul că sunt responsabili pentru sănătatea lor.

Astăzi, cu ocazia Zilei Mondiale Fără Tutun 2018, Ministerul Sănătății din România își reafirmă angajamentul de continuare a punerii în aplicare a politicilor de control al consumului de tutun, politici care concură la atingerea obiectivelor Strategiei de sănătate publică 2014 – 2020 și care au fost asumate de România ca semnatară a Convenției Cadru privind Controlul Consumului de Tutun.


"Ziua Mondiala fara Tutun - 31 mai 2018. Tutunul distruge inimi!" adaugat de Comunicate Medicale

Persoana de contact
Nume:Biroul de presă al Ministerului Sănătăţii
Email:presa2@ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Curs deschis de Managementul performantei in Cabinete si Centre Medicale: Indicatori de(...)

Acumen Integrat, in parteneriat cu portalul IndicatoridePerformanta.ro, anunta organizarea cursului Managementul performantei in Cabinete si Centre Medicale: Indicatori de performanta, Scorecard si(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii: Sorina Pintea s-a intalnit cu personalul medical si conducerea Spitalului(...)

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, s-a întâlnit în această dimineaţă cu personalul medical şi conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri. citeste mai departeTineri specialiști, personalități medicale renumite, studii clinice de actualitate, noi date(...)

Aproximativ 200 de tineri specialiști, precum și reputați profesioniști din medicina românească au participat la Școala de Vară Neurodiab 2013. Devenită deja un eveniment de tradiție în formarea(...) citeste mai departeMesajul ministrului Sanatatii la videoconferinta din 19 decembrie 2013

Pentru a evalua capacitatea sistemului de sănătate publică de a asigura asistenţa medicală a populaţiei în perioada 24.12.2013 - 05.01.2014 am dispus efectuarea unui control de fond în toate(...) citeste mai departeDezbatere publica: Aprobarea listei cuprinzand denumirile corespunzatoare medicamentelor cu risc(...)

Miercuri, 28 noiembrie 2012, ora 16,00, la sediul Ministerului Sănătății, sala de consiliu, va avea loc o dezbatere publică având ca temă proiectul de Ordin pentru aprobarea listei cuprinzând(...) citeste mai departe