Conferinta de Presa la Ministerul Sanatatii privind cazurile din Balcesti si Baneasa

Conferinta de Presa la Ministerul Sanatatii privind cazurile din Balcesti si Baneasa
Biroul de presă al Ministerului Sănătăţii anunţă că, vineri, 08 aprilie 2011, orele 12.00 la sediul Ministerului Sănătății, sala de Consiliu, va avea loc o Conferință de Presă privind cazurile petrecute în localitățile Bălceşti, jud.Vâlcea și respectiv Băneasa, jud.Constanța. Conferința de presă va fi susținută de dl. Subsecretar de stat Raed Arafat.

Un bărbat de 41 de ani a murit în faţa Spitalului Bălceşti, recent desfiinţat, în timp ce aştepta ambulanţa. Rudele victimei nu ştiau că unitatea medicală a fost desfiinţată. Aceeaşi soartă a avut-o şi un bărbat de 60 de ani din Băneasa, judeţul Constanţa.


"Conferinta de Presa la Ministerul Sanatatii privind cazurile din Balcesti si Baneasa" adaugat de Comunicate Medicale

Sursă:www.ms.ro

 Alte comunicate din aceeaşi categorie

Noul centru stomatologic Swiss Ecodent Clinic va ofera o modalitate unica de abordare a fiecarui(...)

Centrul Stomatologic Swiss Ecodent Clinic din strada Rahmaninov nr. 2 A a fost inaugurat pe data de 1 septembrie 2011, in cadrul unei receptii de gala, onorata de reprezentanti ai media si ai inaltei(...) citeste mai departeRectorul Ioanel Sinescu si Luc Montagnier, laureatul Premiului Nobel pentru Medicina - impreuna la(...)

Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti, acad. prof. univ. dr. Ioanel Sinescu, a participat în data de 18 septembrie 2012, la conferinţa de presă organizată cu(...) citeste mai departeMinisterul Sanatatii sprijina unitatile sanitare care doresc să se afilieze Retelei Europene de(...)

Ministerul Sănătății a eliberat un număr de 32 de scrisori de recomandare pentru unitățile sanitare care și-au exprimat interesul și doresc să se afilieze Rețelelor Europene de Referință pentru boli(...) citeste mai departeColegiul Medicilor din Romania isi exprima regretul privind tragedia cauzata de accidentul din 20(...)

Dincolo de tragedie, in analiza acestui eveniment trebuie sa meditam asupra unei adevarate simbolistici ce deriva din fapte. In primul rand, realitatea ca profesiile de pilot, cat si cea de medic(...) citeste mai departeTehnologia revolutioneaza sistemul medical si industria farmaceutica. iCEE.health revine in(...)

Lansat acum trei ani ca secțiune dedicată inovației în sănătate la iCEE.fest, iCEE.health reunește întregul ecosistem eHealth – fiind singurul eveniment în inovație în sănătate din Europa care aderă(...) citeste mai departe